09.05.05
17:42
днес правих кофички с колан с верига и фолу закачени тежести нз кво стана ама още след 1вата серия усетих болка в корема :( от какво може да е и дали ще ми мине или трябва веднага да ходя на лекар ? :(:(
Не съм правил така кофичките (тежестта ми е била между прасците, ама това е защото нямам колан, ама това е друга тема), но не мисля че е нормално...тецестта както си го представям аз пада на кръста отзад, и е по-логично там да те заболи ако не си свикнал с натиска от колана и тежестта. Ако дефинираш болката като мускулна и като натиснеш леко с пръст не болят вътрешностите сиг си го разтегнал нещо корем, де да знам точно...ама ако има малко по-различни от мускулна травма симптоми бих отишъл на лекар
може би си се стегнал повечко и ти се е схванал корема,но знам ли..на мен пък ми се схващат краката като правя кофички,понеже си ги сгъвам отзад.
Споко пич просто малко си се претоварил , и на мен ми е ставало ся 1-2-3 дена ще имаш мусколна треска и после ще се оправиш си4ко си е нормално 8)
14.05.05
10:31
Мен ме боли когато правя за трицепс на скрипеца-точно над оная ми раота :) и почти винаги.Също ме заболяват макарите :) и като правя клек и не свалям до долу ами обръщам когато бедрата ми станат перпендикулярно на пода.
И на мен ми е позната тази болка в долна част на корема... или някъде там. Опасенията ми бях за херния... Но вече от месеци не съм имал проблеми и мисля, че не е особено опасно. Трябва да се внимава.
06.07.05
23:08
Дам...и аз имам същите симптоми...на скрипеца за трицепс като правя...и понякога като си стоя имам странно чувство...дали е опасно или си внушавам
Дам...и аз имам същите симптоми...на скрипеца за трицепс като правя...и понякога като си стоя имам странно чувство...дали е опасно или си внушавам
КАто нищо и да си внишаваш, аверче, ама просто не може да си позволиш да рискуваш... Ако можеш консултирай се с някой други занимаващи се, на които да обясниш по подробно и на живо да преценят как стоят нещата, ако могат.
Иначе може да отидеш на лекар. /Не, че съм против ликарите или нещо такова, но толкова често се проявяват като пълни некомпетентници, че понякога е по-добре да попиташ ПАТИЛО/
тпд аз познавам патило и мога да ви кажа че хернията не е нещо което искача изведнъж и се получава : “ааа каква е тази подутина на корема ми! :( “
та за тва не вярвам барем един лекар сносен да не познавате. много е сериозно тва нещо дори и в зародителен период и за тва е хубаво да се видите с лекар.
преполагам 4е бая товарите на упражненията и за тва е много възможно.
не се ебаваите със здравето...ще ви трябва.