11.04.12
12:54
Преди да започна, искам да кажа, че съм начинаеща и ако може да не ми се карате за глупавите въпроси. Имам голям проблем с корема и паласките(огромни са). Искам да попитам, дали с каране на колело ще тренирам коремните мускули. Пробвах да правя упражненията, които са дадени в сайта, но не мога да направя повече от 1-2 повторения. Ако може да ми дадете някакви съвети и да отговорите дали с колелото ще има ефект. Много благодаря предварително.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 11.04.12 13:05.
11.04.12
18:10
Тренирането на коремните мускули няма да свали паласките ти. Колелото ще ти помогне, както и разходките и качването по стълбища. Но най-вече ограничаването до минимум на всички захарни и тестени храни.
Мнението беше редактирано от Герган Петков на 11.04.12 18:11.
11.04.12
20:40
Може ли да ми обясните какво значи кардио и да ми кажете какво да правя за паласките.
казано от Dobroslava Nikolova на 11.04.12, 20:40:
Може ли да ми обясните какво значи кардио и да ми кажете какво да правя за паласките.
Кардио може да е тичане, скачане на въже, велоергометър (колело) и т.н, чрез него именно гориш мазнините + хранителен режим
За паласките мисля, че трябва както казах правилната храна + силови тренировки + кардио и постоянство.
12.04.12
11:49
Благодаря ви много.