По-големи крака без тежест ? Възможно ли е ?

12.04.12
21:45

Здравейт , искам да кача килограми в краката защото са ми слаби но имам проблем с кръста , тоест дискова херния която не ми позволява да правя каквото и да е с тежест. От няколко месеца клякам и правя напади без тежест но няма никакъв резултат освен малко релеф. В близост до домът ми има стадион и имам възможност да правя спринтове но въпроса е дали ще ми помогнат да постигна целата си.  Вие какво ще ме посъветвате ? Приемам всякакви предложения !

Как да качим функционална маса в бедрата?

Все пак, не очаквай краката на Джей Кътлър от спринтове. За растеж на мускула ти трябва интензивност. До едно време става с по-голям обем извършена работа за по-кратко време, но от един момент нататък просто си трябва допълнителна тежест.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 12.04.12 21:52.

Да,от бягането ще направи добри крака - добри в смисъл на външен вид,а не на обем.

13.04.12
14:08

И аз съм с дискова херния, но си посещавам фитнеса, просто забравяш упражнения като тяга, клек и сичко що ти товари кръста с големи тежести, иначе за крака мисля, че няма да има проблем да правиш бедрено сгъване,разгъване , калф и лег преса.. иначе съм ЗА спринтовете! по-здрави :)

13.04.12
15:38

казано от Тихомир Велев на 12.04.12, 21:52:

Как да качим функционална маса в бедрата?

Все пак, не очаквай краката на Джей Кътлър от спринтове. За растеж на мускула ти трябва интензивност. До едно време става с по-голям обем извършена работа за по-кратко време, но от един момент нататък просто си трябва допълнителна тежест.

... програмата изглежда супер но малко съм занемарил бягането и незнам дали ще успея да я изпълня. Ако правилно разбирам програмата още първия ден от първата седмица трябва да направя 80м. спринт + 200 м. крос 4 мин почивка и така още 2 пъти ? Това прави общо 600 метра крос + 240 метра спринт което за начинаещ си е сериозно натоварване. Има ли вариант за по лека подготвителна програма преди тази ? Примерно 400 м. крос и после 3 Х 80 м. спринтове с по 1 мин почивка м/у сериите... така 6 дни в продължение на 2 седмици и после ако имам достатъчно въздух да започна същинската програма.

Разбира се! Започни с по-малко и с времето ще напреднеш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1