Към кое да се насоча за момента?

19.04.12
11:41

Здравейте колеги!
От известно време качвам килограми, но стигнах до едно зацикляне, с което се съмнявам да се преборя до следващите 2-3 месеца :) Понеже тренирах от миналото лято до сега (като бях спрял замалко) и качих едно 8-9 килограма, но това не ми се отрази особено на визията, в което си бях и сигурен. Реших с наближаване на лятото да подема временно сваляне на ПМ до 8-9 някъде, което според мен си е напълно възможно за този период от колкото да се боря да кача някой друг килограм до лятото, а проблемът е, че аз и без това не трябва ИЗОБЩО до свалям килограми, предвид че съм 187 см, 65 кг, но пък не ми харесва сегашната визия, а преди поне ми се показваха плочки малко, защото бях акцентирал на тях, а и бях прекалено слаб и то нямаше как да не се виждат с 6 процента :D Че въпросът ми е от особено значение за мене, защото не искам лятото на плажа да ми е кофти, че нито преса имам, нито кой знае колко съм оформил нещо с тези качени килограми, а само съм изгубил... Отново казвам, че силно се съмнявам много да си променя визията в положителна посока с килограмите до оставащите няколко месеца, а хич не ми се свалят качените килограми. Това е се едно да съм се мъчил толкова време за едното нищо, накрая да ги сваля за 1-2 месеца, така че моля ви дайте ми съвет.
Да продължа да качвам или да сваля временно и след лятото да продължа да качвам?

Темата беше редактирана от Insane M на 19.04.12 11:44.

65кг на почти 1.90м... за какво сваляне говориш, за какво оформяне... имаш още да качваш, да качваш, докато стане нешо смислено за оформяне. и тези 65кг са след качените 8-9 ли? и не ти харесва сега, щото пък преди си имал плочки... на 57кг... на 187см !? аз ли нещо бъркам в сметките, грешни представи за трениращо тяло ли имам... качвай, не мисли

19.04.12
20:00

Аз вече и без това си реших да не свалям, а да качвам смело въпреки че за 2 месеца да кача максимум 7-8 килограма, което ме съмнява като се знам как бавно качвам, а колко бързо свалям :D Но все пак едно допълнително мнение нямаше да е излишно, за което благодаря. И да, просто няма как да не се показват плочките на човек с 6 процента ПМ при положение, че бях и акцентирал преди на тях и изобщо не обръщах внимание на другите групи.

Мнението беше редактирано от Insane M на 19.04.12 20:01.

19.04.12
22:17

И забрави за тез плочки ся (не казвам да не тренираш корема).
Плочките на слабите момчета са като циците на дебелите момичета !!  Замисли се над това . Дали искаш да си 190 , 65 кг с ‘’плочки’’ или сериозно да почнеш да качваш маса и след време да си добре оформен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1