Коремът - най-големият ми враг

11.04.12
12:54

Преди да започна, искам да кажа, че съм начинаеща и ако може да не ми се карате за глупавите въпроси. Имам голям проблем с корема и паласките(огромни са). Искам да попитам, дали с каране на колело ще тренирам коремните мускули. Пробвах да правя упражненията, които са дадени в сайта, но не мога да направя повече от 1-2 повторения. Ако може да ми дадете някакви съвети и да отговорите дали с колелото ще има ефект. Много благодаря предварително.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 11.04.12 13:05.

11.04.12
15:04

С всяко кардио ще има ефект, стига да спазваш и хранителен режим.

Тренирането на коремните мускули няма да свали паласките ти. Колелото ще ти помогне, както и разходките и качването по стълбища. Но най-вече ограничаването до минимум на всички захарни и тестени храни.

Мнението беше редактирано от Герган Петков на 11.04.12 18:11.

11.04.12
20:40

Може ли да ми обясните какво значи кардио и да ми кажете какво да правя за паласките.

11.04.12
23:34

казано от Dobroslava Nikolova на 11.04.12, 20:40:

Може ли да ми обясните какво значи кардио и да ми кажете какво да правя за паласките.

Кардио може да е тичане, скачане на въже, велоергометър (колело) и т.н, чрез него именно гориш мазнините + хранителен режим
За паласките мисля, че трябва както казах правилната храна + силови тренировки + кардио и постоянство.

12.04.12
11:49

Благодаря ви много.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1