Отслабване и стягане

19.04.12
15:37

nana

Темата беше редактирана от Penelope Casas на 20.04.12 13:18.

19.04.12
16:05

2 месеца ще ти стигна единствено и само да прочетеш половината от информацията, която ти е нужна, за да си постигнеш целите.

За 2 месеца можеш да постигнеш снимка 1, за 2 години стабилно трениране ще се радваш на подобни резултати като на снимка 2
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lx8unsf3rb1r92o06o1_500.png

Избери си кое искаш... постави си нормални срокове и може би някой ще ти даде съвет как да тренираш и да се храниш.

19.04.12
16:17

Не си мисли, че ако правиш по 500 коремни преси на ден, ще постигнеш така желаните “плочки”, организма ни не гори мазнините от точно определени места, както на нас ни се иска. Ако искаш да отслабваш и да се стегнеш едновременно, ти трябват диета (по-точно да знаеш какво да хапваш, колко  и кога, а не да гладуваш) и постоянство в залата.
Успех! :)

19.04.12
16:28

Абе 3-4 килограма може да свали за 2 месеца ако има желание :), но наистина си трябва постоянство .. Хранителен режим и кардио бих ти препоръчал .. и не се презорваи , а почни от по-малко като увеличаваш времето :)) Успех и
ще чакаме резултати :)

Мнението беше редактирано от Penev на 19.04.12 16:29.

19.04.12
16:33

2 години :ОО не са ли много ? Като за начало ще спра сладкото , хляба и газираните напитки .. И ще започна да тренирам усилено .. Веднъж постигна ли желаният резултат ще се постарая да запазя фигурата си :))

19.04.12
16:42

казано от Penelope Casas на 19.04.12, 16:33:

2 години :ОО не са ли много ? Като за начало ще спра сладкото , хляба и газираните напитки .. И ще започна да тренирам усилено .. Веднъж постигна ли желаният резултат ще се постарая да запазя фигурата си :))

Е ти мислиш , че тренираш колкото да стигнеш това което желаеш и после пак ще се върнеш към сегашния си начин на живот??? Трябва постоянство иначе нищо траино няма да постигнеш..

19.04.12
16:46

казано от Penelope Casas на 19.04.12, 15:37:

Но ми липсва постоянство.

Ами ако това ти липсва, т.е., основия елемент, нужен за успех в която и да е област - не виждам как можем да ти помогнем ;)
Упражнения, програми, менюта и режими на хранене има с хиляди из форума.

19.04.12
16:53

Нямах това предвид .. Исках да кажа, че ако сега успея да се стегна няма да си позволявам да се отпускам ;) Трябва да имам малко повече воля защото сега се изкушавам от сладкото ,но тялото ми лесно се третира (обработва) ако имам малко повече желание и воля ще постигна добри резултати тези месеци. Но да не бързам ще информирам за резултатите по нататък.Все пак лятото е пред нас и трябва да изглеждаме добре на плажа :Д Трябва само да се отърва от ” любовните дръжки” и да потренирам бедрата .

GI

19.04.12
16:54

Здравей,напълно е нормално да го има  йо-йо ефекта защо?ЗАЩОТО през първите дни ти не сваляш мазнини,а вода и мм и забелязваш горе долу ефект с тренировка,диета и малко спорт за 1месец може да свалиш 1-1,5 кг макс от мазнините.Но те няма да изчезнат с глад това е най-голямата заблуда виж в търсачката за нвд,може да си земеш и нещо като л карнетин и фат бърнар(но те не са магически отвари само помагат,но не варшат цялата работа :P)  и с малко тренировки ще се получи много добре.
Успех

19.04.12
16:55

казано от Penelope Casas на 19.04.12, 16:33:

Първо променяш мисленето си, после променяш тялото си :)
Успех!

Едит: Когато постигнеш някакъв ефект, за да го задържиш, трябва да продължаваш да правиш това, благпдарение на което си го постигнал ;) FOREVER!

Мнението беше редактирано от Блажка на 19.04.12 16:56.

19.04.12
17:00

казано от Penelope Casas на 19.04.12, 16:53:

Нямах това предвид .. Исках да кажа, че ако сега успея да се стегна няма да си позволявам да се отпускам ;) Трябва да имам малко повече воля защото сега се изкушавам от сладкото ,но тялото ми лесно се третира (обработва) ако имам малко повече желание и воля ще постигна добри резултати тези месеци. Но да не бързам ще информирам за резултатите по нататък.Все пак лятото е пред нас и трябва да изглеждаме добре на плажа :Д Трябва само да се отърва от ” любовните дръжки” и да потренирам бедрата .

Това хич не е само.. любовните дръжки са посленото нещо, от което ще се оттървеш...
Дори може да ти се появят маалки плочици под гърдите от тренировки, но паласките... паласките искат мнооого време и постянни тренировки. Когато стегнеш задника, когато изчистиш бедрата, ръцете, стегнеш гърба, свалиш 5-6 кг мазно и натрупаш мускулчета, които да ти помагат за усвояването на храната ( да кажем около години и половина посещения в залата), тогава вече може и със стабилно кардио за около 8 месеца още да махнеш и палските.

Смятам, че целите ти не са много правилни (да работиш за мечтания външен вид само, за да се показваш лятото на плажа), а щом ти липсва постоянство, нещо куца и в мотивацията и личните убеждения.
Имам в предвид, че ако наистина го искаш толкова силно ще си амбицирана и няма да се стига до момента с йо-йо ефект и прекъсването на режима след седмица-две.
И за да не се стига до там самият ти режим трябва да е разнообразен, вкусен, да ти доставя удоволствие и да НЕ те натоварва - най-важното.
Не си казала как си се хранила през опита ти за сваляне на килограми. Предполагам, че си гладувала - от там и нуждата да го нарушиш и върнеш килограмите.
Щом казваш “ще спра хляб, сладко, газирано” значи има още бая да прочетеш.

Ние можем да препоръчваме много менюта и тренировки, но дали ще хармонизират с теб?
Трябва повече информация да дадеш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1