Работа за британец през лятото?

17.04.12
19:44

Здравейте, хора!
Имам един приятел, шотландец, който се занимава с фитнес активно и е по-специално щангист.
Посещава често страната ни и се интересува как може да си намери работа за през лятото като инструктор и прочие. Затова се обърна към мен. Всякакви насоки са добре дошли!
Благодаря!

17.04.12
20:10

“Назначи” го във Варна в елитния фитнес “Orange” . :D Хем ще се припича на близкия плаж,хем ще вземе някой лев от един фитнес в който абонаментните карти за 1 година са по няколко хиляди лева.

17.04.12
22:35

Той като види заплатите тука повече за работа у нас няма и да гъкне, не случайно ние ходим при тях да бачкаме а не обратното

18.04.12
12:10

Хаха, така е. Той просто иска да си направи една голяма ваканция и да си върне от кинтите, които дава. Ще го проуча варненския фитнес, мерси.

18.04.12
16:03

казано от Миро на 17.04.12, 20:10:

един фитнес в който абонаментните карти за 1 година са по няколко хиляди лева.

Гроздето е кисело май :D

18.04.12
20:45

казано от Smile на 18.04.12, 16:03:

Йееес,абсолютно вярно. :D

HE

18.04.12
22:24

казано от Миро на 18.04.12, 20:45:

казано от Smile на 18.04.12, 16:03:

Йееес,абсолютно вярно. :D

Щом така мислите :D
Аз само да вметна, че годишната ми карта за фитнес не надминава 400 лв. ;)
Всъщност и по луксозните фитнес центрове около нас са такива парите, но дали във въпросната зала са същите условия /отново риторичен въпрос, но не се сдържах/, а да не говорим, че само масаж със щастлив край не правят :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1