19.04.12
01:48
ЗдравеИте, дали е подходящ стака имам 1 година стаж в залата,71 кг ,висок 170,досега пиех креатин деканат(монохидрат с някви дека деливари)и протеин ,взех си рокито (лудница ;д ) свърших с креатина,19 годишен съм предстои ми бал след един месец, имам мазнини да сваля от корема за да изкарам пресата, коремните мусколи съм тренирал цялата година, но не съм спазвал диети, сега минавам просто на отрицателен калориен баланс( без алкохол, газирано, фастфоодс и тн...) добавките съм ги купил и ако няма риск, сериозен риск ще ги пия—-дилемата ми е дали този месец да го прекарам 3 дена бокс и 2 на лостове или 3 дена фитнес 2 дена бокс или 3 дена самбо 2 дена лостове, или да си продалжа фитнеса (Бокса е страхотно кардио ...направо топи, имам пълна екипировката :) )(самбо не съм тренирал, но ми е много удобно до нас е, а аз живея в Банкя)все пак ме чакат матури и немога да отделям цялото си време в тренировки, а искам за бала да избухна и да си направя красив корем, ще ходим на море в труция : даваИте съвети, мнения препоръки :)
Темата беше редактирана от Badman Supramam на 19.04.12 01:53.
19.04.12
03:09
Аз лично ти препоръчвам уроци по български - 3-4 дни в седмицата :)
19.04.12
07:07
Сетила се мара да се побара .......... месец преди бала.
3 + 3 го направи и си направи хранителен режим, риск от тези добавки няма, давай смело
тоя е голям образ хахахахахаха
20.04.12
03:03
Hate, все едно съм в саИт за teen запознанства и нямам дълга коса и скубани вежди ....приемам коментари коИто показват моята глупост с градивна идея и биха били полезни за мен! Бока, мерси !(съжелявам за правописните грешки :) !По цял ден съм зает ,само по нощтите намирам време и не съм напълно адекватен зад монитора .Рокито с Л-карнитина ли да го пия ? Двете ги пия преди тренировка 40 мин на гладно и гутамина с протеин,че гутамина има вкус на биволска сперма ;d какъвто и вкус да има ... ;д;д
Мнението беше редактирано от Badman Supramam на 20.04.12 03:04.
20.04.12
07:05
казано от Badman Supramam на 20.04.12, 03:03:
гутамина има вкус на биволска сперма ;d какъвто и вкус да има ... ;д;д
Ти си знаеш вкусовете, но май е редно да потърсиш специализирана помощ!
Точно, защото не си попаднал в тейн сайт ;)
Искаш ли да се хванем на бас, че няма да си видиш плочките за бала?