09.07.05
00:47
Това са възможните статии за момента, януари (първите 8) и февруари (от 8 до 16) 2005г. Първите 6 статии, получили най-много гласове ще се превеждат първи, после останалите или ще влезнат в нова анкета със следващият брой, или ще се превеждат в реда, по който са получили гласове :)
Ми.... гласувайте :) Само не злоупотребявайте с гласуването (ако може да се прави...) ;)
P.S. Анкетата ще е активна точно 5 дни... да имат време повече хора да гласуват...
2. 10 професионалиста съветват за “здрави бицепси” - тренировки с обяснения...
4. Трите големи проблема на билдерите - разрешени. Задни делти, плътност в горната част на подбедрицата, упорити прасци.
6. Как да контролираме кортизола.
10. “Върхова производителност” - големи бицепси с Арнолд.
0% [ 0 ]
11. “Програма H.U.G.E.” - Седем начина да прескочим застоя.
0% [ 0 ]
12. “Маркусаурус” - Еволюцията в тренировките на германският вундеркинд.
15. “Напредничаво хранене” - възкръсването на Хром-Пиколинат, откриването на chai, научете се как да намалите подкожните мазнини на определено място и възможностите да приемаме креатин при кардио.
16. “Чисто качване” - Сравняване на НВД с диети с ниско съдържание на мазнини и увеличаване на нивата на магнезий.
това са за мен интересните статии :)
10. “Върхова производителност” - големи бицепси с Арнолд.
16. “Чисто качване” - Сравняване на НВД с диети с ниско съдържание на мазнини и увеличаване на нивата на магнезий.
Аз съм заинтересован най-вече от тези. Иначе всички са интересни :)
09.07.05
13:57
3. Суперсетове с максимален интензитет от Арнолд
7. Хранене от висока степен - истината за кофеина, сурови срещу готвени храни, , суроватката, термогенетичните свойства на горчицата
8. Експертни съвети по пред- и след- тренировъчно хранене, правилно калкулиране на протеина и как да се взимат простите въглехидрати
9. “Удар-два” - как тренират Рони Колман и Джей Кътлър
10. “Върхова производителност” - големи бицепси с Арнолд
13. “Контрол над хормоните” - умелото контролиране над хормоните е пътя към големите мускули.
14. Храненето, което докара Густаво Бадел до 3-то място на Mr.O2004.
тва мен лично най ме заинтригува :D нямам търпение да ги дадете и ще ги прочета по 10 пъти 8)
ДОбре, нека го направим така - всеки да даде гласа си за най-интересната статия за него и после в пост да каже и за следващите, които иска.... накрая ще направим сбор от всичките гласове и така ще се сметне кои ще са първите :)
6. Как да контролираме кортизола.
4. Трите големи проблема на билдерите - разрешени. Задни делти, плътност в горната част на подбедрицата, упорити прасци.
09.07.05
16:08
Програмата HUGE!
Ако имаш скенер или нещо такова що не ми пратиш и аз да превеждам малко че и без това си нямам работа?
09.07.05
16:10
9. “Удар-два” - как тренират Рони Колман и Джей Кътлър
8. Експертни съвети по пред- и след- тренировъчно хранене, правилно калкулиране на протеина и как да се взимат простите въглехидрати
11. “Програма H.U.G.E.” - Седем начина да прескочим застоя.
[quote author=“_MuSa6I_”]9. “Удар-два” - как тренират Рони Колман и Джей Кътлър
тва пък за кво ти е няма никво приложение кво те интересува как тренират некви си там назобени животни ?
09.07.05
19:11
интересно ми е бе пич 8)
Бицепсите рулират, яко!!! :D Иначе...
13. “Контрол над хормоните” - умелото контролиране над хормоните е пътя към големите мускули.
.... бих прочел с удоволствие, ако съдим по заглавието.
[quote author=“Martin”]Бицепсите рулират, яко!!! :D Иначе...
.... бих прочел с удоволствие, ако съдим по заглавието.
Тва за хормоните му хвърлих един поглед на списанието и мога ти кажа, че нема такава простотия. Това за НВД не съм го чел.
по-здрави
[quote author=“Emil_mlo”]Тва за хормоните му хвърлих един поглед на списанието и мога ти кажа, че нема такава простотия.
Честно казано не съм чел всичките статии, че да ти кажа какво наистина има вътре, това са заглавията... все си мисля, че би трябвало вътре да има каквото е в заглавието.... довечера ще погледна за какво става дума.
първо трябва да изчакаме да завърши анкетата и след това ще започне превеждането ако не се лъжа
вече не може да се гласува
анкетат е свършила днеска е 6 ден
а тя е за 5 дена
така че да видиме дали ще има превод??
Първите няколко статии ще се превеждат в следният ред:
10 професионалиста съветват за “здрави бицепси” - тренировки с обяснения...
13.Контрол над хормоните” - умелото контролиране над хормоните е пътя към големите мускули.
15.”Напредничаво хранене” - възкръсването на Хром-Пиколинат, откриването на chai, научете се как да намалите подкожните мазнини на определено място и възможностите да приемаме креатин при кардио.
5.10-те най-важни суплемента.
8.Експертни съвети по пред- и след- тренировъчно хранене, правилно калкулиране на протеина и как да се взимат простите въглехидрати.
10.”Върхова производителност” - големи бицепси с Арнолд.
Довечера (ако отново не изгасне тока... :roll: ) ще преведа първата статия за бицепсите :)
стр. 28-30 списание “МиФ” - февруари 2005
Контрол над кортизола
“Флекс” януари 2005 година
Огледайте добре кои статитии ги има в българският печат и тогава тръгвайте да превеждате да не се окаже загубено време. За съжаление нямам база за сравнение и не мога да помогна.
[quote author=“Chrisich”]стр. 28-30 списание “МиФ” - февруари 2005
Контрол над кортизола
Сигурен ли си, че е цялата статия и е преведена правилно? Мене това ми е проблема, ако е точно същата - ок, няма да я превеждам :) Но статията за 10-те профита и съвети за бицепси - едва ли са отделили толкова място в нашите списания ;)
аз имам база за сравнение 2 години назад от мускули и фитнес
и олимп
ще ги прегледам и ще кажа дали ги има тези статии до довечера.
Но има хора които не си ги купуват и за тях са интересни така че нека се превеждат!!!
другите май ги няма но по късно ще ги прегледам по обстойно щото сега отивам да ям :twisted:
[quote author=“Honzik”][quote author=“Chrisich”]стр. 28-30 списание “МиФ” - февруари 2005
Контрол над кортизола
Сигурен ли си, че е цялата статия и е преведена правилно? Мене това ми е проблема, ако е точно същата - ок, няма да я превеждам :) Но статията за 10-те профита и съвети за бицепси - едва ли са отделили толкова място в нашите списания ;)
Да ти кажа правилно не знам дали е преведена правилно, защото нямам оригинала. Иначе предполагам, че е цялата.
14.07.05
20:26
бе я превеждай ти ,остави ги тез списания, все пак не всеики си ги купува ,тай сте получим инфото безплатно :)
[quote author=“westsa”]май няма да има статия днеска!!!!!!!! :cry:
предполагам че ще му отнеме повече от 1 вечер за някоя по голяма статия
Ае аз одеве постнах, ама къде изчезна написаното....
Та казах, че снощи пак имаше енергийни проблеми.... ама поне се наспах... май ще трябва да ги превеждам денем, през работно време, че вечер от Енерго-Люлин ни правят “готино”... не стига, че топла вода нямаме, а сега и това... :(
Пичове, спокойно! Да не ви пука за тези преведени статии от Флекс. Флекса стана толкова комерсиален, че вече почти нищо ценно и стойностно няма. А и погледнете заглавията та тия статии се преиздават. Просто нищо стойностно няма в това!
Очаквайте много по-добри неща от нас! Обещавам ви, че ще ви запознаем с различните гледни точки на бодибилдинга и цялата информация и знание до което имаме достъп. То ще ни трябват 10 години докато синтезираме цялата информация и реализираме всичките ни идей.
Който иска да помага нека се отзовава и така. Не са ни необходими тези статии.
А бтв Хонзика може да има некви проблеми, а може би не.
по-здрави
Sorry пичове, наложи се да отсъствам последните много дни.... :)
Тази вечер ще кача статията за бицепсите....
Ето я и статията за бицепсите:
http://amdinside.hit.bg/biceps.doc
Понеже няма как да я кача тук я метнах на hit.bg, дано да имате достъп до там....
Уточнения:
- статията е преведена както е в списанието т.е. всичко е преведено както си е.
- Имената на упражненията ги оставих така, защото някои от тях определено не знам как се превеждат точно и реших да не ги оставям наполовина преведени. Ако някой има точен превод на всяко едно от тези упражнения да го даде, ще редактирам статията.
- Снимки няма, защото в тази статия не са сложени кой знае какви, по една за всеки билдер и това е.
Ако имате други питания - заповядайте :)
08.08.05
00:21
8% [ 3 ]
аз съм за тфа
Не че много ме влече да чета ФЛЕКС но кога може да се очакват тези статии и къде :?: