ne postigam jelaniq efekt

Темата е заключена.

22.03.04
13:57

ta da vi obqsna za kakvo stava duma.treniram ot godina i polovina preblizitelno.vsu6tnost treniram ot tolkova vreme vuv zalata.no po princip cql jivot sum se zanimavala sus nqkakuv sport.do tuk dobre….no ima edin problem.ne moga da ostigna jelanata struktura.jelaq ogromna muskulna masa…..no muskulna!imam tazi darba i jelaq da q usavar6enstvam dokrai.lesno trupam masa…no vupreki vsi4ko ne e jelanata.kakvo trqbva da se napravi v tozi slu4ai?vidqlo se e 4e 6te se priemat dosta himii.zna4i…iskam edno ot vas….izkajete si mnenieto kakvo trqbva da se napravi v tozi slu4ai?iskam da sravnq va6eto s moeto mnenie.koi znae…..moje puk edin den da izlqza na koricata na spisanie.znam 4e trqbva mnogo trud i 6te napravq vsi4ko samo da stigna do tam.izkajete si mnenieto kak trqbva da se deistva v tozi slu4ai:) mersi za sudeistvieto

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 19:31.

22.03.04
20:12

АМи виж сега, не можеш да си промениш структурата... Това си е генетика.
А колкото до огромната мускулна маса... Тук между жените и мъжете има огромна разлика. Не вярвам жена да може да натрупа особена мускулна маса (още повече, че според мен е смешно за жена) без да си “помогне” с някои забранени препарати по простата причина, че за разлика от мъжете, жените произвеждат големи количества естроген, не тестостерон.
Така че, аки искаш “огромна мускулна маса”, доколкото знам има само едно решение - стероиди. Тях обаче не препоръчвам на никой да приема, особено ако е подрастваш или от противоположния пол... Доколкото знам повечето имат гадни странични ефекти
Ами решавай сама дали има смисъл...

ВН

23.03.04
12:59

Досега не съм препоръчвал стероиди няма ида го направя, виж бих могъл да ти помогна с хранителния режим и добавките, ако желаеш. Чесно казано женския културизъм е нов спорт изцяло изграден върху фармацията. Ако целите ти са фитнес, то да има начнини да се мине без стероиди чрез интелигентно хранене и тренировки, специални добавки и т.н. Ще се поровя за информация. В момента събирам данни за билката Дамяна. Твърди се, че е афродизиак при жените, но незная дали при дамите тя води до увеличаване на мускулната маса. Обещавам да се поровя!

23.03.04
13:11

Ако става дума за т.н.Женски културизьм,просто гледката е отвратителна.Показват се някакви индивиди с неустановен итрудно разбираем пол и изобшо....Така че внимателно помисли и според мене нека Image ти даде някаква хранителна програма и тренирай така че да изглеждаш добре....като жена :cry:

ВН

27.03.04
03:51

Добре, намерих туй-онуй! Кажи, обаче с какво точно желаеш да се занимаваш - професионален бодибилдинг за жени, състезателен фитнес за жени или друго? Ако желаеш да се състезаваш, опитвайки да си извоюваш име и да се храниш от тялото си, нека ти е ясно - профи културизма за жени е много слабо популярен спорт! Кажи ни точно какво те влече!

03.04.04
09:18

Според мен една жена може да натрупа мускулна маса и без “химии”. Нали мусцулите не растат само от мъжки полови хормони - расат и от инсулин и хормон на растежа основно. Така че не виждам пречка това да стане и без стероиди. Само трябва правилен хранителен режим и правилна тренировка.

03.04.04
16:58

Значи в мойта зала тренират 2 (едната може да се нарече мацка ма другата не ) които това им е целта да натрупат мускулна маса. Значи в залата тренировката им е като на кутурист а одвунка яденията им са същите само химите са им разни анавар, охондролоне и винстрол тъкаче има накъде да се развиваш споко може да се постигне доста трябват яка тренировка и химия и билки и ядене ,но яденето да не е като при мъжете по 8 хиляди калори по-малко трябват и даже само на суплементи може да се кара и химия ,но е опасно.

по-здрави

05.04.04
10:26

Ne sym syglasna,che himiata reshava vscicho !Ako neznash kak da treniash i da se hranish nishto niama da izleze.Az teniram seriozno i imam ogromni rezultati,ako iskash pishimi belejka ,a t kaja az kak postinah taia masa,koito imam sega .

ВН

05.04.04
21:11

Евала Croc, обичам да чета положителни мнения!

02.06.04
00:53

croc, давай направо във форума, на всички ще ни е интересно да прочетем :)

03.06.04
17:13

Ying,
незнам дали е нужно да занимавам целия свят със себе си ,ще стане дълго,затова не пиша директно тук.Нямам напротив или е тайна :),но не мисля че е необходимо.Винаги бих помогнала с каквото мога,просто зная аз колко грешки допусках в началото ,понеже  съм доста хубава жена и никой не взимаше насериозно това,с което съм се захванала.Като попиташ-как,първо те питат -за какво ти е  и започват да е разубеждават и т.н А аз определно зная какво искам ! Накратко,мога да кажа,че когато целите са еднакви ,няма значение дали си мъж или жена-тренировки,добавки и т.н всичко е същото :))

05.06.04
21:17

croc браво за постиженията ти във фитнеса но вземи покажи една снимка да видим да ти се порадваме малко :)

05.06.04
21:55

Живот и здраве ,ако всичко е наред ,ще ми се радвате есента на републиканското :)

05.06.04
22:04

охоо не е за вярване направо  :)  Ако участваш ще ти стискаме палци всички но как ще разберем коя си...?Все пак звучиш амбицирана и единственото което мога ди те пожелая е успех и да ги смачкаш всичките :D

05.06.04
22:15

Ще разберете,имай малко търпение :)Амбицирана е меко казано ,аз живея за това !Колкото до това дали ще ги смачкам -ами ако имам конкуренция със сигурност,но силно се съмнявам !
Малко е силно това,което ще кажа,но всичките ни културистки са само мас и зоб-на нищо не приличат ,мен щеше да ме срам да излеза така !Къде е плътността,релефа,симетрията...ама за какво им е то и без друго няма желаещи да се състезават !
Малко се отплеснах ,сори за което :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1