L-Carnitine на Danier ?

16.04.12
17:12

Здравейте. Бих искал да ви попитам, дали някой има впечатления от ето тази добавка- http://www.danierbg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=123&Itemid=146 ,става въпрос за - “2500 карнитин 2000 гуарана и 100 витамин С” варианта от тази страница. Имам познати които много ми го хвалят, но аз до сега не съм приемал Л-Карнитин (за гуараната прочетох в сайта и все хубави работи гледам се казват), а последната половин година занемарих спорта и имам да поизчистя тук-там. Хич не ги разбирам, но предполагам, че този ще ми свърши работа. Как мислите? :) Благодря, хубав ден на всички!

Няма да ти помогне, не си харчи парите.Щом не ги разбираш значи храненето ти куца - оправи го и ще имаш по-добри резултати !

16.04.12
23:44

Ама не, то аз сериозно съм си спортувал в годините назад, плуване/футбол, специално с фитнес година и половина се занимавах, но заради контузия (поразкъсах коремни мускули, не много сериозно) половин година и отгоре не съм спортувал, а лесно качвам килограми. Относно хранителни режими, аз преди никога не съм ползвал каквито и да е добавки и само с тренировки и контролиране на храната (не някакакви супер сериозни режими, но аз не гоня и супер сериозни резултати) съм го давал. И за това питам един вид, дали този карнитин е добър, понеже за първи път ще взимам добавка, а мои познати го предлагат на пазара в бг, но те естествено ще кажат, че е най-добрият :) А хранителен режим, вече съм си наложил, все пак той е половината работа.

Мнението беше редактирано от Kristian Stoichkov на 16.04.12 23:46.

Мила

17.04.12
08:33

Ако имаш възможност да го пиеш в дози между 3 и 5 грама на ден, пробвай. Ако няма да имаш тази възможност, няма смисъл, противоречиви са становищата относно действието на л-карнитина, особено в малки дози.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1