19.04.12
09:41
От 3-4 години се занимавам горе долу с фитнес, та от 10 дни вече реших да поизчистя повечето мазнини по тялото. На 21 години тежа около 80кг. и съм висок 182см. Гледах из форума разни режими и започнах да се храня по-често на 3ч. някаде, 6 хранения на ден. Смятах също някакви калкулатори за калориите, на които ми излезна че трябва да приемм 2900ккал, а като ги смятам едвам ги докарвам до 2000ккал.
20-30мин. преди закуска 1 ябълка или грейпфрут
сутрин 8-9ч. 100гр. мюсли 200-250гр. кисело мляко и една лъжица мед
към 11-12ч. 200гр. пилешка пържола на скара или на фурна със 100-150гр зелена салата, салата с спанак или с айсберг
към 14-15ч. яденето се повтаря
към 17-18ч. пак същото
към 20-21ч. изяждам само 200гр. пилешко филе на скара
към 23-24ч. 200-250гр. кисело мляко, което скоро ще го заместя с 100-150гр. извара
Като през деня между храненията си ям кислео мляко, сирене и пия прясно мляко. Понякога в храненията в 11ч. и в 14ч. вкарвам 100-150гр ориз. И по натам мисля да сменям пилешкото с риба и свинско :) за малко разнообразие
Е това е което правя за сега. Ще се радвам да кажете как ви се струва режима и всякакви забележки и препоръки??? :)))
19.04.12
10:58
Не знам от какво се притесняваш. Най-важното в режима за редуциране на килограми е да си на отрицателен калориен баланс. Да харчиш повече, отколкото приемаш ;)
Хранителният режим е добър, но все пак не може 1 месец да ядеш само това :)
Разнообрази. Има такова разнообразие от полезни храни. Тук в сайта им куп полезни статии.
Този режим на хранене с акуратна тренировъчна програма с повече повторения и резултатите няма да закъснеят. Идва Лято. Парковете и алейте също са опция ;)
Ами мисля да разнообразявам пилешкото с риба с свинско през първата полувина на деня, и там секви други зеленчуци???
И тук като съм отворил тази тема да попитам за храненията нещо. Нали не трябва да минава повече от 4ч. между отделните хранения през деня, а в същото време в деня в които се тренира не трябва да си ял поне 2ч. преди тренировката и да си на празен стомах, след това още поне 1ч. след трена не трябва да хапваш стабилно. И така 2ч. преди трен 1ч. и 30мин. трен и 1ч. след трен си стават 4-5ч. без да си ял. Това нормално ли е или има друга схема??? :)))