12.04.12
23:07
Аз съм на 16 почти 17 180см 80кг. Тренирам 3 пъти седмично в зала и правя
6-7 пъти седмично. Но корема не спада. Останалата част от тялото се оформя но корема не знам. Моля помогнете с някакви съвети. Благодаря предварително.
12.04.12
23:23
Че т’ва мога да си го правя и да качвам ! Я пробвай да си напишеш хранителния режим , тогава може да говорим за сваляне ! ;)
12.04.12
23:27
Не разбрахте в този живот, че корем се прави с хранене а не с някви си глупави упражнения специално за корем...
12.04.12
23:48
казано от Виктор Стойчев на 12.04.12, 23:27:
Не разбрахте в този живот, че корем се прави с хранене а не с някви си глупави упражнения специално за корем...
Явно не са го разбрали ..!
В момента съм на 90-дневна диета. От 1-ви март. 10 кила надолу съм. Чувствам се добре и си папам по график. Не знам ако не е добре препоръчайте нещо друго.
13.04.12
09:32
И ние откъде да знаем каква е тази 90 дневна диета ? о.О Може само на хляб и сол да караш , може да е диета на макдоналдс , може пък да е най-мощната и анаболна диета на света ... Опиши я по-добре тази “диета” ! :)
Тъй като ,не знам защо , тая диета не ми вдъхва доверие - Виж тук , като почнеш от темите маркирани като важни ;)
13.04.12
09:45
Най-голямата глупост - 90-дневна диета ! Ами мойто момче, след като мине 90-тия ден к’во прайм?Ако искаш впечатляващ корем и въобще тяло трябва да си наложиш някакъв начин на хранене за цял живот, някакъв навик.Не да правиш няква диета 100 дена и след тва 2 месеца да го караш на джънк и после пак с диетата.
Това е 90 дневна диета http://xn—90-8kcailcfd3a4cc3e.com/ иначе не ям мак доналдс или КФС и т.н.
Като мине мисля да си ям нормално.
Закуска: плодове
Обяд :готвено скара нещо нормално в нормални колиèства
Вечеря : Като обяда.
Сега ще прочета съветите от предишните коментари. Мерси предварително.
13.04.12
14:00
Ти мазохист ли си?Прочети из ББ-ТИЙМ за хранителни режими ако искаш успех а не някви неизвестни сайтове или от сорта тиинпроблем, или бгмама.Зарежи тези 90-дневни глупости.Не разбрах момче или момиче си?