19.04.12
08:50
След като минаха онлайн квалификациите дойде време и за регионалната надпревара. Първите 60 класирали се след приключването на онлайн квалификациите се състезават на първите 5 комплекса. След това има отсявка и първите 18 продължават с последния, 6-ти комплекс.
Тук има клипче за всеки комплекс, килограмите на щангите и стандартите за изпълнението на различните движения.
Първият комплекс е един от бенчмарк комплексите - Даян.
Хайде да ви видим :)
Е, да...наистина както се и очакваше, нещата станаха много сериозни...!!!
Много вдигат летвата, ама МНОГО!!!...
2,4,6 комплексите просто смачкват само докато ги четеш...
30 хенг клийна на 100 кила след 2000м. гребане, как е:)))))
40 набирания и 30 “от земя до над глава” на 60кг., как е:))))
7 тяги на 160кг. с по 7 възлизания на халки, как е:))))
Това е за мега натренирани хора....мет кон бойците, дето дръпнаха в Оупъна, някои от тежестите ще ги обикалят като лисицата киселото грозде:) И сега като гледам профилите, някои ще трябва да си вдигат максовете 7 пъти на третия ден...ако стигнат...
Може да се опитаме да го възпроизведем де, в някой дълъг софийски уикенд:) Нека кажат и регламента за почивките между комплексите...
p.s. Юлка, те Даян, не я броят за комплекс вече...по-скоро за загрявка:)
Това е много добра идея, Славко.
Ще бъде много интересно, предполагам за всички.
Но тези 135lbs (61кг) само Тоди ще обърне, така че ако решим все пак да го въпроизведем, няма да е зле някой да го поскалира като за нас, за да може да се справим всички.
45 тяги на 70кг също е сериозна работа, но като че ли е по-постижимо, просто ще е по-бавно :D
В Ивент 6 обаче виждам 225lbs - 7 пъти... 100кг тоест, постижимо, но не от всички и ще е на серии от 2-3 повторения..
Фермерската разходка изглежда добре, аз пробвах с 32-ки, добре е, но в комплекс е ясно, че ще има гърч.
Ще е яко да е такъв уиекнд, когато и Марина ще може да дойде. Да се съберем колкото се може повече хора и да си направим шоуто :D
казано от Vic на 19.04.12, 12:05:
Нямам думи... Това вече е сериозно.
Изгледах клиповете. Ако това са все още квалификации, не ми се мисли какво ще е на самите Игри...
Ми айде да го направим.
И дето всички плачем за идеята, да отидем в Южният парк или Борисовата
и да правиме там нещата.И така хора ще ни видят и реклама на залите ще се направят.
И после кой от къде е ....
казано от ISB на 19.04.12, 17:27:
Ми айде да го направим.
И дето всички плачем за идеята, да отидем в Южният парк или Борисовата
и да правиме там нещата.И така хора ще ни видят и реклама на залите ще се направят.
И после кой от къде е ....
Аз имам и човек с професионална техника, който би се радвал да снима, даже за 2-ма се сещам. Мисля, че ще се получи уникално добре, ако се съберем МНОГО МНОГО ентсусиасти.
Аз малко да си поясня идеята, та събираме се и правиме нещата
Скалираи-Оргинални както се разбереме. В някой парк където
има хора и ще им е интересно за кво става дума и естествено могат да се включат и да пробват нещо:
-пудовка
-Бг торба
-метконче
-халкички
-Концепта
Е да тук ще трябва и Залите да си направят щандове и да осигурят оборудване:
Киро единствен има Концепти, дава
Юли има шейна : носи я
Абе като на търговско изложение, обяснявате къде са залите цени, и т.н.
контакти,визитки.
За мен това е добра възможност. Иначе ще си драскаме тука и това е .
казано от ISB на 19.04.12, 18:18:
...
...
Добра идея!
Крайно време е да загърбите и изгладите конфликтите и недоразуменията между групите и да направите нещо хубаво заедно.
Не сме толкова много, че да си позволяваме да се делим така...
Идеята е супер бре...
Айде...но наистина C2R има само Киро, или поне само той ще се навие да ги изнесе извън залата...
Другите неща може и от залата на Раковски да ги вземем...
Ако се запретнем, за 0 време може да си сгласим нещо наистина голямо и значимо...
Аз също поддържам връзки с няколко медии, които веднага ще се отзоват!!!
казано от Vic на 19.04.12, 18:36:
казано от ISB на 19.04.12, 18:18:
...
...Добра идея!
Крайно време е да загърбите и изгладите конфликтите и недоразуменията между групите и да направите нещо хубаво заедно.Не сме толкова много, че да си позволяваме да се делим така...
Така е Вик, прав си, дано се получи.
Надявам се ако се получи да е много по-добре от един плах опит в Борисовата
там за кво беше не помня на Лазар, толкова нелегално,Мани-Мани
Помятаха една пудовка и това беше
Същото беше и на “Купа България”:
Знам къде отивам,спирам,питам охраната никой не знае.
!00 пъти звънях на Славко да ми обясни къде са .
Бяха се скрили много добре
Номерът е освен роднини,гаджета и комшии
и други хора да узнаят,видят и пипнат материята ..
казано от slavko на 19.04.12, 20:23:
Идеята е супер бре...
Айде...но наистина C2R има само Киро, или поне само той ще се навие да ги изнесе извън залата...
Другите неща може и от залата на Раковски да ги вземем...
Ако се запретнем, за 0 време може да си сгласим нещо наистина голямо и значимо...
Аз също поддържам връзки с няколко медии, които веднага ще се отзоват!!!
Славе ако ще се пребиваме , ние с тебе и още няколко човека
ще се разбереме. Отиваме и го правиме.
Ми да ,Киро дава тренажори и друго,Юли и той оборудване.
Ние се трепеме,хората снимат ,девойките черпят с палео барове,
малко йога и т.н. Всички доволни.
Собствениците на Зали те си правят контакти и бизнеса и това е .
Чиста работа.
Ти сам видя как в Атина Залите се подкрепяха и помагаха.
Едит:Лично за мен изгодата е повече хора да знаят за нас
и следващият път като отида в Нестле или други подобни да знаят
за кво иде реч и да говорим за нещо..за няква подкрепа.
Още малко Едит: Ако кажем на Полковника от ЦСКА съм на 10000% убеден,
че ще закара половината ЦСКА само да си рекламира залата,а нея я знаят
Ние им се смеем да гърците, ама ония си подадоха ръце всички и действат яко!!!
Пак казвам, каквото зависи от мен, ще го направя...
А и ще се опитам да осигуря две сериозни женски участия от Плевен + едно от Варна...
Ще говоря с Вик другата седмица и ако наистина сте навити, почваме организацията...Лазар, Ефо...не вярвам да откажат...
И с някой от стронгмените мога да говоря за някоя демонстрация...
Абе има мегдан...
А и за тренирането сме доста бре : аз, двама Ивовци, Витан, Илката, Веско, Вик, Киро има няколко момчета, Ефо също, от Пловдив ако придойде някой...а и още бая корави момчета има, дето сме се събирали на Раковски и с леко салиране, също ще се борят мъжката...
А и тук си лафя поне с 3-4 момчета на лични, дето не пишат много, ама ако дойдат, ще изненадат доста хора...
19.04.12
22:07
Аз ще се радвам да помогна с каквото мога , може и да снимам да се направят рекламни клипчета.А пък и бих се включил докъдето ми издържат силиците, а и все пак трябва да се тренира за да има резултати!
Тъй като гледам само ние си говорим..., отсега да кажа, че вече има човек със зала, на когото идеята за такъв тип мероприятие му хареса много и вероятно ще помогне с каквото може.
Изгребах 2К за 7:30…не съм се натягал...под 7 си го греба без драми.
После 25 пистолета без да спирам...
Не изкарах докрая, бях в зала, в която не може да се хвърля тежестта, иначе много ме поблазни да го направя до края.
Голям страх е така написан, но всъщност не е нищо особено. Никакви дертове на клековете, никакво задъхване на гребането. Другия път добавям клийновете:)...и щангети:)
За трета тренировка за деня, си беше прилично гребането:)
Не е честно! :D
Ти ще направиш всички комплекси преди да сме се събрали в някой парк да се надлъгваме...
Не издържам бре..
А и влизам във формата, в която трябваше да съм преди 2 месеца...грехота е, ако сега не натисна сериозно. Дано има турнири в Гърция, да не отива всичко на вятъра...
Изобщо не са толкова страшни нещата, колкото изглеждат...
Да бе, разбирам те, мен лудостта ме пусна времнно
И мисля да ходя да си взимам изпитите, които са на 12.05 и 30.06… точно когато са им и техните игри там.
Засега чакам да видя няма ли да се организира некой буткамп в България да разцъкам.
Пък и обичам като псувам, да ме разбират... :D
казано от slavko на 30.04.12, 08:54:
Аз не съм луд, просто ставам много як и е добре да се състезавам:)
Някъде казала ли съм, че си луд? Хахаха ;)
До 12 май направи клип с комплекса ( банален е... ) и отивай в Атина.
В Атина ще ходя на Арго игрите, че имаме неоправени сметки там:))))
Другото ще гледам да е в Солун, защото до Атина е много път и се скапваш...
казано от slavko на 30.04.12, 09:07:
В Атина ще ходя на Арго игрите, че имаме неоправени сметки там:))))
Другото ще гледам да е в Солун, защото до Атина е много път и се скапваш...
“Айде да ме вземете и мене на морето!” :)
Да гледам вълните, естествено.
Правих финалния комплекс днес:)))
В смисъл, защо ли...:)))
Тяга на 162кг.
Топка - 7кг.
Фермерска - по две пудовки в ръка 32+16кг., разтоянието : две дължини на баскетболно игрище.
Абе, рекох си...я да се попребия свинската:))) Та значи, тягите и мъсъл ъпите ги свърших за 8.12…демек Бен Смит(21г.) вече попривършвал всичко...драма, ужасТ!!!
После нова драма...тоус ту бар...
Фермерската...беше ОК, бедрата нали са ми яки. Бърпитата ги скачах на 64см.-гръмнах!!!
Имаше моменти, на които просто мускулите ми отказваха да съкращават, мозъка натиска, ама нема реакция:))))
Трагедия би казал бате Вики, Триумф бих казал аз:)))))(и се извинявам за коментара ми за последното му Калсу)...
Не съм готов за такива комплекси, даже съм много далеч от тях:)))
Продължаваме:)
казано от slavko на 08.05.12, 21:50:
Правих финалния комплекс днес:)))
Не позна. “Трагедия” ще е ако не завършиш, всичко останало е победа.
Хвърлил съм око на №2, но ще трябва да заменям гребането, а клекове на 1 крак категорично няма да правя (щото вероятно ще се наложи да си лекувам ябълките след това). Ще помисля още как да го организирам.
И аз него ще си довърша скоро...ама трябва да почупя фитнеса, в който работи Марги:)))
4-ия комплекс ще ми е следващата тренировка...само да се посъбера, че днес цялото тяло е тотален блокаж:)
казано от slavko на 09.05.12, 09:38:
И аз него ще си довърша скоро...ама трябва да почупя фитнеса, в който работи Марги:))
Като гледам на къде вървят нещата, с удоволствие ще се вклча в акцията :D
Аз уредите бре, не хората:)))
А и ти няма да имаш проблеми, като ти знам съперниците...но пък може винаги да поканим Сашо от Пловдив за една практическа тренировка по масов побой:))) Само трябва да се заключат изходите:)))
След малко почват!!!
Дан Бейли е направил Diane за 1:35…ХАХАХАХАХАХ...Какво става бре майка му стара?!?!?!?!?
1:35!!!!!!!!!!
Мнението беше редактирано от slavko на 11.05.12 20:18.
11.05.12
20:21
Това е просто прекалено....
казано от slavko на 11.05.12, 20:13:
След малко почват!!!
Дан Бейли е направил Diane за 1:35…ХАХАХАХАХАХ...Какво става бре майка му стара?!?!?!?!?
1:35!!!!!!!!!!
Това го гледах вчера, 21 тяги за 21 секунди, 21 HSPU за 20сек... щангата все едно беше 30кг, така я дърпаше.
Малеее голяма мъка на тея пистолети... някои от жените обръщат доста добре, за разлика от някои от мъжете (dull)
Само едно не мога да разбера, защо се разкрачват така?
Отборните са трагедия...поне това, което виждам...
На Дан Бейли му личи и от самолет...но той е човек, който живее само за Крсфит и резултатите си личат...
Това е невъзможен резултат...някои само с лоста и не лицеви няма да го изкарат толкова бързо:)))
На игрите ще са само МУТАНТИ!!!!!