18.04.12
19:53
Купих си протеин MGN pure isolate като протеина е 25гр в 28гр. Вътре намерих мерилка 70сс и понеже за първи път се сблъсквам с такава незнам докъде трябва да я пълня. Искам на шейкър да приемам между 25-28гр чист протеин т.е. към 30г от сместта. Ако я пълня догоре ми се струва че е доста повече. Помогнете моля:).
18.04.12
20:03
70cc ти е 30гр. т.е. една леко препълнена лъжичка ще ти даде към 25-28гр. протеин.
Не четеш нещо.. в 28гр има 25гр протеин. Иначе чакам още мнения защото ми се струва доста а да е само 30гр
18.04.12
21:52
Не четеш нещо.. в 28гр има 25гр протеин. Иначе чакам още мнения защото ми се струва доста а да е само 30гр
От + - 3-4 гр. протеин няма да ти спаднат феноменалните мускули, нито ще си звяр за лятото.
Вземи си електронна везна и, ще си сигурен, че си отмерил точната доза от божествения помпащ елексир.
Ако не си доловил сарказма, да попитам “Ти нещо за различната плътност на пудрите да си чувал” /риторичен въпрос, като се има в предвид темата/.
Като те гледам на снимката имаш нужда от доста неща и най-вече от това да не ми спамиш темата но това не е по темата. Не ми отговори на въпроса нито каза нещо по темата. Оттук въпроса защо пишеш изобщо феноменални културисте? Въпросите са 2 на кой точно отговори. Това че ти го караш както дойде незначи че аз не искам да знам какво и колко пия! Интересува ме колко грама има в пълна догоре мерилка тип 70сс при дадения протеин. Мисля че ясно съм си задал въпроса. П.С. риторичните въпроси на някой друг и ако ти си си взел електронна везна за един протеин аз съм си взел за храната но се развали. Още подробности?
Мнението беше редактирано от elemeNt на 18.04.12 22:40.
18.04.12
22:45
Поне имам снимка сладурче, а ти?
Веднага да ти отговоря на въпроса - дай ми формулата на протеиновата пудра и ще ти сметна нейната плътност, съответно, ще получиш отговор, колко грама протеин съдържа мерната лъжичка от 70сс.
Явно и интелекта ти е проблемен, като мускулите, щом не можеш да проумееш, че 70сс е различна мярка при различната плътност на пудрите.
п.п. Мненията са точно по темата, както вече споменах това, че не разбираш, какво ти говоря си твой проблем!
Мнението беше редактирано от head_hunter на 18.04.12 22:46.
Хах нямам коментар за тебе момче. Моля те да не ми пишеш повече в темата. Не са ми полезни коментарите ти.
П.с. към умния и якия- оправи си правописа и пунтктуацията поне като говориш и бегай с 200.
Мнението беше редактирано от elemeNt на 18.04.12 22:54.
18.04.12
23:09
П.с. към умния и якия- оправи си правописа и пунтктуацията поне като говориш и бегай с 200.
Веднага след, като почнеш да влизаш в час по български език неграмотнико :D :D :D
п.п. Мога да ти посоча и други грешки, но щом учителката ти не е успяла да те научи на нещо, то за не мисля да се пробвам /моят праг на търпение, към умствено ограничени е по-нисък/. Все пак винаги, ще можеш да си намериш работа в строителството /като общ работник примерно/ или на онези големи камиони, които обслужват септичните ями /оператор на маркуч би ти отивало/.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 18.04.12 23:19.