Лицеви опори и хранителен режим.

Струва ли си ако правя примерно 100 лицеви опори и да ям примерно яйца ( 100 лицеви опори но эа гърди и трицепс). После пак и така но след няколко часа примерно (Храненето след няколко часа но лицевита опори си ги продължавам) . Как е най-правилно според вас ?

Мислите ли , че със правилно хранене главно с храни които дават протеини (яйца) ще помогнат ?

Темата беше редактирана от beceraful Костадинов на 19.04.12 15:16.

Ти какъв ефект искаш с тия лицеви опори?

19.04.12
16:24

По-скоро би трябвало да се запиташ какви резултати искаш да постигнеш, и после да си намериш подходящите упражнения и режими на хранене, а не обратното, а именно да започнеш да правиш нещо, и да се чудиш какво ще стане в последствие.

Ами мускулна маса , эа гърди се оформят и рамо.

Ти само мускулна маса в гърдите ли искаш?

не на мускулите - тоест бицепс и трицепс.

На гърди имам добре оформени и ясно си личи и рамо имам много добре оформено

Бицепс тренира ли се с лицеви опори? Явно не знаеш нищо..
Включи още упражнения, разгледай форума стрийт фитнес и упражненията в раздел Фитнес.

Нека да не энам ,  эа това съм по-силен от преди и то с 40 % но само мускулна маса липсва .

Може и да греша неэнам , това не ме интересува . На стреет фитнес не ходя эащото всичко е эаето все е с хора.

Както и да е пак още 1 беэсмислена тема . Delete

19.04.12
17:49

И доста неграмотна.

Добре , нека да е неграмотна трийте я човек да се пита дали да се обръща вече във тоэи форум.

Ако има администратор,модератор или който е там нека иэтрие темата , съжалявам , че българите , не всички но повечето са такива хейтъри .

Эа пореден път се убедих , че ако пусна коментар или ще има обида или нещо от тоэи сорт, хубавото е , че не ми пука :)

Лек ден и лека вечер на всички. Delete the thread

Мнението беше редактирано от beceraful Костадинов на 19.04.12 17:55.

19.04.12
19:03

започни да четеш, че много глупости си написал...

Съмнявам се, че искаш да тренираш само ръцете и гърдите, така, че ето - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/60220
В тази тема съм написал малко упражнения, които може да изпълняваш в домашни условия. Пишеш в гугъл, youtube или търсачката на бб-тийм и четеш.
Успех :)

Мнението беше редактирано от Кристиян Дончев на 19.04.12 21:20.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1