08.04.12
19:45
Така.Здравейте казвам се Джеид на 15 год. 173-5см висок с 77 кг.Тъй като наближава лятото и мисля да започна да свалям.Качвах 3 месеца от февруари до сега.Та искам да ви представя мисленето ми за свалянето без загуба на мускулна маса.
1.При сваляне да правя кардио 3-4 пъти на седмица,може да е ВИИТ или обикновенно тичане.
2.Преди кардиото мисля да тренирам с тежести.И мисля да правя базови упражнения.
3.Калориен дефицит от 500-300.
4.Висок протеин по-малко виглехидрати и средно мазнини.
5.В дните извън кардиото може да тренирам с тежести или да почивам.
Според вас тренировката с тежести да си е с по високите килограми или да правя с по малко но повече повторения за допълнителен разход?
Мерси предварително за мненията:)
08.04.12
20:26
1.Стига с това ВИИТ де...Виит са ленти за обезкосмяване,ХИИТ се казва :/
2.Да
3.300-бавно,но славно
4,висок прием на белтъци И МАЗНИНИ
5.Почиваш ъфкорс
6.Тежести на макс
Мнението беше редактирано от toshkobz a на 08.04.12 20:30.
08.04.12
20:43
казано от toshkobz a на 08.04.12, 20:26:
1.Стига с това ВИИТ де...Виит са ленти за обезкосмяване, ХИИТ се казва
Високо Интензивна Интервална Тренировка.
Та какво разказваше за обезкосмяващите ленти?
казано от гн.Хаджиев на 08.04.12, 19:45:
Та искам да ви представя мисленето ми за свалянето без загуба на мускулна маса.
1. Зависи колко и какви са силовите ти тренировки.
2. Да, правилно.
3. По-скоро нека да е не повече от 20%.
4. Да (така дефинирани нещата са твърде общи).
5. Зависи колко и какви са силовите ти тренировки.
Силовите тренировки - с тежко.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.04.12 20:53.
08.04.12
21:25
Еми кросфит тип.Където вдигаш по малко ама бързо или обикновено си трениране с 6-12 повторения както при качването?
И да ги разделям ли по мускулни групи на тренировка или всеки път кръгова ?
Гледай мазнините ти да са поне 60% от храната, протеина 30-40, можеш напълно без въглехидрат, просто ти трябва малко адаптация. Гледай да ядеш на по-големи интервали, прави периодично дни с много ниски калории. Тренировките са доста второстепенни, когато става дума за чистене. Ако имах за цел да чистя, щях да го правя с нещо като кросфит комплекси с олимпийски движения. Идеята е да мобилизираш активно по-голямо количество мускулатура.
Колкото до кардиото, ще видиш много мнения, много хора биха те съветвали дори да наблегнеш на него. Аз никога не бих ползвал кардиото за чистене, но това е мое мнение. Нож с две остриета е... а при положение, че имаш такива мощни средства за топене на мазнини като ВМ-НВД (кето хранене) и intermittent fasting, просто не си струва риска и усилията.
08.04.12
22:03
Voyager,
Мислех да пробвам това, което съм постнала, обаче ти леко ме разколеба с мнението си, та и аз се чудя правилно ли разсъждавам?:)
http://blog.metaboliceffect.com/2012/03/06/the-best-ab-exercise-ever-that-no-one-does/
също е добро.. всичко, което залага на афтърбърн ефекта е по-добър вариант от монотонното кардио, което по-скоро обръща ефекта в последствие.
Мнението беше редактирано от Voyager на 09.04.12 14:32.
08.04.12
22:42
Искаш да кажеш че може без кардиото в фитнеса с тежести и с кросфит стил да горя мазнини?А кардиото мисля да е ВИИТ ако го правя де.