Jack 3D или S.A.W ? gwer

07.04.12
07:54

Здравейте ! Кое бихте ми препоръчали: Jack 3D или S.A.W нa Trec Nutrition?

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 07.04.12 07:58.

А ти кое би ми препоръчал Ябълки или круши?Какви са тези малоумни въпроси.Има правила,виж ги и тогава тръгни да се излагаш.

07.04.12
10:00

Бих ти препоръчал да погледнеш другите бустери, а отностно Джака се съмнявам да си го купиш от тук

HE

07.04.12
10:08

казано от AgBOKATA на 07.04.12, 10:00:

Бих ти препоръчал да погледнеш другите бустери, а отностно Джака се съмнявам да си го купиш от тук

Няма го, няма и да го има. При поръчка извън България има реалния шанс да му задържат пратката и да получи акт за митническо нарушение.
Сравняване на два продукта, които почти нямат допирателни води до извода, че опита на потребителя е по-малък или равен на нула, което води до въпроса “На този пък защо му е бустер”. Да не говорим, че това са продукти с козметичен ефект.

07.04.12
10:31

казано от head_hunter на 07.04.12, 10:08:

казано от AgBOKATA на 07.04.12, 10:00:

Няма го, няма и да го има. При поръчка извън България има реалния шанс да му задържат пратката и да получи акт за митническо нарушение.
Сравняване на два продукта, които почти нямат допирателни води до извода, че опита на потребителя е по-малък или равен на нула, което води до въпроса “На този пък защо му е бустер”. Да не говорим, че това са продукти с козметичен ефект.

Защото са му казали да си го купи затова, от други които разбират :)

07.04.12
12:09

Е как да го няма,като аз си го купих .....има го  във всеки 2ри магазин за добавки (за Jack 3D говоря ...)

09.04.12
15:24

Много тъпа история с тоя “jack3d” :/ Забранен е от няколко месеца за цяла Европа и Канада и въпреки това можеш да си го купиш от всеки втори магазин . Изглежда , че никой не знае за забраната пък после ходят и правят арести :S Не ми е ясно как продавачите на този продукт въобще го вкарват , или е контрабанда и го вкарват нелегално или може би са се запасили за доста време преди да го забранят .
Препоръчвам ти да забравиш за “jack3d” и да помислиш повече за правилно хранене и тренировка .

HE

09.04.12
16:21

казано от McLaren на 09.04.12, 15:24:

Изглежда , че никой не знае за забраната пък после ходят и правят арести :S Не ми е ясно как продавачите на този продукт въобще го вкарват , или е контрабанда и го вкарват нелегално или може би са се запасили за доста време преди да го забранят .

НЕ познаването на закона, не те освобождава от отговорност ;)
Контрабанда едва ли е, защото има доста по-скъпи прахчета, които е в пъти по-изгодно да се вкарват :D

09.04.12
16:41

Ми незнам , аз не се виждам виновен понеже съм закупил продукт за който знам и ми се продава от продавача като хранителна добавка . Иначе съм 100% сигурен , че и мене ме чака съд ако ме барнат да си го купувам :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1