Съвет за стеройди без вода??

Темата е заключена.

11.07.05
17:36

кажете някой стероид който е ефективен ,не ароматизира и не задърйа вода???

11.07.05
17:54

[quote author=“astroboy”]кажете някой стероид който е ефективен ,не ароматизира и не задърйа вода???

Според мен-не е измислен още.........

11.07.05
19:33

добре де да да задържа колкото се може по малко вода

ST

11.07.05
20:25

абе мом4ета предполагам че тои има преджид някои стероид с които да не се освини
аз му бих препоръчал стромба и примаболан
ако може да си ги позволи де

11.07.05
21:49

winstrol и deca-durabolin, като първия май повече отговаря на изискванията ти, но по скъпо излиза.

13.07.05
11:15

Винстрол-а определено в случая е избора, но е по-добре да се вземе на инжекции, отколкото на хапчета... най-малкото щото не товариш толкова дроба... но внимавай какво купуваш, нека някой каже как се различаваше ментето от истинският.... че го забравих това :)
Но пък на хапчета можеш по-добре да си го дозираш през целият ден за оптимално присъствие в кръвта.... знам ли, сам си реши кое от двете да вземеш...

14.07.05
10:07

Ако целта е маса, стероида “трябва” да ароматизира (тестостерон, нандролон - дека и дианабол - бионабол примерно) защото естрогена който се образува има много положителни качества за трупането на маса - действа сам по себе си също анаболно, подобрява усвояването на храната и отлагането на гликоген в мускула и т.н. Ако естрогена стане прекалено много  идват и неприятностите като гино, вода и т.н. Освен това естрогена регулира холестерина в кръвта (ЛДЛ/ХДЛ отношението се подобрява). Силните андрогени вдигат ЛДЛ и свалят ХДЛ което води до рискове за сърдечно-съдовата система (инфаркт..). Затова и стероидите които най-малко ароматизират, най-силно повлияват холестерина - винстрол, примоболан, тренболон и болденон са най-добрите примери за това. Ако целта е чистене, човек гледа да взима “сухи” стероиди като изброените заради оптиката, но те не могат да дадат тази маса която правят първата група стероиди, а са и по-вредни.
На запад основата на всеки цикъл е тестостерона, дори и само за това че той е единствения ААС който нормално се среща в тялото, и затова и тялото го понася като цяло най-добре (като се изключи ароматизацията). В бг като гледам основата е бионабола ама дали защото е евтин и защото е на хапчета не знам само..

KP

16.07.05
17:00

[quote author=“gorgon”]Ако целта е маса,

е това се казва мнение! Браво!

01.08.05
16:21

пак се гъбаркаш май..

02.08.05
01:57

Гъбарк, гъбарк.. къде е имоушъна за “гъбаркане”  :lol:
Що човека да се гъбрка.. има ли защо  :?:  :twisted:

KP

03.08.05
14:13

[quote author=“gorgon”]пак се гъбаркаш май..

аз да се гъбаркам и то с тебе!? :oops:  :oops:  :oops:

03.08.05
14:48

kpo: моя е грешката, сори  :mrgreen:

CR

04.08.05
15:43

. Затова и стероидите които най-малко ароматизират, най-силно повлияват холестерина - винстрол, примоболан, тренболон и болденон са най-добрите примери за това. Ако целта е чистене, човек гледа да взима “сухи” стероиди като изброените заради оптиката, но те не могат да дадат тази маса която правят първата група стероиди, а са и по-вредни.
На запад основата на всеки цикъл е тестостерона, дори и само за това че той е единствения ААС който нормално се среща в тялото, и затова и тялото го понася като цяло най-добре (като се изключи ароматизацията). В бг като гледам основата е бионабола ама дали защото е евтин и защото е на хапчета не знам само..

Уинстрол и тренболон не ароматизират ИЗОБЩО!!
Първият защото е производен на дихидротестостерон, а втория защото високите му нива водят до превръщане в прогестерон, а не в естроген. Това превръщане също може да доведе до поява на гинекомастия, но не може да се предотврати с познатите анти-естрогенни препарати. 
За кой запад става въпрос Горгон, ако не е тайна?

04.08.05
16:15

които ароматизират най-малко - (болденон ароматизира около 20%, тренболон 1.9%, винстрол и метенолон не ароматизират - дхт деривати) - така по-добре ли е? ако имаш съмнение за числата - гоогле
“запада започва на запад” (на запад от унгария примерно)
превръщане в прогестерон няма при норстероидите; има гестагенно действие (действа на рецепторите като прогестерон без да е прогестерон)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1