За феновете на фъстъченото масло.

30.07.11
19:36

В LIDL са пуснали нов продукт-фъстъчено масло на добра цена и състав изглеждащи прилично.
Съдържа:95% печени фъстъци,нерафинирана кафява захар,растителна мазнина(не пише че е хидрогенирана),морска сол.
23гр-белтъчини
12гр-Въглехидрати(не пише каква част са от захар)
50гр мазнини
450 gr, за 4.50 лв.

Това поне е най-добрият на състав и цена продукт,който съм срещал,а аз да си призная доста марки по българските магазини съм разгледал(става дума за масовите магазини,без био маркетите).
На външен вид crynchy версията на филиjка изглежда точно по американски.Но за първи път си взимам този вид и фъстъците ми се виждат малко на големи парчета,но се свиква.

Темата беше редактирана от Biad__ на 30.07.11 20:09.

30.07.11
19:42

Ей ти ми даде повод да отида да видя ЛИДЛ, въпреки че ми е далечен. Между другото, тук някой беше пускал тема за домашно фъстъчено масло и аз я пробвах - ммм, много кикасс е :)

ЛР

30.07.11
19:52

казано от Biad__ на 30.07.11, 19:36:

В LIDL са пуснали нов продукт-фъстъчено масло на добра цена и състава изглеждащи прилично.
Съдържа:95% печени фъстъци,нерафинирана кафява захар,растителна мазнина(не пише че е хидрогенирана),морска сол.
23гр-белтъчини
12гр-Въглехидрати(не пише каква част са от захар)
50гр мазнини
450 gr, за 4.50 лв.

Това поне е най-добрият на състав и цена продукт,който съм срещал,а аз да си призная доста марки по българските магазини съм разгледал(става дума за масовите магазини,без био маркетите).
На външен вид crynchy версията на филика изглежда точно по американски.Но да си призная за първи път си взимам този вид и фъстъците ми се виждат малко на големи парчета,но се свиква.

Виж етикета и ми кажи кой е производителят, моля.

Въпросния продукт води ли се “Био” или не?

Държава на производство?

30.07.11
20:01

Като повечето от нещата в LIDL са с неясна точна страна на произход ,пише произведено за LIDL.Мисля че е немско,като имитация на американски продукт.
Като се прибера вкъщи ще видя етикета в момента не е пред мен буркана.
Не продукта не е БИО.В Lidl не се предлагат био храни.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 30.07.11 20:02.

30.07.11
20:08

Купи си това - http://www.nay-mag.com/product_info.php?products_id=1441.
Имам на тази фирма вкъщи и е натурално.

30.07.11
21:57

Страна на производство е посочена Великобритания.

MF

30.07.11
22:04

Май не се предлага фъстъчено масло без добавени захар и мазнина?
А бихте ли ме светнали относно домашното фъстъчено масло - стана ми любопитно :)

30.07.11
22:53

Захарта не е толкова страшна,нито е много,нито фъстъченото масло се консумира в големи количества.По неприятно е да се добавят преработени мазнини.По биомаркетите мисля,че съм срещал абсолютно натурално,но цените там са доста солени.
Ето заповядай домашната рецепта.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/46283

Най-страхотното нещо,което съм опитвал е истинска пълнозърнеста филийка с фъстъчено масло и червен портокал.
Но истински кърваво черевен  портокал,не от тези,които пробутват Пикадили за такива.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 30.07.11 22:55.

MF

30.07.11
23:18

казано от Biad__ на 30.07.11, 22:53:

Захарта не е толкова страшна,нито е много,нито фъстъченото масло се консумира в големи количества.По неприятно е да се добавят преработени мазнини.По биомаркетите мисля,че съм срещал абсолютно натурално,но цените там са доста солени.
Ето заповядай домашната рецепта.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/46283

Най-страхотното нещо,което съм опитвал е истинска пълнозърнеста филийка с фъстъчено масло и червен портокал.
Но истински кърваво черевен  портокал,не от тези,които пробутват Пикадили за такива.

Ееее как пък все на теб се падат такива вкусотии!!! :D
Благодаря за рецептата :)

TN

30.07.11
23:33

Еми “черЕвени” портокали не знам да има :d

31.07.11
22:40

казано от The Next на 30.07.11, 23:33:

Еми “черЕвени” портокали не знам да има :d

Това е имитация на червените портокали,която имах предвид  :D :D :D

Мнението беше редактирано от Biad__ на 31.07.11 22:40.

UN

24.08.11
23:32

Аз ходих до ЛИДЛ и нямаше никакво фъстъчено масло, само мед и конфитюри

09.04.12
00:20

Интересно ми е какво ще кажете за това фъстъчено масло  http://balevbiomarket.com/bio-fustucheno-maslo-250gr.html

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1