13.07.05
22:08
Първо Здравейте,
Направо по същество въпроса :От начало започнах само с лицеви опори (някаде преди 3 месеца но не много редовно),преди 2 седмици си взех 2 дъмбела от метро и от тогава започнах да ги ползвам някаде кам 40-45мин. на ден и бях ги направил по 7кг(изпълнявах опръйненията които са отзад на котията-основните) и сега се чудя някакви хапове “протеини” нещо трябва ли да вземам да се натрупа малко мускулна маса.И от утре (демек14 :) ) започвам активно всеки ден без събота и неделя тренировките “у дома” които са показани в сайта на bb-team.org. Иначе аз сам 174см 64-57кг на 15 години.
Сега от известно време почнах коремни преси да се премахнат малко паласките и да се стегни корема.
Ще ви бада благодарен ако не може така да ми кажите как да се натрупа мусколна маса,горе долу с такива тренировки.
НАдявам се да ми помогните 10Х предварително.
Ами с два дъмбела по 7 кг няма да стане, нито пък с всекидневни тренировки. Също така с коремни преси не се махат паласки.
Преди да питаш за хапове, пообразовай се малко за тренировките, храненето и възстановяването. На форума и сайта има писано достатъчно.
Ако имаш конкретен въпрос, питай, но така общо зададен въпрос няма как да ти помогнем.
Аз не видях въпроса?
Отивай в зала.
Аз така смятам да направя.
Просто не виждам как мога да постигна в нас като нямам никакви уреди :)
Потърси първо.
Не си първия, има изписано с тонове :)
13.07.05
23:46
Отиди във зала кадето има инструктор да ти покаже сичко и това е на сайта прочети има всичко нужно за да направиш реален напредак :wink:
[quote author=“chris_”]Аз не видях въпроса?
Отивай в зала.
Аз така смятам да направя.
Просто не виждам как мога да постигна в нас като нямам никакви уреди :)
Потърси първо.
Не си първия, има изписано с тонове :)
съгласен сам , не очаквай кои знаи какви резултати ж дома6на обстанивка. А за “хаповете” няма да е зле да почете6 малко :wink:
успех!
Някой да го е питал колко килограма има на разположение? Обикновено дъмбелите се движат от 25 до към 40кг. Аз лично имам от Метро 26кг.
Според мен ако има прилична тежест от 30-40кг. съвсем спокойно може да си прави рамо, бицепс, трицепс в домашна обстановка. Ако пък и комбинира с лостове в някое училище мисля, че може да се получи тренировка. Още повече, че не е напреднал му трябват само базови упражнения със свободни тежести, а не някакви машини.
Успех!
Според мене е казал колко кила са му дъмбелите, а аз съм му казал, че не става с толкова.
Дам а пък добави ли се и една лежанка дето струва от рода на 120лв единственото което ме караше да ходя на зала е че имах 60кг(доста малко за примерно клек, мъртва и гърди) общо и освем клек :) за крака нямам други алтернативи. Иначе защо не походиш на лостове. Мисля че като за начинаещ а пък и за напреднали вършат ужасно хубава работа.
Според мене е казал колко кила са му дъмбелите, а аз съм му казал, че не става с толкова.
оп мн се извинявам на 17kg са :oops: но след известно време като свикна с тях ще ги овелича :wink:
също така хубаво ли е на този етам да взимам някакви хапове?(и какви) :?: :?
aerox4e, много нецеленасочено говориш, не се схваща какво те интересува точно...
Но, като цяло, до колкото разбирам си си взел 2 дъмбела с възможност за смяна на тежести. Това е много добре и аз лично имам такъв, но е само 1, за съжаление с 2 си перфектно просто. Само може някой и друг диск да вземеш и си ок.
После, я пак хуууубаво прочети какво ти е написал Петко К в първото си мнение в темата ти и дерзай!