стана голям фал

13.07.05
15:07

здр пичове ,вчера си счупих средния пръст на лявата ръка а останалите ги оставих без кожа 3 месеца нищо не трябва да правя с тая рука какво мога да тренирам сао с дясна за корем и за гърди и за ср мускулни групи а таман бях направил нещо за морето и сега требва да спирам ,дайте мнението си

13.07.05
15:15

еми кофти, поне преса прави и крака
въпреки че има мн упр които пръстите може даже да не ги докосваш пример: кросовер и др

13.07.05
15:16

Корем можеш да си тренираш спокойно,там не използваш ръката си,но за другите...по-добре си почини да не вземеш да си направиш по-голям проблем.

13.07.05
15:31

Зависи колко тежко е нараняването. Ако не си супер жестоко и тотално одран и начупен. Може да пробваш на пригодиш нещо... примерно едната ръка да е вързваш за лост и така да правиш гръб. Трудоемкно е, но все пак ще е нещо, щом си маняк-човек...  :D

И за бицепс на скрипер, ако има някакви удачни хватки да си вкараш ръката там, без да буташ китката... незнам дали се сещаш какво имам в предвид. :)

Ако се напънеш може да измислиш нещо. Но при всички положения се пази, да не стане фал.

Успех

13.07.05
15:41

Много гадно че точно средния пръст,ся няма да можеш да го размахваш  :lol: .

Ами виж ако са ти сложили шина малко ще ти е трудничко да тренираш. :roll:  А ако нямаш и ако можеш да си свиваш пръста мисля че няма проблем. :wink:

13.07.05
15:52

много 10х пичове ще правя коремни и дясна ръка

13.07.05
16:02

Ако правиш 3 месеца дясна ръка лявата ще изостане и няма да е приятна гледка  :)

13.07.05
16:03

[quote author=“ScOwL”]Ако правиш 3 месеца дясна ръка лявата ще изостане и няма да е причтна гледка  :)

:lol:  :lol: Определено...  :lol:  :lol:
Помисли варианти да тренираш повече работи.

5C

13.07.05
17:27

Да подкрепям последните две мнения,едната ръка ще изглежда малка спрямо другата.Корем и крака :)
Успех!

RA

13.07.05
18:40

Може пък да потренираш някакъв друг спорт докато се оправи ръката - тае-бо например.

13.07.05
18:44

имах един приател  където го  болеше китката ама адски много и нямаше как да хваща тежести и си  вразваше  едни ремаци по нагоре от китката  и така правеше рамо и бицепс

14.07.05
02:53

Лицеви опори - мисля, че е добър вариант като се пооправиш малко. Подпирай се на основата на дланта. Първо ще ти е трудно, ама ще свикнеш. :?

14.07.05
10:19

знчи за лицеви не може да става дума защото някво сухожилие му е станало нещо и ме боли ужасно и трицепс та верно ще е грозно дясната да е по голяма а якажете за вкъщи упражнение за корем ,че за фитнесс да ходя да тренирам само корем няма смисъл

14.07.05
10:43

коремни , лягаш и си вдигаш краката нагора не знам как се казва,напади в страни и др.

14.07.05
13:05

[quote author=“x_3_mar”]имах един приател  където го  болеше китката ама адски много и нямаше как да хваща тежести и си  вразваше  едни ремаци по нагоре от китката  и така правеше рамо и бицепс

И аз нещо такова си мислех.

А и, Мед Бой, сега ти е паднало да направиш добра маса по краката.  :wink:

14.07.05
18:00

я кажете други упражнения за корем в домашни условия плсимаше некви крънчове ама кви беха те,кажете всички за които се сетите у дома

14.07.05
19:30

също така можеш да правиш хиперекстензия за кръста...там нямаш нужда от ръцете...
за корема може да лягаш на земята като си качваш краката на леглото, така че да се получи горе долу ъгъл от 90 градуса между тялото и краката ти и да помпаш корема...също така преси, повдигане на крака от лег за различните части на корема. за повече не се сещам...

14.07.05
21:14

Можеш да тренираш рамо като си прикачиш разни тежести с ластици за китки (говоря за леки тежести). Прави повече повторения и ще има ефект. Така няма да натоварваш дланите и пръстите.

14.07.05
22:58

med_boy, няма по 20 пъти да ти се повтаря 1 и също, сядаш и прочиташ информацията за вискчи видове упражнения за всички възможни групи и си правиш сметката.

УСПЕХ!

15.07.05
18:56

тпд недеи се кара на човека бе. нали за тва е форума.

15.07.05
19:10

мисля че е краино време тая тема да бъде заключена

15.07.05
19:39

10х на всички пичове дали своя коментар

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1