06.04.12
20:05
Въпроса ми е малко сложен.На колко години ще започне да ми се оформя мускулатурата като такава?Имам в предвид на 17 съм тренирам си 1г и 8 месеца много сериозно режим бла бла бла качих от 64 до 90кг(187) 26кг за г/д 2 години.Хубаво вече от клечката станах леко здравия, но просто все още имам физика на дете.Нямам оформени гърди,плочки,бицепс,трицеп етц просто са големи? някаква идея на колко години ще “възмъжея”.Това лято ще изчистя до 8%(ще се опитам)сега съм около 15%) боди фат и ще бъда супер смешен някакъв релефен с ебаси смешните мускули :Д та направо се чудя дали да чистя.Дали ще се оформя като изчистя?просто мускула не ми изглежда като мускул някакъв на 23 с моя боди фат не знам дали ме разбрахте xD
Темата беше редактирана от alex saev на 06.04.12 20:08.
06.04.12
20:29
То човек да не знае как да ти отговори.Първо, че въпросът ти не е въпрос, второ очакваш от нас да гадаем.Всичко става с проба.
е на колко години мускулите ви заприличаха на нещо поне някакво ориентировъчно?
ПП или от тренировката идва вида
Мнението беше редактирано от alex saev на 06.04.12 20:36.
казано от alex saev на 06.04.12, 20:31:
е на колко години мускулите ви заприличаха на нещо поне някакво ориентировъчно?
ПП или от тренировката идва вида
Уникален въпрос! Ами виж го Giuliano Stroe ;)
Важни са тренировките и целите ти! На твоя въпрос е доста сложно да се отговори!
06.04.12
21:01
Мисля че мускулите не придобиват форма , размер , обем , и т.н. с увеличаването на възрастта , а с увеличаването на годините тренировки , правилният хранителен режим и разбира се качествените тренировки. Колкото до “възмажаването” ти - на 17-се си изчакай малко. :)
Поздрави !!!
06.04.12
21:04
на 15, на 25, на 35 и т.н. можеш да изглеждаш добре и оформено. освен правилното хранене си трябва и правилна тренировка. ако не правиш нещата както трябва, няма да дойде ей така от самосебе си с годините добре изглеждащият мускул
http://imagecdn.bodybuilding.com/img/user_images/growable/2008/09/15/123840/gallerypic/2533561e.JPG
стаж колкото мен :Д само да отбележа съгласен съм че зависи и от стажа в залата, но според мен най много зависи от хормоните (възмъжаването).Ето това е зузз който е в периода 17-18.5.Според мен заради високите дози хормоните приемани инжекционно режима и всичко друго е станало този ефект.Пеасе всички сте прави просто да подчертая че аз смятам че е от хормоните
ПП да почива в мир
ПП2 смятам че тренирам правилно и достатъчно(не претренирам нито пък се пестя) доста хора са ми го казвали пък и прекарвам цялото си ежедневие в теория за това
Мнението беше редактирано от alex saev на 06.04.12 21:35.
06.04.12
21:44
това с инжекциона е ясно. а за хормоните, ти си на 17, пълен си с тях. тестостерона ти е в небесата. добро хранене, правинлни тренировки и чудеса ще стават с теб. дай твоя снимка, да видим по нея и да вадим изводи.
съб неделя ще кача снимка тогава ми връщат фотоапарата че го дадох на един приятел
07.04.12
09:31
Търпение,търпение и пак търпени и всичко ще си дойде на мястото :) !
Просто си мазен и нямаш много мускулна маса. 90кг на 187 на 15% мазнини... няма как да имаш кой знае каква визия. Отделно, че с годините кожата придобива ‘’по-зрял’’ вид (може би е свързано със загубата на вода с възрастта). Виж по-възрастните културисти и ще разбереш какво имам предвид :)
малко забавяне с снимките... Първо да се оправдая намерих си кърлеж на гърбът доста голям.Понеделник явно ме хвана инфекцията от тогава зверски болки в гърлото и нон стоп с 39+.Малко идиот си падам и не съм пил никакви хапчета(от година и 8-9 месеца карам го на портокали и витамини).Бях с 39темп, но се чуствах добре и я следях да не ходи към 40.Толкова ме болеше гърлото че първите 5 дни даже ме болеше когато пиех сокове и вода.Карам го само на хапчета за гърло. Днешна дата съм с 38 и се чувствам по добре.Свали 2кг цяла седмица не тренирах(тренирах по 1-2 упражнения за мускул но с 39 хич не може да се тренира...) днес ходих на фитнес г-д читаво.Никакъв апетит отслабнал съм 2кг 88.4 съм снимките съм си скрил лицето защото си мислих че изглеждам значително по добрем,направо ме е срам хД.Позите хич ги няма,явно мога само пред огледало да позирам.На едната снимка съм извадил лева перка на другата дясна... абе направо гола вода знам че са оправдания но са сериознички xD
ПП утре ще ми взимат секрет от гърлото ако не се оправя да имам бек-ъп с локален антибиотик който ще отрепе само този микроорганизъм кърлежа е занесен на изследваня
Мнението беше редактирано от alex saev на 17.04.12 01:47.
17.04.12
06:57
А за Лаймска болест да си чувал? Пали с 200 на доктор!