Комбиниране на протеин и бърнър

18.04.12
12:12

Здравейте :)

На теория нещата изглеждат съвместими между чист протеин(с минимално количество въглехидрати и мазнини) и бърнър Термо Кътс.

На теория(отново) с едното се горят мазнини, а с другото се набавя белтък. От 3-4 седмици съм на ВБД.
Разрезът тук идва в това, че се водят добавки за качване и за сваляне, което просто са две противоположни неща.
Ще чакам поне 2-3 мнения преди да пристъпя към каквото и да е. Въпросът ми е повече към това дали по принцип такава комбинация е възможна и смислена, а не за мен самия.
Иначе съм 187см, на 23 години, 86 кг. Има мазнинка по мен. Стаж имам доста както във фитнес залата така и по терените :) Като цяло искам да се поизчистя и оформя.

Благодаря ви предварително за всяко едно мнение и препоръка :)

Смислена е комбинацията. Объркването ти идва от там, че определяш (или си чел, че някой го прави) протеина като добавка за качване. Протеинът си е протеин и се вписва във всякакви режими - и за качване, и за сваляне, и за....какво ли още не.

Протеинът на прах е добавка към протеина от храната и нищо повече. Предимството му се изразява най-вече в компактността му и бързото усвояване. Това е. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 18.04.12 12:16.

18.04.12
12:26

казано от Тихомир Велев на 18.04.12, 12:16:

Смислена е комбинацията. Объркването ти идва от там, че определяш (или си чел, че някой го прави) протеина като добавка за качване.

Прав си :)

Искам само да доуточня, че съм чел следната статия, за да не ме нападне някой :)
http://www.bb-team.org/articles/4163_kombinirane-na-hranitelni-dobavki

Мерси за отговора!

казано от Sido на 18.04.12, 12:26:

казано от Тихомир Велев на 18.04.12, 12:16:

Смислена е комбинацията. Объркването ти идва от там, че определяш (или си чел, че някой го прави) протеина като добавка за качване.

Прав си :)

Искам само да доуточня, че съм чел следната статия, за да не ме нападне някой :)
http://www.bb-team.org/articles/4163_kombinirane-na-hranitelni-dobavki

Мерси за отговора!

Прочети статиите в които се обяснява коя добавка за какво е..Ако приемаш само протеин няма да качиш килограми, ако приемаш само бърнър няма да свалиш килограми, това е :) Така или иначе комбинацията е смислена и дали ще има успех зависи от хранехето ти а комбинациите от добавки са по-маловажни,разбира се че някъде трябва да се внимава.

Мнението беше редактирано от Виктор Стойчев на 18.04.12 12:33.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1