03.06.04
14:13
Здравейте на всички! Искам да ви питам дали мога да заместя протеините след сутрешния крос с нещо друго - напромер 3 белтъка(варени)? Дайте ми съвет, щото не искам да загубя много мускулна маса - имам да свалям 4 кг. мазнини.
Благодаря на всички предварително!!! :P
Ами ако мисля, че аминото е оптимален вариант за тогава, ако намяш възможност да си купиш наистина най-добре е белтъка, но 3 мисля, че са малко... хапни 4-5 ;)
04.06.04
21:22
Flicker, аз вземам аминокиселини. Но алтернативен вариант може да е освен това, което каза колегата може и извара 150-200гр. ако не ти се занимава с варене на яйца... тя също е добър източник на протеинчета. 17 грама протеин на 100гр. извара.
04.06.04
21:36
Достатъчни ли са ми 30 гр. суроватъчен протеин след сутрешния крос? Нямам възможност за повече ( финансово ) :oops:
04.06.04
21:41
Flicker, те че ще стигнат 30гр. ще стигнат, ама все си мисля, че аминокиселините ще ти дойдат по-добре от суроватъчния протеин. ;)
04.06.04
21:58
Мога ли да приготвям протеина вечер, а сутринта да го пия? А за аминокиселините - ще си купя веднага щом свърши суроватъчният ми протеин( след 10-12 дена)
10x !!!!!!!
Mi ne sum ubeden 4e tova e mnogo dobra ideya, pove4eto proteini sa za neposredstvena konsumaciya t.e. zaburkvash i piesh.
Ами може да го правиш, но го слагай в хладилника :)
поне за това сам чел, че не е никакъв проблем.
05.06.04
13:11
Да и аз за протеина съм чувал, че може да седи, но нищо не ти коства и сутринта да си го приготвяш той се приготвя за 1 мин. (поне аз за толкова го приготвям и го пия на екс ;) ).
08.06.04
21:47
По-добре въобще не пий протеин след тичане! Тия четири кила трябва да знаеш че ще ги спаднеш точно за 1-2 седмици и около 2-3 кила ще са вода!
След тичане взимай по ч шепа ядки (фъстъци, слънчоглед и т.н.). Къпеш се и след 15 мин започваш да ядеш! Това е. Никакви протеини.
бтв АК-те не са добър вариант!