Ако се правят много упражнения за гърди, те се обезформяли?

19.04.12
08:56

Вярно ли е това? http://www.dnes.bg/mish-mash/2012/04/19/za-iako-dupe-zdrav-fitnes.156698
И че задължително упражненията за гърди трябва да се правят с инструктор?

19.04.12
09:03

А теб кой те кара да ходиш по някакви измислени сайтове да четеш за упражнения, като тук си имаме цял сайт?

19.04.12
09:11

Ооо, днес си станал с лице към възглавницата или просто си такъв намръщен по природа?
Извинявай, че не съм прочела правилата на сайта, където пише, че други мнения извън него не са правилни и не трябва да се обсъждат...сега ще потърся къде го пише и вече ще внимавам.:)

HE

19.04.12
09:37

Аз съм перманентно намръщения тук - да сме наясно!
Иначе нормално е Петко да реагира по този начин, защото този изговори толкова простотия за еденица време, че и моето кръвно отиде в абсолютни стойности. Просто аман от набедени за инструктори. Нима очакваш да каже “тренирайте без инструктори”, “всичко което ти трябва, го има безплатно” - той да не храни гълъби. Нормално е да пее тая песен, все пак е на процент.
Всякакви подобни твърдения е хубаво да проверяваш първо ;)

Без да гледам видеото знам, че са пълни глупости. “Днесбг” е един от най-некомпетентните сайтове. Бълват простотии постоянно. Аз лично ги следя и по-неграмотни журналисти от техния екип не съм срещал. Определено не са компетентни.

19.04.12
11:53

казано от head_hunter на 19.04.12, 09:37:

Аз съм перманентно намръщения тук - да сме наясно!

Да, знам. Откакто си купи л-карнитин и се уви със стреч-фолио човек трябва да стъпва на пръсти около теб :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1