ABB Extreme XXL какво мислите за него и ще ми помогне ли за качване на маса ?

07.04.12
20:52

Има ли хора които са го пробвали  и какво мислят за него  ?

Аз съм го ползвал,и останах доволен добър продукт е.Не знам колко стаж имаш и на колко год. си,но искам да отбележа че го ползвах като хранителна ДОБАВКА понеже бях на работа и така на татък и не можех да си набавя от храната нужните калории и въглехидрати..

На 17 години сам 63 кг, ходя на фитнес от месец и половина. Като миналата година ходих още 3 месеца и след това се занимавах с лостове.

Мнението беше редактирано от Aleksandur Aleksandrov на 08.04.12 17:26.

HE

08.04.12
18:40

Хранителни добавки - добавят се към храната!
Хранителни добавки за маса - предполага се, че от тях се покачват килограми.
Без хранителен режим, не правиш нищо. Да изпреваря всички дървени философи, които ще почнат “как така”, “ама ти що се заяждаш”, като не прочетат това, което им се ще - обяснявам /за кой ли път/:
Ефекта, ще е козметичен, защото това са допълнителни калории, като нямаш хранителен режим, който да поддържа качената маса се връщаш в изходна позиция или иначе казано във вида в, който си почнал гейнъра /ако на някой не му е ясно, как става номера, да си напъне органа м/у ушите и, ще се сети, ако може/.
Не си заслужава инвестицията във скъпи въглехидрати /под формата на гейнър/ при положение, че са най-лесни за набавяне от храна.

Няма добавка, която пиейки я да качваш мускулна маса, без да се храниш или да ставаш як, като ядеш боклуци.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1