Благодаря за включването, Мира!
Поръчах си две добавки, но нямам идея на коя марка са. Утре, когато пристигнат ще споделям. :)
27.03.2012:
06;10 - 130гр ^кисело мляко + 30гр овесени ядки + 1 пълнозърнеста бисквитка
14;20 - 2 филии Вита + кашкавал + шунка + цедено мляко + 2 корнишона + 3 маслини
16;10 - 100мл прясно мляко с нескафе + 2 малки диетични бисквитки с ^мед
17;00 - Тренировка
19;10 - маруля + 1/2 краставица + 1 консерва риба тон в собствен сос + 2 кюфтета на скара + сирене
19;30 - 21;30 - кашкавал и лютеница.
Добавки - витамини и минерали, мака, гинко билова.
Тренировка : P90X—Cardio X
Храна - до към 19;30 бях доволна от храната, но после пак посегнах към кашкавала и лютеницата. Ама поне вече изядох лютеницата и ми е по спокойно. Ще кажа на майка ми да не взима вече! :D
Размисли - чувствам се много изморена днес. Нямах кой знае колко енергия по време на тренировката, но все пак добре се изпотих. :)
28.03.12
17:38
И според мен няма проблем стига да не са минали повече от 6 месеца след края на срока :) И все пак може да споделиш какви са добавките за да ти дадем по-обективно мнение :)
Дойдоха добавките преди малко и за мене има един фет бърнер MX-LS7 и протеин ISO SENSATION 93. Взех ги с по 50 лева надолу, но на фет бърнера му е изтекъл срока 02/2012, а протеина е до 01.04.2012. :D
П.П. баща ми ми ги е взимал, аз нямах право на избор. (giggle)
Споделяйте мнение, какво да ги правя сега.. :D
28.03.2012:
06;20 - 130гр ^кисело мляко + 30гр овесени ядки + 5гр протеин PhD
14;20 - огретен от картофи (голяма порция) + 1/2 пълнозърнеста багета + 100гр цедено мляко + 3 корнишона
16;40 - 100мл прясно мляко с нескафе
18;10 - Тренировка
20;20 - 2 пилешки пифтета + извара (около 100-120гр) + 2 резенчета кашкавал.
Добавки - витамини и минерали, мака, гинко билова.
Тренировка :
Крака и корем
1. Заден клек - 4х 12,10,8,6 повторения
2. Български клек - 4х 12,10,8,6 повторения
3. Плие - 3х12,10,8
4. Римска тяга - 3х10,8,6 повторения
5. Глутелус ритник - 3х12,10,8 повторения
6. V-преса - 3х12 повторения
7. Планк - 3х40 секунди
8. Коремни преси - 3 х 30 повторения
9. Наклони встрани с дъмбел - 3х30 повторения
+ още едно упражнение за корем в 50 повторения.
Храна - въглехидратите може да са малко повече заради огретена. Нямам идея колко е като грамаж. :)
Размисли - отново перфектна тренировка, много съм доволна. Имам само един въпрос за клека - проблем ли е, ако десният ми крак не сочи право напред, ами е с около 2-3см надясно?
Разгледах из нета за фет бърнера, който ми донесе баща ми. Притеснява ме само едно изречение “Първокласният фетбърнър за мъже (и силни жени)” . Аз вписвам ли се към силните жени? :D Доколкото прочетох, производителят е казал, че това се отнася за жени, които са добре тренирани. Но ми хареса, че този продукт е предназначен за чистене на мазнини от най-трудните места - ханш, корем и седалище. Поне така пише де, няма гаранция.
Мисля да пия 2 капсули преди табата сутрин (ако няма таба, преди закуска), 2 преди обяда и 2 преди тренировката, а ако няма тренировка или няма да пия, или ще е преди вечерята. :)
Ще се радвам, ако някой все пак сподели дали има някакво впечатление от този бърнер. :)
29.03.12
10:13
iSatori MX-LS7 - отзивите в бодибилдинг са добри, профила му също ( ако отговаря на същия етикет, защото в един бг сайт профила му не беше същия)
За изтеклия срок на годност - казват, че до 6 месеца, след изтичане срока на годност, продуктът може да се ползва, но не мога да ти отговоря дали е безопасен. Не използвам продукти с изтекъл срок на годност.
П.П Всички производители на бърнери твърдят, че техните продукти специално са предназначени за чистене в областта на ханша, седалището и корема... всичко е реклама и търговия darling ;)
Мнението беше редактирано от Мила на 29.03.12 10:17.
Благодаря за включването, Мила!
Знам, че всичко е търговия, звучи толкова хубаво, но за съжаление не вярвам особено. :D
Тази сутрин го пробвах и не съобразих, че ще го пия, а си бях направила кафе от вчера. Доволна съм, че не получих сърцебиене, макар че изпих 2 капсули + кафе. Но може да се каже, че при тренировчицата имах доста сила, даже после в училище не ме свърташе на едно място. :)
П.П. сутринта реших да се кача на кантара, за да видя как ще ми се отрази този бърнер. И както се и очакваше, килограмите са си продължили да растат, така че може да се каже, че баща ми е уцелил момента, в който да ми го донесе. :)
На тези снимки, които си публикувала ми изглеждаш мегаскини(в добрия смисъл) точно като оназ от Бодирок. ЗащУ ти е тоз фат шитър?!
Ехеей, Harley, благодаря ти! (sun)
Ще го пробвам, защото баща ми ми го взе (запомнил е, че пия такива неща, защото един път му казах да ми вземе л-карнитин, но сега е нямало и това са му препоръчали), пък и напоследък доста се освиних. :)
Малко скептично настроена съм, но ще видим де. :)
Мен ако питаш, вземи качи малко (мускул, разбира се), че крачетата ти са като клечици (giggle)
Ооо, крачетата ще ги правя машинки.
От миналата седмица вкарах клек, след някоя друга седмица като почна и да тичам и ще стане работата. (sun)
Мнението беше редактирано от Petya на 29.03.12 21:36.
29.03.2012:
04;40 - кафе
05;30 - Тренировка
06;00 - 130гр ^кисело мляко + 30гр овесени ядки + 15гр протеин
14;20 - огретен от картофи (малка порция) + половин пълнозърнеста багета + 100гр цедено мляко + 2 корнишона
16;40 - 2 диетични бисквитки (10гр) + лъжичка ^мед + 100мл прясно мляко с нескафе
20;20 - зелена салата (маруля, 1/2 краставица, малка глава лук) + 1/2 консерва риба тон + 1 пилешко пифте + сирене + купичка таратор + резен кашкавал
22;00 - резен кашкавал.
Добавки - витамини и минерали, мака, гинко билова, протеин ISO SENSATION 93, 4х MX-LS7.
Тренировка :
табата 20/10
1) клек
2) бърпита
3) V-преса
4) Chinese Abs.
Храна - нормална, т.е. не особено добра. :)
Размисли - имам лека мускулна на краката и д-то. Ама не ми е достатъчна, искам такава, че да не мога да стана.. (devil) Протеинът обаче е супер, не очаквах да ми хареса. :P
казано от Petya на 29.03.12, 22:06:
Имам лека мускулна на краката и д-то. Ама не ми е достатъчна, искам такава, че да не мога да стана.. (devil)
Прави напади с 20-те кг; вместо почивка между сериите - планк :)
казано от Atom на 29.03.12, 22:38:
вместо почивка между сериите - планк :)
Мммм, това звучи доста добре. :)
За нападите не съм сигурна дали ще успея, защото по време на тренировка се чувствам леко изморена.
Благодаря за предложенията. (sun)
П.П. имам спешна нужда от помощ! Ако има някой, който разбира гръцки език, моля да ми пише.. (wasntme)
30.03.2012:
Днес храната дойде малко в повече, като беше разпръсната из целият ден, затова ще я напиша наведнъж: кафе, 130гр ^кисело мляко, 30гр овесени ядки, 15гр протеин, 1 диетична бисквитка (5гр), 2 филии Вита, около 35гр свинско филе, 70гр цедено мляко, 2 корнишона, 1 гювече и половина (беше направено от печени пилешки гърди /не бяха много/, микс от зеленчуци, сирене, лук, 1 яйце, домати) + доволно количество кашкавал и сирене, като кашкавал си хапвах през целия ден по едно резенче. :)
Добавки - витамини и минерали, мака, гинко билова, протеин ISO SENSATION 93, 6х MX-LS7.
Тренировка :
Тренировка 1: табата 20/10
1) клек
2) бърпита
3) V-преса
4) Chinese Abs
Тренировка 2:
Рамене и ръце
1.Раменни преси с дъмбелите - 3х10,8,6 повторения
2.Повдигане на ръцете напред с дъмбелите - 2х8,6 повторения
3.Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 2х8,6 повторения
4.Сгъване на щанга от стоеж - 2х8,6 повторения
5.Сгъване на дъмбели - 2х10,8 на ръка
6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) - 2х8,6 повторения
7. Разгъване зад глава с дъмбел - 2х 10,8 повторения.
Храна - както казах малко по-нагоре, дойде малко в повече. :)
Размисли - нещо съм си набила петата и като стъпвам ме боли страшно много. (dull) От вчера съм така, надявам се до утре всичко да е наред, та да мога поне тренировките да си направя както трябва. :)
31.03.2012:
11;30 - 100мл прясно мляко с нескафе
12;00 - Тренировка 1
13;40 - 80гр диетични бисквити + 150гр прясно мляко
14;30 - 1 филия хляб Вита + 2 яйца на очи + малко сирене + шарена сол
17;00 - 3 филии хляб Вита + около 50гр фъстъчено масло + 100мл прясно мляко с нескафе
19;20 - Тренировка 2
22;00 - 100гр извара + 70гр ^кисело мляко + 15гр протеин + сирене.
Добавки - витамини и минерали, протеин ISO SENSATION 93, 4х MX-LS7.
Тренировка:
Тренировка 1 - P90M—Upper Middle Lower
Тренировка 2 - Кръгова:
1. Гребане с щанга - 10 повторения
2. Лицеви опори акцент гърдите - 10 повторения
3. Изнасяне на дъмбели пред тяло - 10 повторения
4. Сгъване на дъмбели - 10 повторения на ръка
5. Разгъване на дъмбел зад глава - 10 повторения
6. V-преси - 15 повторения
5 кръга от всичко!
Храна - пак добре си хапнах. :)
Размисли - нещо цял ден съм гладна. Каквото и да става, тая лакомия не минава.. :D
А утре ще има боб за закуска, едва ли ще мога да се сдържа. :)
Мнението беше редактирано от Petya на 31.03.12 22:47.
01.04.2012:
10;30 - 100мл прясно мляко с нескафе
11;20 - Тренировка
12;00 - боб с вурстчета (леко запържен) + 2 филии хляб Вита + сирене + 1 диетична бисквитка с ^мед
15;00 - 1 слайс шунка
16;30 - 3 пълнозърнести сухара (общо около 20гр) с ^мед и сирене
17;30 - 1 пилешка гърда + кашкавал + лютеница + малко пушено-варени пуешки гърди
21;00 - извара + 1 пилешко пифте (около 50гр) + лютеница + кашкавал.
Добавки - витамини и минерали, 4х MX-LS7.
Тренировка :
табата 20/10
1) подскоци с разтваряне на ръцете и краката
2) бърпита
3) mountain climbers
4) V-преса.
Храна - вкусен ден. :) Не е здравословна, но е за душата .. :D
Размисли - днес табата беше разбиваща. (whew) Много, много доволна бях!
Усещам, че започвам да постигам някаква вътрешна хармония. Вече не чувствам такава вина, ако хапна нещо, което не съм готвила аз (визирам бобът днес). Не се притеснявам и за по-голямото количество сирене, кашкавал и лютеница, което поглъщам напоследък. Утре за закуска даже пак ще има спагети, готвени от майка ми, т.е. ще бъдат с лека запръжка. (giggle)
Но се чувствам добре, което е най-важното. Решила съм да го карам така разпуснато до Великден (по време на който ще бъде дори още по-разпуснато, защото ще съм си на село и ще си позволя някоя домашна грешчица) пък после ще мисля какво да правя. :) :)
03.04.2012: ужас..
04;30 - кафе
05;30 - Тренировка 1
06;00 - спагети (заедно с соса - доматен сок, сирене, кашкавал, кренвирши, подправки..)
13;20 - спагети (—//—)
14;50 - 2 филии хляб Вита + кашкавал + пушено-варени пуешки гърди + 75гр цедено мляко + 2 корнишона + 2 скилидки чесън + 6 маслини + още кашкавал и лютеница след това
17;00 - 100мл прясно мляко с нескафе + 1 диетична бисквитка (5гр)
18;10 - Тренировка 2
20;00 - 21;30 - купичка таратор, многооо кашкавал и лютеница + малко сирене.
Добавки - витамини и минерали, 6х MX-LS7.
Тренировка :
1) клек без тежест
2) бърпита
3) V-преса
4) Chinese Abs
Тренировка 2:
Гърди и гръб
1. Лицеви опори ( акцент гърди ) 3х12,10 повторения
2. Лицеви опори ( акцент горна част )- 3х10,8,6 повторения
3.Флайс с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения @5кг
4. Гребане с щанга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
5. Сумо мъртва тяга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
6. Добро утро - 3х 10,8,6 повторения.
Храна - няма такова прасе просто.. :D За целия ден съм изяла около 200-220гр кашкавал, а за 2 дена около 1 кг лютеница. :D Калориите сигурно хвърчат..
НО, си поставих цел, която този път съм уверена, че ще постигна. Нямам намерение да намалявам количеството (е, няма да е като вчера, ще се придържам към 1500-1600 калории/ден), но качеството определено трябва да се подобри. Отсега заявявам, че скоро лютеница в комбинация с кашкавал, в устата си няма да сложа! Кашкавал ще си набивам, но лютеницата да изчезва някъде.. :D
Размисли - беше ужасен ден. Цяла нощ не можах да спя, въртях се, мотах се, ставах да уча, с надеждата да ми се доспи, ама не.. Заспах към 1;30. После в 3 някаква аларма записка супер брутално и до там беше със съня.. (dull)
Цял ден бях изморена и нервна. Втората тренировка мина малко туткаво, защото сменях много тежести, но беше добре. Гребането с щанга може би съм почнала да го изпълнявам правилно, защото тези кила (около 20 :D ) почти не ги усещам. Ще мисля някакви варианти да ги дигам.. :)
03.04.2012:
06;00 - 130гр ^кисело мляко + 30гр овесени ядки + 20гр протеин + 1 диетична бисквитка (5гр)
14;45 - 2 филии Вита + кашкавал + шунка + цедено мляко + 2 корнишона + 8 маслини + 3 скилидки чесън
16;30 - 140мл прясно мляко с нескафе + 2 диетични бисквитки (10гр)
17;30 - Тренировка
20;30 - Руло Стефани + сирене + кашкавал
22;00 - 50гр прясно мляко + 5гр протеин.
Добавки - витамини и минерали, протеин ISO SENSATION 93, 6х MX-LS7, мака, гинко билова.
Тренировка : P90X+ 01 - Interval X Plus
Храна - днес беше сравнително добре, доволна съм. Не съм преяждала, не бях и гладна. Е, на вечеря можех да хапна малко по-малко Руло, но не вярвам да е повече от 200-250гр, колкото си ям винаги. :)
Размисли - ужасен ден. Около 16;00 часа така ме зацепи главата, че направо не можах да гледам. Но въпреки това реших да си направя тренировката. Беше малко тежко, но после добре се бях изпотила. Можеше малко по-интензивно да правя упражненията, но за състоянието, в което бях пак беше добре. :)
Здравейте!
Понеже скоро започва пролетната ваканция, а по принцип по това време започвам и да тичам (правя ХИЙТ, не монотонно), ще помоля за малко помощ относно организацията на тренировките ми. Не знам колко пъти в седмицата да тичам, 2-3?
Може да махна тренировките от програмата Р90Х и да ги заменя с ХИЙТ. Те са ми в вторник и събота.
Мисля да бъде така:
Понеделник - сутринта табата, а привечер гърди и гръб
Вторник - към обяд ХИЙТ в парка
Сряда - привечер крака и корем
Четвъртък - сутринта табата
Петък - сутринта табата, привечер ръце и рамене
Събота - сутринта ХИЙТ, а привечер кръгова
Неделя - сутринта табата.
Може да вкарам ХИЙТ и още един път в седмица, примерно в четвъртък или неделя. Ако времето е лошо или просто ме мързи да тичам, може да заменя ХИЙТ-а с някоя от по-тежките тренировки от Р90Х.
Е, какво мислите, добре ли ще е така? :)
04.04.2012:
06;00 - 130гр ^кисело мляко + 30гр овесени ядки + 20гр протеин + 1 диетична бисквитка (5гр)
14;30 - 2 филии хляб Вита + 1 пилешко пифте (кълцано месо - 65гр) + 70гр цедено мляко + 2 корнишончета + 3 скилидки чесън
16;45 - 100мл прясно мляко с нескафе + 2 диетични бисквитки (10гр)
17;40 - Тренировка
19;30 - 1 филия Вита + 2 пилешки пифтета (125гр) + 50гр цедено мляко + 1 корнишон + 2 скилидки чесън
22;00 - 100гр ^кисело мляко + 15гр протеин + сирене.
Добавки - витамини и минерали, протеин ISO SENSATION 93, 6х MX-LS7, мака, гинко билова.
Тренировка :
Крака и корем
3. Плие - 3х12,10,8
6. V-преса - 3х12 повторения
7. Планк - 3х40 секунди
8. Коремни преси - 3 х 30 повторения
9. Наклони встрани с дъмбел - 3х30 повторения
+ още едно упражнение за корем в 70 повторения.
Храна - сравнително добре. :) При последното ядене сложих сирене, защото мазнините са ми малко днес, та да наваксам малко.
Размисли - добро настроение и тонус днес, в резултат на което се получи една доста добра тренировка. Имам големи надежди за приятна мускулна утре. 8-)
Малко нахално, но ще се радвам някой да изкаже мнение за тренировките, че скоро трябва да ги почвам, а още не съм решила как точно да бъде.. :)
Петя, моето скромно мнение:
прекалено много са тренировките в схемата, която си описала. Остави си минимум 1, по желание 2 дни, в които не тренираш. Имаш нужда от възстановяване и повече сън - няма да се уморя да ти го повтарям ;) Аз така ги виждам нещата: 3 дни силови тренировки, 2 дни тичане навън. Ако ти харесва табатата, може да я оставиш в дните със силови тренировки - сутрин или заедно със силовата, в да речем 2 от дните.
Благодаря за съвета, Нора!
Може би наистина ще ми дойдат повече тренировките. Начинът, който ти предложи ми се вижда доста добре. Предполагам ще оставя само един ден почивка, но поне ще бъде пълна. Напоследък много ми харесва да тренирам, не знам от къде се появи тази любов, преди ме мързеше.. :D
Още не съм решила в четвъртък или в неделя да почивам. Ще го реша по-нататък, в зависимост от това, колко натоварена съм през седмицата. :)
05.04.12
15:59
Да се включа и аз,това трениране всеки ден първо че ти изтощава нервната система,второ доста голям енергоразход > ще ти се яде повече и после ще се чудиш защо си се оляла и трето мускулите за да изглеждат добре и да функционират добре трябва да се възстановяват добре... Съответно орежи 1-2 тренировки поне :) (Мое мнение не претендирам че е компетентно)
Да, ще махна някоя от тренировките. :)
Макар да се чувствам добре и не особено натоварена, когато тренирам, трябва от време на време и малко почивка. Знам, че умората се натрупва... :)
Благодаря за съветите!
05.04.2012:
04;30 - кафе
05;35 - Тренировка
15;20 - пилешки дробчета + лук + 180гр картофи + 1 домат + 40гр сирене
17;00 - 100мл прясно мляко с нескафе + 2 диетични бисквитки (10гр)
19;00 - пилешки дробчета + лук + пушено-варени пуешки гърди + 1 корнишон
21;10 - 3 резена кашкавал
22;00 - 150гр кисело мляко + 15гр протеин.
Добавки - витамини и минерали, мака, гинко билова, протеин ISO SENSATION 93, 6х MX-LS7.
Тренировка :
табата 20/10
1) клек
2) бърпита
3) V-преса
4) Chinese Abs.
Храна - дробчетата общо бяха 400гр (с.с.). Като цяло храната беше нормална, но може и да съм пропуснала нещо.
Размисли - боли ме зъб, МНОГО... Нервна съм, гадно ми е, пълна тъпотия.. А зъболекар чак в понеделник.. :)
06.04.2012:
04;30 - кафе
05;35 - Тренировка 1
06;00 - 150гр кисело мляко + 30гр овесени ядки + 20гр протеин + 2 диетични бисквитки (10гр)
16;00 - 2 филии Вита + кашкавал + пушено-варени пуешки гърди + 90гр цедено мляко + 1 корнишон + 3 пълнозърнести сухара с сирене
18;30 - 100мл прясно мляко с нескафе + 2 диетични бисквитки (10гр)
19;40 - Тренировка 2
21;10 - 2 ^яйца на очи + малко сирене + шарена сол
22;30 - 150гр ^кисело мляко + 20гр протеин.
Тренировка :
1) клек
2) бърпита
3) V-преса
4) Chinese Abs
Тренировка 2:
Рамене и ръце
1.Раменни преси с дъмбелите - 3х10,8,6 повторения
2.Повдигане на ръцете напред с дъмбелите - 2х8,6 повторения
3.Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 2х8,6 повторения
4.Сгъване на щанга от стоеж - 2х8,6 повторения
5.Сгъване на дъмбели - 2х10,8 на ръка
6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) - 2х8,6 повторения
7. Разгъване зад глава с дъмбел - 2х 10,8 повторения.
Храна - нормална. Имаше голяма дупка между закуската и следващото ядене, но така се случи. Може би пак е малко повече, но пък от друга страна и денят беше по-дълъг.
Размисли - зъбът ме сцепва от болка. В училище изпих половин аулин, преди малко изпих и другата половина, че вече не се търпи. Надявам се да ми мине, че не искам да си изкарам съботата и неделята нервна и сърдита, заради болката. Иначе утре се очертава един доста приятен ден. Чака ме нещо, което очаквам от доста време. :) Само зъбът да се оправи и всичко ще е перфектно!
07.04.2012:
11;30 - 100мл прясно мляко с нескафе + 2 диетични бисквитки (10гр) + 2 пълнозърнести сухара (14гр) със сирене
13;00 - Тренировка
15;45 - 150гр ^кисело мляко + 30гр овесени ядки + 20гр протеин + 2 диетични бисквитки + 1 пълнозърнест сухар със сирене
20;30 - 2 филии Вита + 2 царски кюфтета + 100гр цедено мляко + 1 корнишон + 4 скилидки ^чесън
21;00 - 23;00 - около 150гр кашкавал + чаша бяло вино.
Тренировка : P90M—Cardio Intervals
Храна - като цяло добре. Имах 2 основни хранения, другото беше помежду другото.. :)
Размисли - прекрасен от към емоции ден, но ужасен от към болка в зъба.. (dull) Продължава да си ме боли, но поне вчера устисках и не пих аулин. По принцип ми беше двуразов ден, но така се случи, че нямах време и възможност да си направя кръговата тренировка. Но пък кардиото беше екстра, доволна съм. :)
Та след като вчера не успях да направя кръговата, оставям я за днес. Трябва да почвам и да тичам, но трябва да ставам в 06;30, а ми е толкова хубаво да се излежавам до 11..
След малко отивам да си направя табата, но за около 2 седмици трябва да го карам по-леко с тренировките и да не натоварвам много ръката. Ама не ми се вярва да стане.. (giggle)
Имам едно въпросче - до колко време е приемливо протеинът да стои разтворен, да речем в кисело мляко например?
08.04.2012:
10;50 - 1 пълнозърнест сухар със сирене и мед
11;10 - 100мл прясно мляко с нескафе
12;00 - Тренировка 1
13;00 - 150гр ^кисело мляко + 30гр овесени ядки + 20гр протеин + 2 диетични бисквитки + 2 пълнозърнести сухара със сирене и мед
17;25 - 160гр картофи + 2 царски кюфтета (130гр) + 1 розов домат + 30гр сирене + 1 пълнозърнест сухар със сирене + 2 диетични бисквитки с мед
19;30 - Тренировка 2
22;00 - 150гр ^кисело мляко + 20гр протеин + сирене.
Тренировка 1 :
табата 20/10
1) клек
2) бърпита
3) V-преса
4) Chinese Abs.
Тренировка 2 - Кръгова:
6. V-преси - 15 повторения
5 кръга от всичко!
Храна - похапнах си. Имам нова краста - сиренето. Особено пък в комбинация с пълнозърнест сухар и мед. :D Поне ме успокоява факта, че ми остават още 3-4 сухара и после няма да си взимам. :)
Размисли - преди малко, минавайки покрай лоста реших да пробвам да се набера и направих 2 положителни набирания надхват. Предполагам мога да направя още 1-2, но не ми се вярва да са много чисти. (wasntme)
Ей Петя, супер :) Пробвай да видиш колко можеш да направиш с подхват - със сигурност трябва да са повече.
казано от Petya на 08.04.12, 13:15:
Имам едно въпросче - до колко време е приемливо протеинът да стои разтворен, да речем в кисело мляко например?
колкото е възможно по-малко. Каква ти е идеята иначе?
казано от Nora B на 09.04.12, 17:50:
Ей Петя, супер :) Пробвай да видиш колко можеш да направиш с подхват - със сигурност трябва да са повече.
Още щом прочетох коментара ти пробвах и резултатът е - 5 набирания подхват + 2 надхват. :)
казано от gips на 09.04.12, 19:07:
колкото е възможно по-малко. Каква ти е идеята иначе?
ами да го разтварям с овесените ядки и киселото мляко, защото повече ми харесват едрите овесени ядки, а на тях им трябва поне час да се разкиснат.. :D
казано от Lyubomirr на 09.04.12, 20:10:
Първо ги изчакваш да поемат водата/млякото, след това добавяш протеина?
Така ще го правя, да, но исках и да си приготвям някакви десертчета с протеина, но явно няма да е удачно. Благодаря за мненията. ;)
09.04.2012:
09;45 - 100мл прясно мляко с нескафе + 2 диетични бисквитки
11;00 - Тренировка
12;50 - 150гр ^кисело мляко + 20гр протеин + 30гр овесени ядки + 2 диетични бисквитки + 4 пълнозърнести сухара със сирене и мед (по доста и от двете)
19;00 - кафе със 100мл прясно мляко
19;30 - маруля + 1 краставица + пилешка гърда пълнена с моцарела и кисела краставичка + 5 маслини
20;30 - 10-15 картофчета със зехтин
22;00 - 180гр цедено мляко + 20гр протеин.
Добавки - витамини и минерали, протеин ISO SENSATION 93, 4х MX-LS7.
Тренировка :
Гърди и гръб
1. Лицеви опори ( акцент гърди ) 3х12,10 повторения
2. Лицеви опори ( акцент горна част )- 3х10,8,6 повторения
3.Флайс с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения @5кг
4. Гребане с щанга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
5. Сумо мъртва тяга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
6. Добро утро - 3х 10,8,6 повторения.
веднага след това: табата 20/10
1) клек без тежест
2) бърпита
3) V-преса
4) Chinese Abs.
Храна - пак си хапнах добре. Сухарите свършиха, за щастие. (wasntme)
Размисли - ходих на зъболекар днес и както се очакваше нищо ми няма. (dull) Каза, че скоро трябва да ми мине, пък ще видим.
Ето и една снимка на вечерята:
Мнението беше редактирано от Petya на 09.04.12 23:01.
Ще напиша няколко думи за iSatori MX-LS7:
Пия го от 29.03, т.е. 11-12 дни и за сега съм доста доволна от действието му. Не мога да дам някаква обективна оценка, тъй като не съм използвала много продукти от тази категория, но мога да го сравня с OxyELITE Pro, който пих миналата година по това време. Определено от iSatori съм по доволна, макар че е с леко изтекъл срок на годност, не съм изпила цялата опаковка, и за разлика от миналата година, когато пиех Оксито, сега не правя ХИЙТ тренировки в парка. Като килограми не съм мръднала, но определено изглеждам и се чувствам по-добре. Може би съм свалила малко мазнини и съм качила мускулна маса? Така го чувствам де, но как е реално не знам.
Не е много силен енергитик, не се чувствам превъзбудена след употребата му. Определено имам малко повече сила с него, но за разлика от Оксито не получавам сърцебиене и призляване.
Ако трябва да обобщя - бих го пробвала пак, определено. :)
Сега идва ред на един въпрос. В петък заминавам за село и ще бъда там до понеделник. Решила съм да ям каквото ми се яде и колкото ми се яде (т.е. ще бъде освинване вероятно). Докато съм там няма да имам възможност да правя някакви различни тренировки от това да тичам и да правя табата. Та въпроса е, останали са ми около 45-50 хапчета от фет бърнера, да продължавам ли да ги пия докато съм на село или да си ги оставя за възстановяването след като се прибера?
Имам и Cheaters Relief, може и него да пия докато съм там.
Надявам се някой да ми отговори, че не знам изобщо какво да правя..
Поздрави! (sun)
10.04.2012:
10;30 - 100мл прясно мляко с нескафе + 5 диетични бисквитки с мед
13;00 - Тренировка
14;45 - 170гр ^кисело мляко + 30гр овесени ядки + 25гр протеин + 2 диетични бисквитки + още 2 бисквитки с мед
17;30 - 1 филия Вита + 20гр фъстъчено масло + 100гр кисело мляко
18;45 - маруля + 1/2 краставица + пилешка гърда с моцарела и кисела краставичка + малко сирене + 5 маслини
22;00 - 150гр цедено мляко + 20гр протеин + малко сирене.
Добавки - витамини и минерали, протеин ISO SENSATION 93, 2х MX-LS7.
Тренировка : P90X—Cardio X
Храна - угояването продължава. (devil) Цеденото мляко с протеин е няма такава вкусотия просто! Има вкус на сладолед. Представям си какво ще бъде, ако добавя малко стевия и го замразя.. (inlove)
Между другото храната вероятно не е само това, но не помня какво друго имаше. Нещо почнах да забравям.. :D
Размисли - спирам фет бърнера за една седмица. Днес преди тренировка беше последно, ще го почна пак другата седмица във вторник. :)
Оууу, днес дневникът ми ставал на 1 година (cake)
През изминалата година научих много неща, като това кои храни са добри за мен и спадат към графата “здравословни”, научих се да тренирам и да давам всичко от себе си в тренировките, всъщност те се превърнаха в начин на живот за мен.
Разбира се, имах и периоди на тотална излагация през тази година, но човек без грешки няма.
Надявам се занапред да продължавам да бъда постоянна, да изградя по-добри хранителни навици и най-накрая да постигна резултатите, които търся. Също така се надявам и вие да продължавате с подкрепата, която ми оказвате, защото без вас едва ли щях да постигна и част от това. :)
11.04.2012:
10;30 - 5 диетични бисквитки (25гр) с ^мед
11;00 - 100мл прясно мляко с нескафе
12;00 - Тренировка
14;20 - 140гр ^кисело мляко + 30гр овесени ядки + 20гр протеин + 1 печена филия Вита с 2-3гр масло и чубрица + 7 диетични бисквитки с ^мед
17;30 - мляко с нес
20;10 - маруля + 1/2 краставица + 1 консерва риба тон в собствен сос + 2 пилешки пифтета + сирене
22;30 - 100гр цедено мляко + 20гр протеин.
Добавки - витамини и минерали, протеин ISO SENSATION 93.
Тренировка :
Крака и корем
Крака:
3. Плие - 3х12,10,8
Корем:
табата 20/10 :
1. V-преси
2. Chinese Abs
3. mountain climbers
4. steam engine
5. коремни преси - 3х25 повторения
6. Наклони встрани с дъмбел - 3х20 повторения
7. 7 минути колело от легнало положение.
Храна - пак дойде малко в повече, но тия бисквитки много ми се услаждат с тоя мед.. :(
Размисли - сууууупер яка тренировка! Около 2-3 седмици няма да мога да правя планк, така че ще има лека промяна в тренировките за крака и корем. :)
12.04.2012:
10;30 - 100мл прясно мляко с нескафе
13;00 - Тренировка
14;45 - 180гр печени картофи (с 3-4гр масло) + 2 филии Вита + 80гр пилешка пържола + 60гр цедено мляко + 1 корнишон + 5 маслини + малко сирене
18;45 - 100мл прясно мляко с нескафе
20;15 - зелена салата (маруля, 1 краставица, глава лук, 1 консерва риба тон в собствен сос) + 1 царско кюфте (около 50гр) + 2 маслини + сирене
21;20 - 2 малки пилешки пържолки + малко сирене + няколко резенчета свинско филе (пушено)
Добавки - няма, забравих ги.
Тренировка :
Кръгова:
5 кръга от всичко!
табата 20/10
1) клек без тежест
2) бърпита
3) V-преса
4) Chinese Abs.
Храна - лакомия до шия. :)
Размисли - утре най-накрая заминавам. Нямах търпение да мине тези седмица, че ми писна да седя в София.
Та по време на празниците ще си бъда на село, което означава, че няма да успявам да попълвам дневника, то няма и да има смисъл де. Мисля 4 дни да си дам почивка от всякакви режими и тренировки (всъщност почивката от тренировките ще е само 2 дни - събота и неделя), без притеснение от възможното и почти гарантирано напълняване. След празниците продължавам с пълна сила и всичко ще си дойде по местата. :)
Пожелавам на всички да посрещнат празника в присъствието на любимите хора и да преживеят едни незабравими мигове! :)