08.04.12
19:38
Попринцип знам че азотните буустери товарят нервната система и е хубаво след месец прием да се прави и месец почивка.Незнам при всички буустери ли е така, тъй като специално за Jack3d ми го казаха това.Може да е само при тези с 3-метилхексана.
Въпроса ми към вас е ще е добре ли да го приемам само веднъж седмично (петък) в тренировката за ръце.Най-много му усещам ефекта когато тренирам ръце и затова така съм го решил.Тогава ще трябва ли да правя някакви почивки или при волкова уреден прием няма проблем да не правя почивки ?
Имам Jack3d и Assault ако има разлика между двете ще съм благодарен да чуя за всеки един от тях отговор.Благодаря предварително
08.04.12
21:18
Ако приемаш предтренировъчния стимулант веднъж седмично не е проблем да го употребяваш за дълъг период от време. Разликите между двата продукта, които имаш, можеш да установиш като... им сравниш етикетите.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.04.12 21:19.
09.04.12
09:21
Колегата по-горе е прав. Ако толкова не можеш без бустер да направиш добра тренировка, веднъж седмично не е проблем. Разбира се ако си над 18.
09.04.12
13:51
На 21 съм.Мерси за отговорите.