Разлика в обиколката на корема сутрин и вечер

18.04.12
21:22

От месец и половина съм на РБД и имам един въпрос относно обиколката на талията. Сутрин като се премеря талията ми е 74 и корема ми е прибран, но вечерта като се погледна в огледалото корема ми е отпуснат и талията е с около 4-5 см повече. Въпроса ми е на какво се дължи това, аз мисля, че това се получава, защото сутринта корема ми е “празен” така да го наречем, а вечерта все още не е обработил хранителните вещества и затова се “подува” един вид... Ще се радвам да чуя и вашите мнения по въпроса :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.04.12 09:18.

18.04.12
21:27

Почти всички обиколки на тялото са най-малки рано сутрин към 6-8 часа и най-големи вечер около 22 часа. Поне при мен е така. Обяснявам си го със задържането на повече течности и със съдоразширяването и напомпването на мускулите след извършването на някаква работа през деня.

MF

18.04.12
23:43

Много ясно, след цял ден помпане с течности и храна!:D
А през нощта източваме всичко и сутрин сме като фитили :D :D :D

19.04.12
09:55

Ехх, кога ли ще дойде времето когато разликата в обиколката сутринта и вечерта ще е минимална :D

19.04.12
13:25

Никога. Нормално е.
Мери се по едно и също време и при еднакви условия.

MF

20.04.12
15:01

казано от traiki на 19.04.12, 09:55:

Ехх, кога ли ще дойде времето когато разликата в обиколката сутринта и вечерта ще е минимална :D

Когато преминеш на глад и дехидратация. :)

20.04.12
15:22

Intermittent fasting .. Ям след 17:00 иначе казано като се прибера, цял ден вънка съм си с прибран стомах :D

27.04.12
13:29

намали солта, увеличи водата. Аз пия по около 5-6 литра вода на ден а съм 73кг и нямам проблеми със подут стомах

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1