09.04.12
17:15
Чудя се какъв протеин да си взема знам, че всички ще кажете американска марка, но като за първи протеин не искам да давам 50лв и отгоре. Ако някой знае що годен протеин на нормална цена и са пробвали, нека пише :). Гледах този протеин http://espowerfood.com/details_bg.php?product_id=27 става ли? Хранителният ми режим е добър. Благодаря предварително, за отделеното време! :)
Пич хранителният режим го имам. Просто искам някой по-евтин протеин, като за първи такъв. Ако някой е ползвал и има впечатления от някой продукт нека пише. Знам, че американските продукти са топ продуктите, но неми се дават като 50 кинта за първа кофа протеин. :)
Живко е прав. Като нямаш достатъчно пари, по-добре си дай малкото които имаш за ядене.
Е добре предложете някой, който да ми стигне за 1 месец някъде? Пък аз ще си направя сметката. :)
09.04.12
18:52
Суроватъчни: Оptimum 100% Gold Standart,Pure Nutrition 100% Pure Whey,Syntrax Whey Shake,Scivation Whey,Syngex,MGN Pure Isolate и т.н.
Матрични:Gaspari Myofusion,BSN Syntha6,Syntrax Matrix и т.н.
Мерси много, Phxxx. Кое е по добре да взема матрица или суроватъчен протеин? Гейнър няма да взема, защото ще се омазня, а въглехидратите си ги набавям от храната. :)
09.04.12
20:01
espowerfood е Българска фирма. Обясняваха, че само пакетират тук продукта /по времето, когато навлизаха на пазара/, но нещо не можах да повярвам на подобни уверения.
Да видим сега по поставената задача:
- искаш протеин до 50 лв.
- предполагам си гледал този от 1 кг. на powerfood, който е 48 лв.
- трябва да стигне за месец
След бърз преглед по сайтовете се намира Dymatize Elite Whey Protein за сумата от 46 лв.
Преглед на етикета казва, че въпросната опаковка съдържа 30 дози - това е предложението ми за суруватка.
На почти същата цена имаш и Pharma Whey HT+ /43 лв. за 908 гр. изолат, за разлика от горния, който е бленд с концентрат/. Нещо фирмата не ме спечели още с появяването си на пазара и опита ми с предшественика на HT+.
Матрица - бях се огледал в Syntrax ESSENCE, но ме загубиха със съдържанието на соя и пшеница.
Пак гледаме според горните условия и изкача:
Syntrax Matrix 2.0 на 47 лв.
Горното е само скромното ми мнение.
Матрица не виждам за какво ти е при положение /по твои думи/, че имаш добър хранителен режим.
Ако действително режима ти е добре изпипан от към белтъчини - можеш да си позволиш по една доза дневно /дали след тренировка, сутрин или както си прецениш според режима/.
Ако това за режима го пишеш само да ни замажеш очите, че да няма дуднене тип “направи си хранителен режим” - проблема си е твой, парите също.