Мнения за следната диета

http://dieti.net/dieta-za-otslabvane/ тази диета добра ли е според вас ? И ако я пробвам дали като я спра дали ще кача килограмите който съм свалил ?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 11.04.12 22:24.

HE

11.04.12
20:51

2 кренвирша - Ако си виждал, как се произвежда въпросното чудо на хранително вкусовата промишленост, едва ли би хапнал повече /подсказване - само рога и копита не слагат вътре/.
2 ч. лъж. сироп без захар - следва секс без жена да препоръчат.

Достатъчно ми е, като чуя думичката “Диета” - в моите очи тези се издигнаха от “полу-идиоти” до “пълни олигофрени” ;)
Замисли ли се ако от 800 калории /преко сили/ си върнеш яденето пак на 2000+ калории, ще си върнеш ли теглото?
Всъщност има вариант да не си върнеш килограмите, ако постоянно спазваш въпросната диета - така цял живот, ще бъдеш слаб /тук пояснявам, че цял живот в този случай е късо разстояние и завършека няма да е бърз/.
Въпросното чудо може да се озаглави “как да си скапем жизнено важни органи за нула време/.

Далеч съм от намерението да разяснявам основни неща на всеки новорегистрирал се, но в случай, че не те мързи и ти се чете - горе има едно меню “Хранене” четеш и, ще видиш колко си заблуден към момента.

п.п. Според мен тези “диетолози” трябва да ги съдят за опит за убийство или поне за подготовка за извършване на такова.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 11.04.12 20:52.

MF

11.04.12
22:23

Наистина тези диети не знам какви мозъци ги раждат. Обаче какви мозъци ги изпълняват ми е още по-трудно да разбера.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1