С нов дневник и по-постоянна :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

26.03.12
22:55

Аз пак се изгубих,сега имам време,ама нещо бохфренд ме разсейва.Много се кефя,че си тренираме заедно.Само дет заради него ям по-късно от обикновено ама нищо.Храната и тренировките от миналите дни няма да ги описвам да не обърквам нещата.Вчера тренировката беше за рамо(предно,задно) корем+кардио
Днес:14 часа фаст,тренировка за гърди+бицепс,храна:РБД
ХРАНА: 13:00-40гр кюфтета,240гр мусака+салата от зеле
        16:30 крем караме+Сникърс
          18:30 кафе+ред бул
          20:15 протеин с кисело мляко+15гр сусамка
          22:00 200гр пил.бутче+190гр ориз със зеленчуци+120гр салата
ТРЕНИРОВКА:1) 7 мин пътека
              2) повдигане на щанга от лег 4*8(2*15,5+2*13кг)
              3) дъмбели от лег 4*10(1*5,2*4+1*3кг)
              4) флайс от полулег 4*12(4*3кг)
              5) бицепсово сгъване с дъмбели 3*8(1*5,1*4,1*3 кг)
              6)сгъване с дъмбели от наклон 3*10(3*3кг)

30.03.12
22:09

Пак се изгубих няколко дни,ама компа ми беше на поправка,ползвах тоя на гаджето колкото да проверя нещата за Уни.Да се ппхваля септември месец заминавам за Франция за 5 месеца.Много съм щастлива,имам още мн неща да оправям,документи и т.н. но само от факта,че ще ходя там и пощръклявам от щастие.Тези дни храната не  е мн на ниво,но тренировките не спират.
Днес:рамо,корем+кардио 1)10мин степер
                          2)раменна преса 3*8(1*8+2*10,5кг)
                          3)избутване на дъмбел 3*10(1*2кг-загряваща серия,2*3+1*4кг)
                          4)задно рамо 3*12(2*2*+1*3кг)
                          5)коремни преси 3*30
                          6) вис 3*14
                          7)извивания 3*30
                            8)22 мин кардио(степер+пътека)
ХРАНА:18 часа фастинг
        15:30:200гр кебап+120гр варен ориз(бял)
        20:00 протеин
        21:00 нещо ато баница +50гр сладко от сливи

31.03.12
15:45

Според този сайт  http://ironmine.narod.ru/misc/calculators/calculators_body_antro.htm съм 13% ТМ,според една друга формула около 19% Ето изчисленията и данните от руския сайт:

03.04.12
21:28

Tака тези дни имаше по мн бягане,трениране и малко хранене.Днес обаче не съм доволна :(
Фастинг:18 часа
ХРАНЕНЕ:14:00 тост с бекон и топено сирене
          20:00 протеин с кисело мляко+70гр смокиня от сладко
          22:00 макарони с бекон,шунка и кашкавал
Тренировка: Днес не се получи,нямах време да я завърша, а и много ме боли корема цял ден,подута съм. :( Единственото постижение е че за пръв път клекнах с 18 кг :) Заради провалената тренировка съм решила утре да потичам :)
Та това е за днес:криво и тъпо :(

04.04.12
10:21

Ники, сама ли тренираш, някой помага ли ти за техниката?? Сигурна ли си, че клякаш както трябва? Според мен би трябвало да можеш да клекнеш поне с 30кг при всички положения....

04.04.12
11:14

Според този сайт  http://ironmine.narod.ru/misc/calculators/calculators_body_antro.htm

Според този сайт аз имам 11 % телесни мазнини. Останах с отворена уста, когато видях резултата! Вярно, че и резултата от 18 % в мерките ми е изчислен по подобна схема, но това ми се вижда твърде малко. Май ще отида някъде да ме измерят както трябва.

Мнението беше редактирано от Катето на 04.04.12 11:15.

04.04.12
11:26

казано от Катето на 04.04.12, 11:14:

Според този сайт  http://ironmine.narod.ru/misc/calculators/calculators_body_antro.htm

Според този сайт аз имам 11 % телесни мазнини. Останах с отворена уста, когато видях резултата! Вярно, че и резултата от 18 % в мерките ми е изчислен по подобна схема, но това ми се вижда твърде малко. Май ще отида някъде да ме измерят както трябва.

Мен пък ме изкара 6.6% Много жалко, но все пак...лъже! :D

04.04.12
21:09

казано от Nora B на 04.04.12, 10:21:

Ники, сама ли тренираш, някой помага ли ти за техниката?? Сигурна ли си, че клякаш както трябва? Според мен би трябвало да можеш да клекнеш поне с 30кг при всички положения....

Ами със сиг мога и повече ама се кътам :D Клякам правилно,всеки път като качвам килограмите моля по-опитните от залата да ме следят за всеки случай. :) Иначе сама тренирам,постоянно чета за видове трениорвки,упражнения и т.н. Гледам вече ио сама да си правя програмата.В момента тренирам, по 4-дневен сплит+кардио(макар че последните няколко дни нямам време за него).
Следя и дневниците(тези,които са ми интересни) и най-често са мъжки и аз не знам защо точно тях следя.
Затова ако имаш критики към тренировките ми или начина на хранене(който тези дни е под всякаква критика :) ) ги приемам и ги очаквам даже :P

04.04.12
21:11

казано от Катето на 04.04.12, 11:14:

Ако намериш къде измерват сподели инфо:P и аз да отида,че мн ми е лщбопитно колко съм фет :D

05.04.12
21:29

Днес е хубав ден-тренировка за гръб и трицепс(без кардио) 17 часа фастинг.
ХРАНЕНЕ:14:00 едно шишче+400гр салата
          20:00 протеин с кисело мляко+80гр смокиня от сладко
          21:30-22:00 свинско със зеле+салата
ТРЕНИРОВКА:1)11 мин кардио
              2)гребане 4*10(1*18+2*15.5+1*13кг)
              3)вертикален скрипец 4*12(2*25+2*23кг)
              4)хоризонтален скрипец 4*12(2*20+2*18кг)
              5) щанга с тесен хват 3*8(2*15+1*13кг)
              6)кик бек 3*12(3*3кг)
Заредила съм се с печени фъстъци,сланина и др мазни неща да си правя РБД/ВМ-НВД.От утре когато мога ще бягам сутрин,а слетобед в залата.Малко нанагорно може да ми идва,ама сега ми е мн леко :D

06.04.12
15:05

Включвам се само да се оплача :( Болна съм и нямам сили за нищо,само лежа и гледам тъпи филми.Много мразя това настинките :Ь
Ако имам малко сили ще отида в залата.Стискайте палци да се оправя бързо :)

07.04.12
19:39

Втори ден от моето боледуване,вече не се изтрайвам да лежа в леглото и да нямам сили за нищо.Приятелките ме успокояват,че ще мине бързо(те вече са го преживели ).
ХРАНАТА ВЧЕРА:макарони,яйца,бекон,овесени трици(25гр),зеле с месо,салата+3филии хляб
ХРАНАТА ДНЕС:1)45гр мюсли+40гр овесени трици+80гр сирене+протеин с кисело мляко
                2)40гр фъстъци
                3) 120гр ябълка
                4) http://www.bb-team.org/recipes/4260_domasha-pica-s-blat-ot-kaima за вечеря + салата от зеле

Мнението беше редактирано от Ники Събева на 07.04.12 20:51.

17.04.12
20:08

Такаааа лсед Великден равносметката е следната:мн ядене,малко движение,надут корем и 2 кила отгоре:D Това е заради проклета лакомия и манджите на мама и тате.Въпреки голямото загояване и прекъсване на ВМ-НВД,пак продължавам с тренировките и храненето...от утре :) и до следващата седмица,когато пак ще си ходя.
ПС:Ходих на еко фитнес,коапх градината,чистих двора и какво ли още не,даже имах мускулна треска на дупето,краката и задното рамо

18.04.12
20:55

Офффф оцелях и днес в тоя дъжд :) Днес 16 часа фаст.
ХРАНЕНЕ:16:10-чай и бисквити Белвита
          20:10-20:40 едно парче баница с лапад+една голяма салата с три яйца
Днес сутринта тичах около 30 мин,мн хубаво беше,малко не ми достигаше въздух и последните 10-ина минути се измарях и аха да се откажа,но устисках.Този месец до края няма да има тренировки в залата,ще тичам навън и ще тренирам със собствено тегло колкото мога.Реших малко почивка от залата,така или иначе все ще пътивам до Варна и няма да мога да тренирам в залата.

19.04.12
20:24

Ето ме пак .Днес супер хубав ден.Разхождах се и се наслаждавах  на хубавото време.
Храна:1) салата+две яйца+40гр сланина
        2) едно пар4е баница+кисело мляко+протеин
        3)2 кивита
        4) салата+пилешка пържола+2 парчта козунак (като знам,че е домашен и не мога да му устоя по дяволите)Като ми свършат  ми свършат домашните изкушения ще съм по-спокойна :)
ПС:Днес имах лекция,която ме наведе на мисълта,че нямам майчински инстинкти,но идеа откаде ми дойде тази мисъл,ама...

22.04.12
22:28

Днес не съм бягала.14 часа фаст.Храна:1-зелен боб с месо,две кюфтета+40гр сланина и една филия хляб
                                          2-козунак с малко сладко
                                          3)200гр домашна баница с кислео мляко
Утре ще тичам.Днес почнах да чета книгата Ори Хофмеклер за войнската диета. :) Лека вечер на всички

27.04.12
12:47

Тази седмица увеличих фастинга на 15-16 часа и се чувствам спр.Днес парвото хранене беше в 12:00-пържени филийки (wasntme) :) Днес бягах,но с много зор,че ми се развали МП3 и без музика нямам мн мотивация.Все пак друго си е Бек ин блек да те надъхва . :(
Утре заминавам за Варна и там с кеф ще си тичкам на плажа (sun) .Това е засега,довечера може да допълвам емоции и преживявания

30.04.12
14:47

Вече трети ден съм във Варна и не знам на кой свят съм  :D От вчера имам мускулна треска на вътрешната част на бедрата:заради целодневно клякане,навеждане,мъкнене на кофи,а аз не вярвах на баща ми,че двора си е цяла фитнес зала.Още не съм тичала по плажа,но утре може и това да направя.Забелязах,че когато съм заета с работа (не учене) не мисля за гладния период.Така 15-16 часа фастинг си минават без да ги усетя.Извода е ,че пак трябва да почна в залата и да тренирам в периода на фастинг.Ще видя как ще стане като напоследък тренирам предимно вечер,а не ми се ще рязко да увеличавам фастването.

07.05.12
22:35

Днес най-после се върнах в София,10 дена почивка от уни ми се отрази мн добре :Д.Обикалях за зали,че си търся нова по-изгодна.Намерих една до Джъмбо уникална е-само,че се чудя дали да почна там.Картите са годишни и цената си заслужава,но след като ще заминавам за Франция не знам дали има смисъл да я взимам,тъй като от 12 месеца аз 7 ще съм неспособна да я ползвам. :) Така че ако може някой да даде акъл,няма да откажа (sun) Иначе си продължавам с фастинга,който покрай баща ми стана всекидневен.оооооООО да се похваля вече имам МП-3 така,че пак ще си тииичкам. Те така.
ПС: За малко да забравя храната за днес:една ябълка,сандвич със суджук,вечерята  беше салата със сирене,малко майонеза и две филии ръжен хляб....с малко биричка(просто не може гордостта на Прага да си стой без да си пийна малко) (giggle)

09.05.12
22:03

Вече  съм се надъхала да събирам пари за новата зала :) Днес 18 часа фастинг.Храна: кафета две салати,едно парче баница,35гр сирене+20гр майонеза.Нищо особено като ден :)

11.05.12
21:30

Днес 23 часа фастинг.
Храна: киви,салата+ две катми със сирене.Днес една голяма шопинг терапия с олейките +2 часа разходка из Южния парк.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1