Съвет за тренировка: Крака + Гърди

Днес ми предстои да ги направа 2та мускула в един ден и обмислям още от кой да почна, кои упражнения и по колко серии.
Споделете мнение как вие бихте го направили.

П.П. Не тренирам така всеки път днес е извънредно, защото петък събото и неделя няма да имам тази възможност :)

19.04.12
14:17

Аз винаги започвам първо от краката независимо с какво съм ги комбинирал. Тренирал съм по този начин и останах доволен.Правех 4 упражнения за крака по 4 серии с по 10 повторения , а за гърдите 4 упражнения първите две по 4 серии вторите две по 3 серии с по 8 повторения. :)

Поздрави !!!

19.04.12
14:17

Еми то зависи много от стажа.Аз например бих го направил така:
1.Повдигане от лег-3х8
2.повдигане от полулег 3х8
3.кофички 3х8
4.флайс 3х8 (ако си начинаещ без флайса)
5.клек с щанга 3х10-15
6.бедрено разгъване 3х10-15
7.бедрено сгъване 3х10-15
Това си е мое мнение.Може някой по-напреднал да ти даде по-добър съвет от моя.

19.04.12
14:46

За гърдите направи 4 серии полулег, 4 серии кофи и си готов. За крака клекове,напади, римска тяга, разгъване и прасци.. Не се фокусирай толкова върху гърдите, не са голям мускул и не искат и кой знае колко много.

Благодаря Ви.
По всяка вероятност няма да са обичайните тренировки за крака и гърди, защото само за краката ми отнема час-час и малко ,пък сега и с гърдите тежко ще е :)
По-здрави

19.04.12
20:28

Ако се вкара един “пулоувър” точно след клека няма ли да е по - добре?
Смята се, че тази комбинация драстично разтваря гръдния кош ..

20.04.12
09:28

айде да не е чак драстично разтварянето ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1