Хапчетата за отслабване вредни ли са?

17.04.12
21:41

Хапчетата за отслабване вредни ли са :? като ги пия ще има ли някакъв страничен ефект отслабване и след това голямо надебеляване,На 17 години съм 180 висок 90 киограма. Кажете ми някакви хапчета до 30 лева ако може

BE

17.04.12
21:51

Еми вредни са,то всички такива продукти за бързо и лесно отслабване без да правиш нищо са вредни.

Христо, насочи се към разделите със статии в изданието на BB-Team и започвай да четеш. Съветът важи и за темите обозначени с таг “важни” в разделите за хранителни добавки във форума.

При положение, че нямаш ни най-малка елементарна база от знания относно хапчетата за отслабване, най-добре не си купувай абсолютно нищо.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 17.04.12 21:55.

Ако си мислиш, че от хапчетата ще отслабнеш....просто си спести парите и започвай да четеш както каза Тишо.Ако всичко ставаше толкова лесно то всички щяхме да сме мистари и мисиси олимпии.

HE

17.04.12
22:49

Не ги слушай тези балъци, папкай си хапчетата душко. И сега ти личи - отслабнал си .......... умствено!
Пък и за какво да четеш, просто пусни една тема “Направете ми режим и програма”, търсачката също не е нужна, тя е за загубеняците, които не могат да си поискат режими.

BE

17.04.12
22:57

казано от head_hunter на 17.04.12, 22:49:

Не ги слушай тези балъци, папкай си хапчетата душко. И сега ти личи - отслабнал си .......... умствено!
Пък и за какво да четеш, просто пусни една тема “Направете ми режим и програма”, търсачката също не е нужна, тя е за загубеняците, които не могат да си поискат режими.

Щом е пуснал такава тема и задава такива въпроси мислиш ли че ще ти разбере иронията.Ще вземе след малко да пусна такива теми.Мисля че не е нужно да ги иронизираш толкова,по-добре е ако му се помогне по някакъв начин.Вижда се че не разбира.

HE

17.04.12
23:02

Да бе, аз ще му помагам - той, като не ще да си помогне сам. Това да е к.р да им го набиеш, ама е акъл. Все едно надписчетата горе “Фитнес”, “Хранене” и т.н. са за украшение, търсачката е сложена щото пространството е седяло празно - ей така от естетична гледна точка. Дреме ми, ще ми разбере ли иронията или ще си прегризе вените.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1