07.04.12
07:54
Здравейте ! Кое бихте ми препоръчали: Jack 3D или S.A.W нa Trec Nutrition?
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 07.04.12 07:58.
07.04.12
09:17
А ти кое би ми препоръчал Ябълки или круши?Какви са тези малоумни въпроси.Има правила,виж ги и тогава тръгни да се излагаш.
Бих ти препоръчал да погледнеш другите бустери, а отностно Джака се съмнявам да си го купиш от тук
07.04.12
10:08
казано от AgBOKATA на 07.04.12, 10:00:
Бих ти препоръчал да погледнеш другите бустери, а отностно Джака се съмнявам да си го купиш от тук
Няма го, няма и да го има. При поръчка извън България има реалния шанс да му задържат пратката и да получи акт за митническо нарушение.
Сравняване на два продукта, които почти нямат допирателни води до извода, че опита на потребителя е по-малък или равен на нула, което води до въпроса “На този пък защо му е бустер”. Да не говорим, че това са продукти с козметичен ефект.
казано от head_hunter на 07.04.12, 10:08:
казано от AgBOKATA на 07.04.12, 10:00:
Няма го, няма и да го има. При поръчка извън България има реалния шанс да му задържат пратката и да получи акт за митническо нарушение.
Сравняване на два продукта, които почти нямат допирателни води до извода, че опита на потребителя е по-малък или равен на нула, което води до въпроса “На този пък защо му е бустер”. Да не говорим, че това са продукти с козметичен ефект.
Защото са му казали да си го купи затова, от други които разбират :)
07.04.12
12:09
Е как да го няма,като аз си го купих .....има го във всеки 2ри магазин за добавки (за Jack 3D говоря ...)
Много тъпа история с тоя “jack3d” :/ Забранен е от няколко месеца за цяла Европа и Канада и въпреки това можеш да си го купиш от всеки втори магазин . Изглежда , че никой не знае за забраната пък после ходят и правят арести :S Не ми е ясно как продавачите на този продукт въобще го вкарват , или е контрабанда и го вкарват нелегално или може би са се запасили за доста време преди да го забранят .
Препоръчвам ти да забравиш за “jack3d” и да помислиш повече за правилно хранене и тренировка .
09.04.12
16:21
казано от McLaren на 09.04.12, 15:24:
Изглежда , че никой не знае за забраната пък после ходят и правят арести :S Не ми е ясно как продавачите на този продукт въобще го вкарват , или е контрабанда и го вкарват нелегално или може би са се запасили за доста време преди да го забранят .
НЕ познаването на закона, не те освобождава от отговорност ;)
Контрабанда едва ли е, защото има доста по-скъпи прахчета, които е в пъти по-изгодно да се вкарват :D