17.04.12
14:11
:) По специална поръчка от ISB
Power Clean / Push Press / Front Squat / Pullups / Run
3 рунда за врeме:
5 Power Clean @ 75 kg (или 3/4 СТ) (5 повт силово обръщане 75 кг или 3/4 СТ)
5 Push Press @ 75 kg (5 повт пуш преса)
5 Front Squat @ 75 kg (5 повт преден клек)
15 Pullups (15 набирания)
400 м Run (400 м бягане)
За жени - 35 кг.
Вариации с пудовки:
Мъже - 2х32 кг
Жени - 2х16 кг
Варианти за скалиране:
За набирания при дамите - 3 варианта - с подскок, с ластик, хоризонтални, по избор.
При невъзможност да се бяга - 2:30 мин от интензивно въртене на велоергометър/кростренажор/бягаща пътечка или скачане на въже. Може и бягане с ластик на място, аз го предпочитам.
Успех!
Вик.. ще бъде епично в събота, информираха ме около половин час преди пускането на темата за какво иде реч и този път... е крайно брутално.
Ще има клипове на всички, които ще се осмелят да го пробват.
За женички викаш 3/4 собствено тегло... екстра... не съм обръщала 45кг, ама ще обърна, няма да се дам лесно :)
П.С. Виждам, че са 35кг, но по оригинална информация е 3/4 СТ, нали?
Мнението беше редактирано от Блажка на 17.04.12 14:22.
Благодаря от името на нашта “група”,
всъщност те още не знаят, така , че може и да си го правя сам.
Ще го направим тази седмица , Събота или Неделя на “Раковски “.
След запознаване с плана на тренировката може и да има изникване на неотложни ангажименти :D
Искам и аз!!!
Ама айде да е неделя бе хора :( събота съм на работа, мога след 17ч...
Вик, комплекса е страшен, (bow)!
казано от Nora B на 17.04.12, 14:30:
Искам и аз!!!
Ама айде да е неделя бе хора :( събота съм на работа, мога след 17ч...
Вик, комплекса е страшен, (bow)!
За мен е ок, Норче, но Тоди в неделя е цял ден :(
Каквото и да стане, може да го направиш следвашия път, и аз съм на работо попринцип, даже съм на изпит, ама за едното си пуснах отпуска, а за другото - отебах, и без тва нищо не знам и нямам време - направо на поправка :)
Мнението беше редактирано от Блажка на 17.04.12 14:41.
Споко бе Норче, ние и в Неделя ще сме там.
За след 17 не става, ако бягаш гола няма се вижда в сумрака ХА-ХА,
виж в дневника на Илия де :D;)
хаха, прочетох да....ми тогава ще се джойнна за неделята...а комплекса ще видя кога ще го направя.
Иво, по-лошото е, че няма да ви виждам вие като бягате, ако е след 17 :P
Блага, моля те, не се самонаказвай, ами го прави както съм го написал - с 35 кг. Рано ти е още за извращения. Може дори 30 да сложиш.
Алоууу! К’ви 30 мин?!? Това комплексче е разчетено за под 15 мин.
Ако искате по-сериозна касапница, да ви пусна един, на който се сборихме преди 2 години със Славко? (Още го сънува... и се събужда с крясък (devil))
казано от Nora B на 17.04.12, 16:14:
Дааа, искаме! Да не се чудим какво да правим в неделя 8-)
Ок - ето го.
Хммм... това в много примамващо, предполагам обаче поне за тръстърите и clean and jurk 30кг, иначе тягите са си ок с 60-тка :)
казано от Puppy на 17.04.12, 18:00:
Хммм... това в много примамващо, предполагам обаче поне за тръстърите и clean and jurk 30кг, иначе тягите са си ок с 60-тка :)
Това за жени е с 30 кг.
С толкова го прави и Лимка.
казано от Nora B на 17.04.12, 18:04:
Благодаря!
Определено респектира :)
Нали видя как се гърчим на финала?
мда...уникални кадри ;)
Подозирам, че и ние с Блага така ще се погърчим, стига само да намерим 30кг щанга и да я завлечем на стадиона. Времето мисля, че ще е повече от вашето със сигурност...
Правен на 21.04.2012г.
Вариант с 2 х 32 кг. пудовки. Време: 14 мин. и 10 сек.
Гюлетата А , направи сефтето с 2 х 32.
Браво.
След първият рунд видя ли се как излапваш
комплекса на един дъх.Преживявал съм го десетки пъти.
2 х 32 е самобичуване до кръв
Шибани гюлета направо ти пробиват дупка в мозъка ;)
Тоди - 13:30
Блага - 16:20
На 3-я рунд се забавих с обръщянията, на всички с хоризонталните набирания :D, старах се да са максимално стриктни. Затова и бавех там, иначе нямаше да има смисъл :)
Комплекса е брутелен, ръцете ти гръмват и тея 400м не стигат, за да ти починат достатъчно, след обръщане и пуш преса - набирания, най-голямото наказание!
казано от Puppy на 21.04.12, 21:37:
...
Комплекса е брутелен, ръцете ти гръмват и тея 400м не стигат, за да ти починат достатъчно, след обръщане и пуш преса - набирания, най-голямото наказание!
Ммм... Такъв го поръчахте. ;)
Браво на вас!
Да, аз отдавна го подозирам Иво, че иска да ме унищожи, ама аз още мърдам, така че чакам с нетърпение следващия брутализъм.
До 20-30 минути макс ще съм направила едно общо видео от подвизите ни на Раковски и там ще се види и как изпълняваме комплексите.
Днес, правен с 30кг и хоризонтални набирания. Време: 11:20 мин. За първи път ми мина през ума, че има вероятност да повърна, откакто тренирам кросфит. Ама е мнооооого яко, както каза Херцога, душата ти се отделя от тялото и се връща, като приключиш и се събереш. И е пречистена :D
22.04.12
23:10
Като цяло много добре ми се стори комплексчето от днес.Гледах го в темата за Раковски.Поздравления!!
Имам само една малка забележка (може и да си го забелязала) на хоризонталните набирания доста се кривеше.
Критиката е градивна и дори сега да не ти е това целта (супер чиста техника) гледай в бъдеще да ги оправиш
Успех!
Мда, много съм съгласна за хоризонталните набирания. Приемам абсолютно на 100%, аз и сама си я отправих тая критика в дневника :D. Имам си и други забележки де, ама както и да е. Иначе техниката винаги си ми е приоритет номер едно, така че целта е сега :) В комплекси не усещаш доста грешки, които правиш... това му е недостатък на кросфита, ама това е положението.
Значи с теб се запознахме, а :) Така и предполагах ;)
22.04.12
23:36
Да забелязал съм че в комплексите не се усеща толкова техниката и правиш грешки без да искаш.Но е хубаво колкото можеш да се стараеш да изчистваш нещата.Може би се бъркаш :)
Мнението беше редактирано от Gerrard Liverpool на 23.04.12 02:21.