12.07.05
09:03
Значи,след кардио как ще бъде по-добре да се предпазя от по-малко разпадане на Мускулната маса,като взимам Глутамин или ако взимам Високо Белтъчен Протеин и Глутамин след кардиото?
Благодаря!
Вземай глутамин и протеин преди и след кардио! И без това добавките действат винаги по време и около тренировката, така че не се хаби дозата ни най-малко!
12.07.05
11:20
Благодаря,но на опаковката на Глутамина пише 1 таблетка дневно ще има ли проблем както казваш ти да вземам преди и след кардио ?
прояви малко въображение защо не ги чупиш на 2 ?
но мисля че няма проблем ако взимаш по 2 на ден а бе я виж тук http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=8135 да не излезе че сам го поствал напразно
аминокиселините също са доста полезно за запазването на мускулната маса по време на чистене. Прочети статията :)
12.07.05
21:01
Да малко ще ми е трудно да я чупя защото е на капсулка...пък темата инфото го има на сайта!
По-здрави
чакай сега,ако дневната доза е една капсула тая капсула тряя да е поне 3гр...ако не се лъжа тва е абсолютно невъзможно!какъв точно е глутамина
13.07.05
11:53
Ами на Оптимум,но не пише колко гр е една капсула..Знаете ли къде мога да си намеря Глутамин с състав Глутамин,а не Л-глутамин?Фирма...?
Благодаря
е то е едно и също...ама една капсула съм сигурен че е краино недостатъчна...
[quote author=“50 cent”]Ами на Оптимум,но не пише колко гр е една капсула..Знаете ли къде мога да си намеря Глутамин с състав Глутамин,а не Л-глутамин?Фирма...?
Благодаря
хаахахахха еми истрии Л-то и ще стане глутамин :) ахаха
13.07.05
13:06
Има разлика между Л формата и само глутамина!
По-здрави
13.07.05
14:01
cl_killa значи ще взимам по 2 след кардио тренировката.Благодаря на всички!
По-здрави