04.04.12
11:13
Здравейте!Аз съм на 16 години,60 килограма,170 сантиметра.До скоро не си броях калориите и просто гледах да ям по 5-6 пъти на
ден здравословна храна.Забелязах обаче че съм свалил 1-2 кила вместо да качвам.Преброих си калориите и ми стана лошо.
На ден горя към 2500 калории,а приемам към 2300.Първите 2-3 месеца качвах бързно, но това сигурно е било защото в началото
всеки качва.Започвам да си броя калориите и ще гледам да са в излишък около 300-500.Давам едно примерно мое меню.Давайте си
мненията и го критикувайте.Ходя по 3 пъти в седмицата на фитнес.
1.Закуска 7:00: 3 яйца с 2 филии хляб,1 ябълка
2.В училище 10:00:някакъв сандвич,обикновено с пилешко
3.Обяд 13:00: 2 пържоли с хляб и някаква салата
Тренировка:15:00-16:00
4.16:10: 2 банана и някаква вафла
5.18:30: попара с 0.5 литра мляко и 3-4 филии хляб,50 грама фъстъци
6.21:00: 2 консерви скумрия
Темата беше редактирана от hasan hasanov на 04.04.12 11:21.
Много малко ядеш. Закуска три яйца и две филии, някакъв сандвич в 10:00, две пържоли и салата, два банана, попара и две консерви скумрия. Че ти толкова на ядене кажи-речи трябва да ядеш. Колкото ядеш, толкова ще качиш. До момента не виждам как би могъл да захранваш оптимално тялото си И да даваш мат’рял за нови мускули, сиреч да увеличаваш активното си тегло.
Не виждам свинско (отразява се добре на тестостерона), телешко...изобщо по-големи количества месо. Закуската трябва да ти е по-голяма, рибата повече също, пилешкото също, изобщо всичко повече...къде са зеленчуците и плодовете в задоволително количество (два банана, салатка и ябълка не ми звучи задоволително), млечните продукти..
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/60191 - прочети първият ми пост (дебелия шрифт) в тази тема.
Изобщо, за да станеш як/голям/животно/звяр или какъвто и да е от сорта, трябва да ядеш като такъв.
Мнението беше редактирано от Ко Ша Ям на 04.04.12 12:50.
04.04.12
13:02
то с такава диета няма как да не сваляш
сутрин включи 100 гр овесени ядки с кисело мляко, яж повече месо- най-вече червено месо щом ще качваш,фъстъците ги замени с някакви по полезни ядки-бадеми,лешници ,орехи. Ориз или картофи също не виждам да ядеш .
04.04.12
13:43
Благодаря за съветите.Това е само примерно меню.По принцип ям и катрофи, ориз,различни видове месо и по едно време всяка вечер хапвах извара преди лягане .Ще се постарая да започна да ям повече.
Някои хора които не разбират нищо пък ми се смеят че ям като свиня.Представете си те по колко ядат :D
Да попитам картофите печени или варени е по-добре?
Мнението беше редактирано от hasan hasanov на 04.04.12 13:59.
казано от hasan hasanov на 04.04.12, 13:43:
Да попитам картофите печени или варени е по-добре?
Както са ти по-вкусни. Печени са супер, варени и смачкани на салата с лук също (с картофената салата сиренето върви хубаво ; ) )
05.04.12
00:00
Като хапвам повечко обаче ходя по 3-4 пъти на ден до тоалетната.Възможно ли е това да става защото организма ми не приема
всичката храна?
казано от hasan hasanov на 05.04.12, 00:00:
Като хапвам повечко обаче ходя по 3-4 пъти на ден до тоалетната.Възможно ли е това да става защото организма ми не приема
всичката храна?
Обикновено тялото ти обработва храната, снабдява се с нужните нутриенти и вещества, доставени от храната...тя самата после си излиза. Каквото влиза, това и излиза пич :D . Не може организма да не ти приема всичката храна. Всичката храна се обработва, а какво ‘’складираш’’ след това (мускул или мазно), зависи от храната. А колко изкарваш зависи от това колко ядеш... страшна дискусия ще стане :D
Само така успях да ти отговоря :D
05.04.12
15:56
мерси за отговора успокоих се :D:D