13.07.05
16:30
Малко странен request. Дайте линкове към снимки на културисти, няма значение каква националност и т.н. Нещо тип - Иван Йорданов - облечени а не снимки от състезания или позинг без дрехи.
хаха, е този юнак, си е все едно без дрехи бе. ;) Иначе Бат Арни по филмите му... сети ли се? Както и С. Сталоун, въпреки, че не се води културист.../мисля/ :)
п.п. На аватара си съм почти изяло с дрехи! :wink: :lol: :P
13.07.05
17:35
Да наистина е като без дрехи.А С.Сталоун и аз мисля,че не се води културист.Наскоро издаде някаква книга,но не съм сигурен че е свързана с ББ-то!
ето още една :) кажете сега кое е мъж и кое жена хаха
http://www.davepalumbo.com/gnc%20sh/afterparty%20sh/images/PA090012.jpg
13.07.05
20:28
Сталоун ли .. ХА! Говорех за хора с мускули не за актъори. :wink:
13.07.05
20:32
бе тая в средата бя женствена ми изглежда :) ... оффф абе както и да се облекат сичко им седи на тея ;)
[quote author=“x_3_mar”]ето още една :) кажете сега кое е мъж и кое жена хаха
Бати изродите :x
Тия жени сигурно имат повече тестостерон от мъжете :roll:
[quote author=“manson”]Малко странен request. Дайте линкове към снимки на културисти, няма значение каква националност и т.н. Нещо тип - Иван Йорданов - облечени а не снимки от състезания или позинг без дрехи.
той тренира в Масъл арт пловдив.и аз ходя там.ако искате мога да направя няколко снимки на него и на орлин.
[quote author=“diksi”][quote author=“manson”]Малко странен request. Дайте линкове към снимки на културисти, няма значение каква националност и т.н. Нещо тип - Иван Йорданов - облечени а не снимки от състезания или позинг без дрехи.
той тренира в Масъл арт пловдив.и аз ходя там.ако искате мога да направя няколко снимки на него и на орлин.
И на Тошко Тодоров да направиш!
по-здрави
14.07.05
18:42
Ами екстра ще е :wink:
14.07.05
20:30
тука има 7-8 мнения и само в едно има линк...тай много не му помагате на човека..
[quote author=“x_3_mar”]ето още една :) кажете сега кое е мъж и кое жена хаха
Много , много месо са изяли а тия жени от де толко тестостерон са набавили...........
[quote author=“Emil_mlo”][quote author=“diksi”][quote author=“manson”]Малко странен request. Дайте линкове към снимки на културисти, няма значение каква националност и т.н. Нещо тип - Иван Йорданов - облечени а не снимки от състезания или позинг без дрехи.
по-здрави
него нещо не го виждам по залата.ама ако го видя ще се постарая да го щракна.
15.07.05
22:46
[quote author=“Emil_mlo”][quote author=“diksi”][quote author=“manson”]Малко странен request. Дайте линкове към снимки на културисти, няма значение каква националност и т.н. Нещо тип - Иван Йорданов - облечени а не снимки от състезания или позинг без дрехи.
по-здрави
то6ко не тренира там тои само се састезава за кима ина4е си се подготвя в неговата си зала незнам в кои град бе6е само
16.07.05
12:57
Казанлък.Ще те помоля да избягваш да ползваш 4 и 6.Благодаря ти.