06.04.12
12:00
Чудя се между тези два гейнъра.Цената им е една и съща.
Малко инфо:GASPARI Real Mass Probiotic Series 1230 Кал.за доза,3,5гр мазнини,250гр.въглехидрати(10гр захари) и 50 гр протеин.Ест. има и витамини.
100% Premium Mass Gainer:1270 кал за доза,3гр мазнини,261гр въглехидрати(11 захари) и 50 гр протеин.Плюс витамини.Различното при него е,че включва BCAA, глутамин,5 грама креатин във всяка доза + таурин.
Като профил вторият май изглежда по-добре,но се надявам,че някой,който ги е опитвал ще даде категорично мнение!
Muscletech, но лично аз толкова пари за въглехидарати никога не бих дал и те съветвам да си вземеш декстроза.
06.04.12
16:04
Не вярвах , че има някой , който дори би се замислил да си вземе нещо на Мъсълшит :x
казано от Денис на 06.04.12, 16:04:
Не вярвах , че има някой , който дори би се замислил да си вземе нещо на Мъсълшит :x
Кума лиса като неможела да стигне гроздето казвала, че е кисело. Ти колко продукта, ама честно си пил на масълтеч ? Парите за гейнер са излишни аз съм на мнението да се купуват отделно протеин и въглехидрат, излиза по-скъпичко но за доста повече време :). Фен съм предимно на Гаспари, не съм го пил, но смятам, че е по-добрия вариант заради матричния протеин :)
06.04.12
23:51
Не съм и няма да ги опитам. Кажи ми от кои техни продукти си доволен ? Докажи ми , че си струва да ги опитам ! ;)
07.04.12
00:12
казано от AgBOKATA на 06.04.12, 23:49:
Кума лиса като неможела да стигне гроздето казвала, че е кисело. Ти колко продукта, ама честно си пил на масълтеч ?
Може ли аз да отговоря :D :D :D
Освен гръмки имена и недоказани формули /всъщност при мен са доказано не работещи/, нищо друго нямат.
Пил съм достатъчно от глупостите им, че да дам заключение: среден клас добавки на извънземни цени.
казано от Денис на 06.04.12, 23:51:
Не съм и няма да ги опитам. Кажи ми от кои техни продукти си доволен ? Докажи ми , че си струва да ги опитам ! ;)
Аминките, Неурокоре, Нитро теч - не са лоши за парите си, не казвам, че са много добра марка, ама ето го онзи горе нищо не им е пил щото е сигурно от феновете на другите американски марки - Биотеч