Съвет относно бицепса.

11.04.12
14:39

Здравейте,на 19 съм, 65кг. Тренирам от почти 1 година. Спазвам си що годе добър хранителен режим,но имам проблем с ръцете. Имам чувството ,че не растат. Не ме разбирайте погрешно ,не искам баници просто нещо от рода на 35-36см. В момента съм с ръка 32 см и мисля ,че не мърдам. Забелязах също ,че от както тренирам никога не съм имал мускулна треска на ръцете ,това преоритет ли е към не-добра тренировка ? На гърди,гръб,крака имам доста често,но при ръцете Не. Затова ви моля за съвет.

Тренировката ми е следната:
Тесен хват - 3х8-10
Френско - 3х8-10
Скрипец - 3х8-10

Бицепсово сгъване с крив лост - 3х8-10 (без чиитинг , като се стремя да контролирам тежестта при спускане)
Бицепсово сгъване от полулег пейка - 3х8-10
Чуково от стоеж - 1-2 серии по 8-10 на ръка.

Това е тренировката,Мерси на всеки който се отзове.

Тренирам 1 път ръце в седмицата по-отделно . Бицепс с гърди и трицепса с гръб.

СК

11.04.12
14:57

Качи 10 кила и ше ги дигнеш баниците. Малко късно си се сетил за лятото де :Д

Ако ще да вдигаш ио 200 килограма за бицепс ръката ти няма да стане по-голяма.Наблегни на трицепса,защото той е 2/3 от ръката.Не мога да повярвам,че още има хора,които мислят,че като помпат бицепс и ръката им ще стане по-голяма,а в същото време се оплаква защо няма прогрес като е пренебрегнал по-големия мускул-трицепс.

11.04.12
17:23

А аз пък още се чудя, как има хора, дето си мислят че големи ръце се правят с упражнения за ръце ;)

казано от Петко К на 11.04.12, 17:23:

А аз пък още се чудя, как има хора, дето си мислят че големи ръце се правят с упражнения за ръце ;)

Да,нали ... преди години бях чел някаква статия: Не правете разни сгъвания и разгъвания,ако искате да имате големи ръце.От клека също може да ги направите ! ;дд

11.04.12
17:46

От клека едва ли, но докато си стои 65 кила, ръцете няма да му порастнат, колкото и да ги тренира.

Мнението беше редактирано от Петко К на 11.04.12 17:46.

11.04.12
18:45

Както казаха колегите,качи килограми и ръцете ще пораснат.Иначе според не си подбрал подходящите упражнения.Прави за бицепс набирания с тесен супиниран хват(дланите да се докосват) и бицепсово сгъване,ама с прав лост.Двете са повече от достатъчни.За трицепса лежанка с тесен хват и лицеви опори с тесен хват също са ти достатъчни.И все пак първо трябва да почнеш да ядеш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1