09.04.12
20:49
Скорч или Слим ЕФ ЕКС е дилемата пред мен, диета, кардио, тренировки, всичко е 6, свалих вече за 2 месеца почти 5 кг, с минимална загуба на мускул, остават още 2-3-4кг да са одера, кое бихте препоръчали? :D
Мнението беше редактирано от Krasen Venkov на 09.04.12 20:49.
09.04.12
20:56
Scorch - емзо, като сподели.
За другото има мнения из форума.
09.04.12
20:57
Ползваш ли наркотици? :D От отговора зависи и нашият :D
09.04.12
21:44
Скорча ще е! От другата седмица и аз го почвам ще видим за 4 седмици дали ще остана доволен, това слим фкс ми се виждат измилсени съставките му, няма нещо което да вдъхва доверие. Диетата ще е стриктно НВД, на всеки 4ти ден зареждане, 4 пъти фитнес силова+кардио след това. В нормалните дни под 40г въглехидрат, около 200 протеин + мазнините там колкото дойдат, не ги смятам точно. 90кг съм сега на 186см, надявам се на 86-7, колкото е възможно повече загуба на мазнини и по-малко на мускул.
11.04.12
13:38
Емо,какво става със Скроча как го чустваш знаеш че обичам да пробвам нови неща имам още някой ден с Йохимбето и след това почвам некой бърнар така че може и Скроча да го пробвам вместо да зимам Слим-а.
Пия го сутрин на гладно и вечер (18.30) около 2 часа след храна и 30-40 мин преди някаква активност.
Сутрин го усещам за 10-15мин, което е малко странно, прекалено бързо ми се вижда.
Вечер много слабо се усеща.
Спря или поне намаля ефекта червенушко :D Жаждата и тя нямаля, но я има, тя се наблюдава вечер.
От последното ядене , до лягане отиват към литър и половина вода - нещо нетипично за мен, не пия много вода, дори в жегите.
Мнението беше редактирано от emzo на 11.04.12 14:47.
11.04.12
15:17
казано от emzo на 11.04.12, 14:46:
Пия го сутрин на гладно и вечер (18.30) около 2 часа след храна и 30-40 мин преди някаква активност.
Сутрин го усещам за 10-15мин, което е малко странно, прекалено бързо ми се вижда.
Вечер много слабо се усеща.Спря или поне намаля ефекта червенушко :D Жаждата и тя нямаля, но я има, тя се наблюдава вечер.
От последното ядене , до лягане отиват към литър и половина вода - нещо нетипично за мен, не пия много вода, дори в жегите.
Тези 15 минути ме притесняват много е малко наистина,пък и като се има впредвит че си в началото после сигурно може да намамее и на 5 минути:).
А за мен е по-добре, няма да ставам много рано сутрин :D
п.с. за накрая имам жокер - Игрек Хаш Це Ел ;)
Мнението беше редактирано от emzo на 11.04.12 16:56.
13.04.12
11:33
чета тук в темата, но не намерих отзиви точно за продуктите, над които съм се спрял. В момента съм на Allmax rapidcuts hardcore и след това се чудя какво да пия. Мисля да взема BSN Thermonex, но и Adipokill - Scitec Nutrition ми изглежда добре. Според вас кое е по-добре и тези продукти как се представят срещу изброените в темата( Black Fire | Pure Nutrition, AX Slim FX, MAN - Scorch) и колко са силни спрямо тях?
Намерих една класация от един сайт(не български)...Естествено може и рекламен трик да има,но все пак нещата стоят така:
към март месец 2012г
10.Nutrex Lipo 6X
9.MuscleMeds Methylburn Extreme
8.Dymatize Viper
7.Fusion Bodybuilding Sub-Q
6.Pharma Freak Ripped Freak
5.Muscle Pharm Shred Matrix
4.Double T Keto Cuts
3.VPX Redline Ultra Hardcore
2.Cellucor D4 Thermal Shock
1.USPLabs OxyElite Pro
Всеки трябва да си изясни, какво иска:
- мозъчна залъгалка
или
- енергетик
Залъгалката , както винаги съм казвал е за мързели.
Енергетика също е много ефективен, но цялата работа идва от кардиото и диетата де.
————
Нещо интересно за отбелязване, гледам че и Хед е стигнал до такъв извод - от 2 седмици не съм близвал захар/сладко, не изпитвам нужда, иначе съм зверски гладен, ама сладко е последното, което искам.
кажи нещо за номер 2…ако не е проблем
доста изгодно излиза ако се пие по 1
Мнението беше редактирано от Васил Р на 13.04.12 20:40.
13.04.12
23:06
Не ми трябват залъгалки, то стига да иска, човек може и сам да се контролира. Искам нещо да подсили кардиото и тренировката като цяло, но си промених мнението леко. Вече не смятам да взема нещо толкова силно и за това сега се колебая на 2 продукта на сайтек. Единия е перфект фатлос (Perfect Fatloss) а другият е реформ (Reform). Кой е по-удачният вариянт. Тренирам си усилено ии се ограничавам в яденето.
16.04.12
15:26
Здравейте!
emzo въпроса е малко насочен към теб (понеже си на Скорча)
какво ще кажеш за стак на Скорч-а с Vaporize ?
преди 1 седмица завърших с MUSCLETECH HYDROXY STIM + NOExplode 2 = -2 кг да кажем незадоволителен резултат на фона на вечерни тренировки с сутрешно и вечерно кардио и НВД. сега съм решил да направя пауза 1 до 2 седмици без бърнар и обмислям следващия.
преди да променят ОКСИТО пих рекреате + окси 2 цикъла с буустер NOEXPLODE и резултатите бяха ПОВЕЧЕ ОТ ПЕРФЕКТНИ. та да се върнем на въпроса какво ще кажете за стак на два бърнара + евентуално азотен бустър.
забелязах че на сайта на производителя предлагат стак скорч, вапоризе и шохимбе -> цък
P.S. с пожелание за успешно чистене на всички ;)
Мнението беше редактирано от jeko minkov на 16.04.12 15:32.
Може естествено да ги съчетаеш, ама си мисля, че няма да засилят търсения ефект.
Извод - дават ти се пари - взимай, не ти се дават - вземи само скорч и йохимбе.
Току що ме зарадваха в пощата с 10гр. йохимбе hcl и 15гр. 7-keto, тези дни ще забъркам манджите за следващите 3-4 месеца.
Какво мислите за Controlled Labs - REDuction АМ/РМ + Йохимбе ? И от къде мога да си взема Йохимбе .
17.04.12
23:21
Емзо, мерси за отговора. Ходих и питах в един магазин, един приятел често го посещава и е доволен, тоест разбират си там от работата. Там човека ми вика, че ако ще взимам нещо като synthrax fyre, то по-добре да си взема rapidcuts shredded, защото е с 9 лева отгоре, пък бил доста по-добър. Какво мислиш по въпроса? Кое е по-добре да взема?
казано от Шмекера на 17.04.12, 14:53:
Какво мислите за Controlled Labs - REDuction АМ/РМ + Йохимбе ? И от къде мога да си взема Йохимбе .
Редъкшъна освен подобрението на съня няма друг видим/осезаем ефект. По-добре Окси.
А относно Йохимбе може ли да доведе до някакви страничне ефекти все пак съм на 17 ?
18.04.12
15:05
казано от Шмекера на 18.04.12, 13:08:
А относно Йохимбе може ли да доведе до някакви страничне ефекти все пак съм на 17 ?
Абсолютно никакви странични ефекти няма,само хубави неща:) Пий го смело :)
18.04.12
15:14
казано от emzo на 16.04.12, 08:50:
2 седмици направих на Скорч-а, от утре добавям и Y HCL :)
Засега какви са ти отзивите(имайки предвид, че 2 седмици са все пак малък период) :) ?
19.04.12
13:36
казано от emzo на 17.04.12, 12:16:
Може естествено да ги съчетаеш, ама си мисля, че няма да засилят търсения ефект.
Извод - дават ти се пари - взимай, не ти се дават - вземи само скорч и йохимбе.
Мерси за отговора. Неможах да намеря налични скорч и вапоризе, съответно поръчах Слим Фх + MAN Sports Yohimbine HCL. един тестобуустер (STACKER 2 TESTO 4HD) + азотен (STACKER 2 RUSH). това всичкото да го стакна обмислям (think)
аз ще взема да пробвам напук на всичко едно окси най-накрая да видя до каде ще я докарам....+ витаминчета и протеинче
19.04.12
13:50
казано от razsolkov на 19.04.12, 13:40:
аз ще взема да пробвам напук на всичко едно окси най-накрая да видя до каде ще я докарам....+ витаминчета и протеинче
:) Много се чудих и аз за оксито, но имам практика с него:
2010 -> окси + рекреате = ЗВЕРСКИ РЕЛЕФ
2011 -> окси + рекреате = незначителен резултат (да не описвам че и почти не го усещах)
за това и не ми се пробва + слуховете че променили формулата.
иначе Успех ти желая дано постигнеш това което гониш :)
22.04.12
01:17
Имате ли някакво мнение за продуктите на ALLMAX? Колебая се за Rapidcuts sheredded. Доста добре изглежда, но не съм решил за тях все още. Така че ако някой има предложение, да дава!
22.04.12
04:11
Днес пристигна и моето комбо : Man Scorch + Man Yohimbine HCL. Почвам ги от понеделник, придружени със стриктно НВД.
Изчакай няколко дни (5-6) преди да добавиш Йохимбето.
Особено ако нямаш вземане - даване с бърнъри досега :)
22.04.12
22:13
Да, това ми е първото запознанство с бърнър. Надявам се да ми помогне в борбата с 1-2 кг около талията и корема :) . Купих го най-вече, надявайки се да ме държи бодър и енергичен, докато спазвам НВД. Ти как го пиеш ? Мисля да започна с по една таблетка два пъти дневно, към 3-ти или 4-ти ден да увелича на 2 хапа x 2 и към 7-ми или 8-мия ден да достигна максималната доза от 3 хапа x 2 пъти дневно. И май ще е най-удачно тогава да вкарам йохимбето, какво мислиш?
П.П. Единствено ме притеснява, че работя на смени ( нощни включително) и ще ми е тегаво да спазвам часовото указание на етикета :D
Здравейте. Мисля тази година и аз да ползвам фет бърнър. Прочетох доста мнения във форума и в момента съм изправен пред дилема. Колебая се между Scorch + Yohimbine и Mitotropin. Естествено добавките ще са подкрепени от + НВД + 40 мин. кардио през ден? 182 см./95 кг искам да изчистя 8-10 килограма мазнини основно по корема, талията и бедрата. Какво ще ми препоръчате вие?
Мнението беше редактирано от Angel на 23.04.12 13:47.
emzo май ще излезеш прав за продажбите на някой продукти :). Да нямаш нещо общо с някой магазин за добавки.
23.04.12
15:42
Днес направих голяма глупост :). Близък приятел много си хареса Скорча и буквално ме рекетира да му го дам. Не можах да му откажа, тъй като реших, че ще си поръчам друг.Да, ама не! Много бързо се е изчерпал от магазините ( ей, много четат тия форуми :) ). Та, наложи се да избера нещо друго и си поръчах Ripped Freak + течен Л-Карнитин. Ще споделя как ще ми се отрази.Дано не съжалявам...
Йохимбето не знам какво да го правя, но най-вероятно ще поседи в шкафа.
Мнението беше редактирано от Borislav Aleksiev на 23.04.12 15:54.
23.04.12
18:34
казано от Angel на 23.04.12, 17:57:
А на мен какво ще ми препоръчате да ползвам?
А ти си? Или трябва да вадим шарения боб, че на белия не връзва толкова /кристалното кълбо е на ремонт, та нямаш късмет/.
Иначе, ще ти препоръчам да прочетеш, как да пуснеш тема или мнение по правилния начин!
Какво си - момче, момиче, килограми, години, стаж, хранителен и тренировъчен режим или викаш е важно там да гълташ нещо?
казано от head_hunter на 23.04.12, 18:34:
казано от Angel на 23.04.12, 17:57:
А на мен какво ще ми препоръчате да ползвам?
А ти си? Или трябва да вадим шарения боб, че на белия не връзва толкова /кристалното кълбо е на ремонт, та нямаш късмет/.
Иначе, ще ти препоръчам да прочетеш, как да пуснеш тема или мнение по правилния начин!
Какво си - момче, момиче, килограми, години, стаж, хранителен и тренировъчен режим или викаш е важно там да гълташ нещо?
Преди да скачаш върху човека,можеш да погледнеш 3 редна по-нагоре и да видиш,че е питал и не му е даден отговор и сега просто иска да му се предложи нещо.
Мнението беше редактирано от asd . на 23.04.12 19:37.
23.04.12
19:51
А да изчета още няколко пъти темата искаш ли?
п.п. Като иска отговор, ще пише ако трябва и 100 пъти - не съм аз този, който му трябва нещо, та да се напъва!
Вместо да се правиш на интересен ми прочети пак поста и виж дали е дал всичко необходимо! И нещо караш ли ми се?
Мнението беше редактирано от head_hunter на 23.04.12 19:53.