05.06.04
01:42
Iskam da vi pitam dali proteinite im sa ka4stveni. Dosega sum vzimal na Musashi nekvi skupi i sega napravo kato gledam cenite na nutrim mi se struvat podozritelno eftini. Smiatam da si kupia “500 г Нутридин Pure WHEY PRO” za 14lv. Dali 6te ima niakakuv efekt? Ima li strani4ni efekti, koito mogat da nastupiat? Mersi mnogo predvaritelno.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 11:03.
Ако всичко друго ти е наред (почивка, тренировка, храна...) и пиеш по 60-80грама на ден, ще има ефект и то доста добър!
Ok, 10x. Ama niama nekvi lo6i strani4ni efekti, za koito da vnimavam? V smisul da ne si izpluia 4ervata ili da mi iz4ezne 4ernia drob… :)
05.06.04
14:25
nee ot proteina nqma takiva raboti tova da ne ti e steroid :) tova e hrana na prah vse nochi. I az sega shte zimam sled 2-3 dena tochno toz protein deto ti iskash da zimash na Nutrim kazaha mi che e mnogo dobar.Shte si zema 1 kg. samo chakam da mi dadat parite za rojdeniq den.I kratin na Nutrim she si zema 18 lv. 200 gr. monohidrat.
Super. 10x za infoto. Ina4e znam dosta raboti za proteinite, no koi znae kakvo butat v bulgarskite. :D Da se nadiavame na pone malko moral i profesionalizum…на’л тъй :wink:
nz kvo moje da o4akva6 ot protein,ta bil to soravatu4en!Na fkus ne e lo6,malko 6te popruckva6 :oops: efekt nz dali 6te vidi6,vse pak ti gradi6,a tova stava bavno
Klu4ovata duma tuk e “bulgarski”. :) A kak mislite, po-dobre li e da si vzema geiner? Az ka4vam trudno maznini.
05.06.04
17:25
Ae 4ovek kakuv geiner e :?: :!: :?: Az sum zimal geiner i efecta be6eee kak da se izrazq : NULEV :!: Tova ne ozna4ava 4e i pri teb 6te e taka , no az sum ektomorf. Mislq 4e s proteina 6te postigne6 pove4e,a vuglehidratite koito geinre 6ti dade moje6 da si gi nabavii6 i po drug na4in : oriz, kartofi,hlqb i t.n. Uspeh
E taka e, no vuglehidratite me zasi6tat prekaleno burzo. Prosto ne moga da iam po mnogo hliab, oriz ili kartofi. :( Ina4e az imam dobri spomeni ot geiner-purvoto, koeto pih. Ne se zamaznih a masa ka4ih. To moje i da e ot 4-te kiseli mleka na den i za6toto sum na4inae6t, no vse pak ka4ih. A sega ot 1 mesec pia kreatin i no6ten protein i se hrania dobre i ni6to ne ka4vam??? Zatova se 4udia dali pak ne vzema geiner i da pia mnogo ot nego.