11.04.12
16:05
Здравейте на 20 съм и съм висок 1 и 86 и тежа 55 килограма... С други думи жив скелет, само дето ги обиждам тях май... Така се случи в момента, че разполагам с излишни пари и съм решил да ги вложа малко в мен... Бихте ли ми препоръчали добавки с бърз ефект не зависимо от цената, просто искам бърз и сигурен ефект да стана поне 70 кг, защото това повече не се търпи... Благодаря.
11.04.12
16:36
Сетила се Мара да се побара!
Лятото дойде и се побъркахте на тема хубаво тяло, а то не се купува с пари!
Цената, която всички плащаме освен парите са: време, усилия, упоритост, знания, желание за нещо по-добро, лишения в името на нещо, начин на живот за някои хора.
Може да почнеш от сега да правиш нещо за себе си или със същите тези пари да отидеш да се напиеш някъде от мъка, защото ще си поредния, който ще иска невъзможното.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 11.04.12 16:39.
11.04.12
16:40
60% тренировки, 30% храна, 10% добавки - така стоят нещата с качването на всяка цена. Сметни си сега за колмко ще ти стигнат тия пари...
11.04.12
16:43
казано от head_hunter на 11.04.12, 16:36:
Лятото дойде и се побъркахте на тема хубаво тяло
Хънтъре, ае от доста време се чудя и не мога да намеря еднозначен отговор - ти високовъглехидратно ли ги храниш, високомазнинно ли, или високобелтъчно? :D:D
11.04.12
16:58
казано от James Hinks на 11.04.12, 16:43:
Лятото дойде и се побъркахте на тема хубаво тялоХънтъре, ае от доста време се чудя и не мога да намеря еднозначен отговор - ти високовъглехидратно ли ги храниш, високомазнинно ли, или високобелтъчно? :D:D
От време на време им разбивам по две яйца :D
казано от James Hinks на 11.04.12, 16:43:
Лятото дойде и се побъркахте на тема хубаво тялоХънтъре, ае от доста време се чудя и не мога да намеря еднозначен отговор - ти високовъглехидратно ли ги храниш, високомазнинно ли, или високобелтъчно? :D:D
За Хънтъра не знам, ама аз дълго време бях на ВВВ диета. :) Качва си се здраво от нея, особено ако не ти пука къде точно са качените сантиметри и кила. :D