06.04.12
19:14
От сега да се извиня,ако не съм уцелил раздела за този въпрос.Така мисля,че тук може да се изкажат каквито и да е мнения защото мен лично тази тема не ме засяга (аз не търся ММ там).Таа въпросът ми е:
Според вас как растат по-бързо мускулите на ръцете:
Вариант 1: Гръб и Бицепс , Гърди и Трицепс
Вариант 2: Гърди и Бицепс , Гръб и Трицепс
Вариант 3: Бицепс и Трицепс
или предлагате други...
Аз съм на тезата,че НАЙ-ДОБРЕ е “Вариант 1”...
Темата беше редактирана от Fitness Orange на 06.04.12 19:16.
06.04.12
19:22
Според мен вариант 3. Мойто мнение е, че когато тренираш голяма мускулна група и след това малка си се поизморил след голямата.
По-важното е как ги тренираш(упражнения и серии) и как ги зареждаш(храна) след тренировката! Пък дали ги правиш отделно или не, не е от голямо значение, иначе и аз мисля че вариант 3 е най-подходящ
06.04.12
19:43
Да кажем,че правиш примерно по 3 упражнения за бицепс и трицепс,когато ги тренираш с Гърди или с Гръб и по 4 упражнения,когато ги тренираш в един ден? Според мен след Гърдите (и Гърбът) - Трицепса (и Бицепса) са изморени (да го кажем) и така ги тренираш по-добре за това мисля,че Вариант “1” е най-подходящ,а и аз правя първият вариант и накрая след гърдите правя макс 1-2 упражнения за трицепс,защото и без това той си е натоварен достатъчно...
Идеята на тренирането на ръцете в един ден e да се задържи кръвта в една зона. Колкото повече кръв има в ръцете, толкова повече храна за растеж имат те. Напомпи целите ръце и задръж така до края на тренировката. Ако тренираш друга мускулна група този ден, ще завършиш тренировката загубил мапомпването в ръцете. И нали се сещаш, че под това понятие ‘’ръце’’ се има в предвид и предмишницата. Не я пренебрегвай!
06.04.12
23:59
Аз предмишницата съм я сложил при рамото,не я пренебрегвам ,никак дори... :)