скачане на въже

02.07.05
14:13

каква е ползата от ска4ането на въже

02.07.05
14:33

гори мазнини, повишава тонуса, товари леко съцето, което е полезно.

02.07.05
16:45

да усе6там 4е се товари аз правя 4 серий по 50 повторения.а и въженцето ми е с брояч-правя и пове4ко-когато имам време

M

05.07.05
14:52

[quote author=“grafa”]гори мазнини, повишава тонуса, товари леко съцето, което е полезно.

а ако почна да скачам на въже по много,няма вероятност да кача мускули на пръсцити или се качват?

05.07.05
18:25

Предполага се че няма да качиш. Но все пак зависи и как се храниш..

12.07.05
21:19

Виж кво сега. За скачането с въже знам само едно сигурно нещо. В бокса докато не се научиш да скачаш на въже няма качване на ринга. Това значи че е едно много полезно упражнеие за разгряване или за приключване на тренировката

13.07.05
00:21

За въжето има едн стара много обширна тема. Предлагам ви да я потърсите, ако желаете.

Поздрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1