Качване на мускулна маса(бърз метаболизъм)

Привет,казвам се Тони на 17 години и тренирам фитнес от 3-4 месеца.Играя и футбол(в седмицата 1 път или 2 пъти).Опитвам се да кача мускулна маса, защото имам проблем свързан с гърдите имам птичи гърди(за хората, които не знаят това е заболяване на гърдите и са изпъкнали напред).Единственото нещо, което искам е да го премахна, но за целта ще трябва да кача килограми.От близо година и повече от 5-6 месеца съм 60 кила,1.79см  и не мърдам или ако съм качил да са максимум до 62.Имам доста бърз метаболизъм храня се честичко и доста различно, но не мога да кача.Бих се надявал да успете да ми помогнете да кача и ако може да ми кажете някаква ефективна програма, която трябва да спазвам(защото знам, че трябва да съм доста постоянен в храната).Тренирам 3 пъти седмично като се опитвам повече да се изморявам с повече кила като тренирам - (понеделник -гърди бицепс),вторник-трицепс с гръб и  сряда - рамо с крака, като краката ги изпускам понякой път,защото играя футбол през уикенда.След всяка тренировка тренирам и корем, знам упражненията и се справям с тях, храната е нещото, което вероятно ми куца и подлежи на поправка.

АЧ

20.04.12
00:03

Основното, на което да наблегнеш от храните е месо,яйца,сирене,мляко,ориз,картофи,зеленчуци... Пробвай да си вземеш протеин. В сайта има доста диети най-добре ще ти е май ВВД - високо въглехидратна диета. Прочети за нея повече.

Прегледах всичко дали е възможно да ми кажете в колко часа кои храни или това сам трябва да си го реша ?

Стига сте се оправдавали с бърз метаболизъм.Изчисли си калориите,прибави 500 и си готов.Когато си в излишък ще качваш,все едно е дали си с бърз, или бавен метаболизъм.

пример за ядения ?

20.04.12
17:55

Погледни първия коментар!!!

За да качваш килограми, трябва наистина много да ядеш ... И 1 протеин ще ти дойде добре.  Отдели няколко часа в четене на програмите за хранене, добавки и и подходящите храни и нещата сте се  изяснят ! Но най - просто казано, ако тежиш 61 килограм например за да качваш кила ти трябват поне 122гр. прием на белтък дневно и тнт. другото сам ще го намериш из сайта !

20.04.12
20:11

Ти ли си я измисли тая програма? В понеделник правиш гърди и бицепс, а на следващия ден гръб и трицепс. Трицепсът участва много в тренировката за гърди, а ти го тренираш на следващия ден, бицепсът още не се е възстановил, ти пак го товариш при тренировката за гръб. Как искаш да стане? И си опиши хранителния режим, явно не ядеш достатъчно

Закусвам към 6.40 овесени ядки с мляко, към 10.30 ям един сандвич с нещо пилешко вътре, на обяд боб/месо/манджа/мусака и т.н. ( каквото е сготвила баба ми ) отивам на трейнинг след това 2 банана след това яйца със месо и след 1 час някъде сирене котич това ми е храната за днес

Ако искаш да качваш, доста по - стабилно ще трябва да ядеш ... Маса се  прави на маса !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1