18.04.12
19:04
Интересувам се някой чувал ли е или използвал ли е азотен бустър на Мултикрафт??? Навсякъде из нет’а търся, но не намирам никъде такова чудо и това ме притеснява...малко късно обаче. На кутията пише MULTIKRAFT STICKSTOFF BOOSTER…
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.12 19:13.
18.04.12
19:07
Има изписан интернет адрес върху кутията. Защо не го напишеш адрес бара в браузъра си и да видиш къде ще те отведе? :)
18.04.12
19:10
Мислиш ли, че не съм го пробвал тоя уеб адрес???
18.04.12
19:13
И какъв сайт отвори? Сподели да разгледаме и ние, че дори и Гугъл заеква и не знае какво да каже и покаже.
18.04.12
19:34
Нищо не зарежда! Просто не съществува този сайт! Брат ми трябваше да не бърза да купува тоя боклук! Никъде не го намирам в нет’а, одеве и двамата пихме, след това ходихме на стадиона да тичаме и сега и на двама ни ни е зле...мен ми се гади чак, идея си нямам какво става!
18.04.12
19:56
Ами, в такъв случай, ако никой от съфорумниците няма някаква информация, направо го хвърляй на боклука и другият път внимавайте повече преди да купувате нещо. Купувайте на добре познати и известни марки. Може продуктите им да са малко по-скъпи, но поне вероятността да се натровиш е по-малка.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 18.04.12 19:56.
18.04.12
20:15
определено си прав. друг път подобна грешка няма да допускам....иначе,някой може ли да ми каже нещо повече за това как се приема? Грешно ли е да се приема през ден, или всеки ден?
18.04.12
20:18
Дозите, както пише или както ми хрумне?
Поради разликите в съдържанието на различните азотни буустери, най-добре е да следвате препоръките на етикета за дозата и начина на прием. Буустерите прекурсори, които не съдържат подпомагащи вещества, най-често се пият 30 до 45 минути преди тренировка с малко вода само в тренировъчни дни. Обогатените с креатин монохидрат азотни буустери най-често изискват двоен прием преди и след тренировка при поне поне 6 часа разлика. При тях е желателно да се следи дневния прием на вода да не пада под 3,5 литра. Някои обогатени с креатин и трибулус буустери се пият периодично за 10-12 седмичен период и прекъсване от две до четири седмици. При някои от комбинираните ергогенни азотни буустери се предлага всекидневна употреба в продължение на триседмичен период, последван от седмица почивка. Не е добра идея да превишавате предписаните на опаковката дози. Всъщност лоша идея е!
Източник: Азотен буустeр - да напомпам или не? (втора част) http://www.bb-team.org/articles/1616_azoten-buuster-da-napompam-ili-ne-vtora-chast#ixzz1sPgxgVqg
Та...следвай препоръките на етикета, ако има такъв.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 18.04.12 20:18.
18.04.12
20:30
Ами то си пише по 20 грама преди тренировка! Една супена лъжица прием правя, до сега 2 пъти съм правил прием! Но с колко вода трябва да се приема, в колко вода трябва да се разтваря идея си нямам! Значи забравих да спомена, че на фитнес не ходя...а на стадиона да бягам, скачам и да правя лицеви опори, готвя се за изпит за полицията и търсех нещо за сила и енергия!
18.04.12
20:33
Количеството вода не е чак толкова важно. 200-300мл. ще ти свършат работа. Разтваряш 20гр., пиеш и след 30-40мин. отиваш да тичаш. Това е. :)
Съвета ми ако така и не успееш да намериш някакво инфо за него направо да го хвърлиш, кой знае в кой гараж е правено и какво съдържа това чудо. Ако ще се гъбаркаш със здравето си поне да знаеш какво пиеш.
Защо купувате нещо без да се позаинтересувате какво е и от къде е ? Нека ви е гадно и следващия път да се научите. По-добре не се тровете с това а го хвърлете или върнете на човека който ви го е продал !
18.04.12
22:18
Valdis бърка в мазето си в пъти по-хубави продукти :D
Аз чисто информативно да попитам, колко те одраха за въпросните пакетирани ла*на?
18.04.12
22:34
Мани, не ми се говори за цената! То не го купих аз, а брата! Казах му веднъж само, че не го искам това, ама май трябваше да повторя и да потретя! 40 лева за 600 гр. ей така...
18.04.12
22:38
казано от Plamen Antonov на 18.04.12, 22:34:
40 лева за 600 гр. ей така...
Не съм подстрекател, но иди им запали кочинката, като същевременно можеш да напердашиш брат си /няколко пъти/. Аз на твое място щях да се чувствам, като изнасилен :D
Сериозно, що не прегледахте преди това цени, други продукти и отзиви за тях - не е, като да няма.
18.04.12
22:43
Както споменах по- рано, готвим се за изпита в полицията и няма никакво време, та бързаше да вземе нещо за сила и издръжливост! Тъпото е, че поне след като го взе да не бе го отворил, а първо да беше проверил в нет’а! Ама той и човека го препоръча, уж се познаваме, на приятел се прави, ама само се прави! Нито касова бележка е издал, нито се знае произхода на тая помия- ако му пратя ХЕИ и НАП и смятам, че ще е запечатан известно време или най- малкото солено глобен! А брат ми няма как да го напердаша, щото е по- голям от мен и на години и на килограми, зор ше вида... :) Абе, турнали са си ни го и това е!
18.04.12
22:52
Ще влизате в школата на МВР или, ще кандидатствате за полицаи?
Ако ще кандидатствате за полицаи - там е важно, кой познавате или по-точно, кой ще се обади, че сте “наши момчета”. Виждал съм тюфлеци, спечелили конкурс, които не могат да избягат 100 метра без да си изплюят белите дробове.
Горното не значи, че ви обезкуражавам да тренирате, а просто ви казвам, как седят нещата понякога /всъщност доста често за съжаление/.
Успех и на двама Ви.
Вземете си малка кутийка Анимал рейдж от 10 дози ;) ще ви свърши добра работа
19.04.12
16:01
Въпросния бустър брат ми го върна днес и се върнаха парите :) Та какво е това, което препоръчваш? На коя фирма е?
казано от Plamen Antonov на 19.04.12, 16:01:
Въпросния бустър брат ми го върна днес и се върнаха парите :) Та какво е това, което препоръчваш? На коя фирма е?
http://shop.bb-team.org/universal-nutrition-animal-rage
Браво ! Това е голямата кутийка, има и малка, незнам колко дози ви трябват. Пробвал съм го смятам, че е добър вариант във вашия случай !