Няма прогрес..Какво да правя ?

17.04.12
21:49

Значи тренирам фитнес от 10 месеца и за 10 месеца няма кой знай какъв прогрес 9 клас съм .. когато почнах ръката ми беше 30 сега е 34,6!Тренирам чисто смисъл без химия и разни протеини.Някак си няма прогрес... Нзз просто за годините си съм стигнал лимита ли ддз ... Какво да правя ?

17.04.12
22:04

Междодругото не се изсказах правилно имаше прогрес първите 5 месеца и после застой!

17.04.12
22:08

Смени програмата/упражненията.

От начинът по който пишеш ми става ясно, че нямаш грам представа от трениране и ХРАНЕНЕ, което ти така не си споменал а в това може и да е проблемът ти.Искаш също да кажеш, че тези които пием примерно суроватъчен протеин сме “мръсни”?И как ще си достигнал лимитът си :Д това са малоумни неща.Образовай се и тогава пиши глупости.И ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА ПРЕДИ ДА ЗАДАВАШ МАЛОУМНИ ВЪПРОСИ

17.04.12
22:44

Първо такова нещо като лимит за възрастта според мен не съществува.Второ-всеки стига до застои след 5-6 месеца тренировки.В началото си имал голям прогрес без да има толкова значение от това как се храниш и как тренираш.И при мен беше така,обаче вече е време да се замислиш(ако вече не си го направил) да си избереш диета,да минеш на сплит програма(във сайта има една много добра за 6 месечен стаж) и вече всичко опира до броя калории.Ако не си в калориен излишък както и да тренираш и да почиваш няма да има никакъв ефект.Такаче разгледай тренировъчните програми в сайта и хранителните режими и се стягай!Успех ;)

казано от Nesquik на 17.04.12, 22:44:

Първо такова нещо като лимит за възрастта според мен не съществува.Второ-всеки стига до застои след 5-6 месеца тренировки.В началото си имал голям прогрес без да има толкова значение от това как се храниш и как тренираш.И при мен беше така,обаче вече е време да се замислиш(ако вече не си го направил) да си избереш диета,да минеш на сплит програма(във сайта има една много добра за 6 месечен стаж) и вече всичко опира до броя калории.Ако не си в калориен излишък както и да тренираш и да почиваш няма да има никакъв ефект.Такаче разгледай тренировъчните програми в сайта и хранителните режими и се стягай!Успех ;)

Чак пък да няма ефект, ако не е в калориен излишък се съмнявам. Ще е малък, но ще има. А това за сплита не е задължително, може да тренира цялото тяло.

17.04.12
23:19

Eми като е в калориен дефицит не ми е ясно как ще качва маса...Да относно сплита не е задължително.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1