Препоръчайте ми добавки за покачване на мускулна маса

12.04.12
10:16

Здравейте,
20 годишен съм, около 1.70 с тегло 70-72кг, малък процент мазнини, нещо между ектоморф и мезоморф. От поне 10 години съм по залите, с фитнес конкретно се занимавам от около пет. Успешно си качвам килограми и с храненето, но... заради неприятни травми по краката в момента имам разлика от горе и долу. Намалил съм тичането, наблягам на щанги, но искам с нещо да се налея най-вече отдолу/то ясно, че не може избираемо, просто това ми е основния мотив/. Поради това си търся помощно средство във сферата на добавките. За мой срам, познанията ми в областта са почти нула. За всичките си години не съм приемал нищо... за това сега навлизам в една нова вселена на спорта. От приятелите ми... всеки е на различно мнение по въпроса. За това реших да се допитам и до всеобщото обществено мнение във сайта.
Не гоня покачваме на чиста мускулна маса. Дори да стана мазен, много тичам, лесно свалям - не е проблем.

Здраве и сила

Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!

Редакция: Прочетох “Тези препоръки”, но това явно не успя да изкомпенсира ниското ми АйКю, поднасявам си извиненията за създадената работа!

Темата беше редактирана от Shinoda на 12.04.12 10:27.

12.04.12
12:50

Гейнър ?? - ON Serious Mass / Gaspari Real Mass

18.04.12
11:05

Благодаря. След разискване с компанията, като най-добър вариант излезе комбинацията - гейнер, креатин монохидрат и глутамин. Излиза малко над 100 лева, но гейнера може и без него. Направихме и една нова хранителна програма.
Спрях се на ОЛИМП като марка и за трите продукта, да се надявам, че чуждия опит ще има ефект и при мен.

Здраве и сила!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1