08.04.12
17:01
Добър ден!
Може ли някой от по-знаещите да ми каже хубава програма за релеф.Ще бъда много благодарен,защото от ровенето ми из нета и търсенето за такава в главата ми е каша.На тридесет години съм.От 16 годишен започнах да тренирам,за около две години .После спрях за две години.След това пак две години тренирах и общо взето оттогава не съм припарвал до тежести.Сега съм около сто килограма при ръст 178 см.И някой протейн,ако ми препоръчате към тази програма,ще съм много радостен.
Здравей! Така, значи няма конкретна програма за релеф, всичко идва от храненето! Трябва да си изградиш правилен хранителен режим (може би НВД - нисковъглехидратна диета) и да правиш кардио редовно. Трябва сериозно да ограничиш въглехидратите си в менюто, а вместо тях - белтъчини и мазнини :) Протеин на прах не ти е нужен. Успех!
08.04.12
19:18
казано от Death__ на 08.04.12, 17:38:
Здравей! Така, значи няма конкретна програма за релеф, всичко идва от храненето! Трябва да си изградиш правилен хранителен режим (може би НВД - нисковъглехидратна диета) и да правиш кардио редовно. Трябва сериозно да ограничиш въглехидратите си в менюто, а вместо тях - белтъчини и мазнини :) Протеин на прах не ти е нужен. Успех!
Как белтъчини и мазнини,че именно от тях не се ли дебелее?Не се ли шегуваш с мене?
Не, не се шегувам. http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd ето виж сам :)
09.04.12
19:38
казано от Death__ на 08.04.12, 22:04:
Не, не се шегувам. http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd ето виж сам :)
Мерси за съвета,но нямам възможност с такава прецизност да пазя диета.Ходя на работа по 10 часа на ден и хранителната добавка ми трябва именно за това.А, и вкъщи съм си направил фитнес зала.Мерси все пак за това,че само ти се включи.
Ами всъщност, не е нужно да си толкова прецизен. Просто трябва да си ограничиш въглехидратите до минимум - картофи, ориз, макарони, спагети, захарни и тестени изделия. Гледаш да си набавяш енергията предимно от мазнини и белтъчини - месо, яйца, ядки. Правиш си кардио 2-3 седмично и би трябвало да има ефект. :)